hadi yaa canım inşallah sizin evlilik yıldönümüzün bize sanş getirir kuzum yaaa işte stress yapıyorum maalesef biraz aslında yapmamam gerekiyor ama....boshayallersmile
Allah nazarlardan saklasın canımhiç evham yapma beben Rabbime emanet....
waayyyy oğlan haaa süper canım gözün aydın.....
yok çiçeğim aynı yömtemler işte ilişkiden sonra yatıyorum canım banyo için bile kalmıyorum sabah yapıyorum banyo ama en az 15 dk belime yastık koyup yatıyorum... folik zaten kullanıyorum canım hergün süt içiyorum meyve sebze bol bol tüketiyorum klasik hamilelerin yemesi gereken şeyler... aaa en önemlisi sigarayı bıraktım bir haftadır yani adetim bittiğinden beri içmiyorum.... bir de su stressi yenebilsem su film olayı canımı sıkıyo tüpler tıkalı mı değil mi diye... gerçi yazın soğan kürü falan yaptım ama... kocişe keçiboynuzu kürü yapıcaktık ama içemedi o bişey kullanmıyo canım....
oğlanlar öyle olurmuş canım kız bebekler kendini göstermezmiş....
inşallah nazlım hepimiz 2010 u hamiş olarak tamamlarız... 2011 de de anne oluruz artık inşallah....
tuğçecim ilk olarak stresten uzak durman gerektiğini sende biliosun.canım benim oluruna bırakmaya çalış.tüpleri kafaya takmışsın tahmin ediyorum şimdi kafanın içinde neler olduğunu.bende hamile kaldıktan sonra kuruntularımın önüne geçmek için kendimce bişiler yapıyorum.düşünce gücüyle ilgili kitap okuyorum tavsiye ederim.iyi düşün iyi olsun ilkesininde gerçek olduğunu unutma.hamişlik içinde sabırsızlanma ki bebişin bi an önce gelsin