Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tuğçecim ilk olarak stresten uzak durman gerektiğini sende biliosun.canım benim oluruna bırakmaya çalış.tüpleri kafaya takmışsın tahmin ediyorum şimdi kafanın içinde neler olduğunu.bende hamile kaldıktan sonra kuruntularımın önüne geçmek için kendimce bişiler yapıyorum.düşünce gücüyle ilgili kitap okuyorum tavsiye ederim.iyi düşün iyi olsun ilkesininde gerçek olduğunu unutma.hamişlik içinde sabırsızlanma ki bebişin bi an önce gelsin

ahhh çiçeğim sorma yaa tüp olayını takıyorum evet ama sabırsızlık sadece olcak mı olmucak mı diye meraktan.... Rabbimden gelene razıyız napalım ol derse ancak olucak canım... ben de ders çalışıyorum ondan biraz kafam dapılıyor çok şükür...

aaaa eklediysen gelmedi canım davetin

kuzucum yaaaaa daha önce hamiş kaldığını düşün ve bidaha olcağına gönülden inan.ben inanıyorum.bu kuruntuları aslında doktorlar yapıyoooo bizlere

aaaa eklediysen gelmedi canım davetin

kuzucum yaaaaa daha önce hamiş kaldığını düşün ve bidaha olcağına gönülden inan.ben inanıyorum.bu kuruntuları aslında doktorlar yapıyoooo bizlere

bide asıl sorun ne biliyomusun tatlım şimdi benim bu hsg olmadı yaa bana zaten çekim yapılırken ne ağrı kesici ne antibiyotik hiçbişey vermediler.... canım o kadar cok acıdı ki son nefdesimi verecektim ki ağrı eşiğim yüksektir benim öyle herşeye canım yanmaz.... doktor diyor ki bu çekim olmamış zaten oyle dayanılmıcak bir acısı olmaz onun diyor...diyorum ki bu salak hastaneden dr filmi çekerken rahme yada tüpe bir zarar vermiş olabilirmi?? bide gebelik oluşmassa zaten yılbaşına kadar tyine istanbula gitcez ve histereskopi olcak geri dönüşü yok rahim filmini de sence aynı anda çekerler mi hazır aneztezi almışken???

evet tuğçeciğim faydalı canım...

yasemincim sana da sorayım canım kızlar bir akıl verin bana bu histereskopi ile hsg aynı anda çeklir mi sizce... yani hazır aneztezi almışken histereskopi için hsg yi aradan çıkarsam diyorum olıur mu sizce???

yasemincim sana da sorayım canım kızlar bir akıl verin bana bu histereskopi ile hsg aynı anda çeklir mi sizce... yani hazır aneztezi almışken histereskopi için hsg yi aradan çıkarsam diyorum olıur mu sizce???

canım ona karar verecek dr un, anestezi almaktan neden korkuyosun ki canım sadece uyutuyorlar ...

haa birde şu var canım hsg röntgen cihazı ile çekiliyor ,hsg ameliyathane ortamında oluyor o cihazı oraya sokamayacaklarına göre bence olamaz canım aynı anda...ama seni ordan oraya tarnsfer ederlerse bişey diyemem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…