pıhtı değerlerimiz.............
NAZLI_87 .......................... c 677 t ve a 1298 c heterozigot mutasyon.............. iğne dozacı belli değil gebe kalınca başlanıcak
cicek8187 .........................c 677 t heterozigot mutasyon .................. 0.3 lük iğne clexan + coraspin
asnil ...............................c 677 t ve a1298 c mutasyon .................... 0.4 lük iğne clexan +100mg coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
yeliz_34........................... c 677 t heterozigot mutasyon......................0.4 lük iğne clexan +coraspin 150mg+folıc plus+progestan gebelik öncesi coraspin+folıc plus
tualina............................. ......................0.4 lük iğne clexan+ coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
düşükler......................
NAZLI_87............................ 3 düşük 2 si boş gebelik biri kendiliğinden düşük .... yeni gebelik yok
cicek8187........................... 4 düşük 8 ve 9 haftalarda kalp atışı durdu ..... yeni gebelik yok
asnil................................... 3 düşük ilk ve ikincide kese boş sonununcuda kalp atışı duyulmadı yeni gebelik var
yeliz_34.............................. 2 düşük ilkki kap atşı yok 8 haftada kürtaj oldu 2cide kese gelişmedi kendiliğinde düştü kanamalı yeni gebelik var
hamişlerimiz....................
asnil....................... 4,5 aylık oldu bebişimiz erkek (maşaallah diyelim :) )
yeliz_34................. 9+3 haftalık bebişimiz şuan için herşey yolunda (maşaallah diyelim :) )
tualina ....................yeni hamişimiz pıt pıtları bekliyoruz inş
nazlım arada şu listeye güncellesekk kuzu kaydirigubbakcemile2
maşallah kuzucuğuma , çok sevindim canım demek parmagını emiyordu haa :)) canım benim...gözün aydın canım...çarşambada bizim kontrolümüz var , bende sağlıklı haberlerini veririm inşallah canım minnoşumun :))
yelizcim seninle pıhtılaşmamız aynıymış
iğneye başlayınca hemen coraspini bıraktın mı
listede beraber yazıoo
HOŞ GELDİN CNM ARAMIZA GÖNÜL İSTERDİKİ BU SEBEPTEN KARŞILAŞMAYALIM AMA OLSUN NASŞP BÖYLEYMİŞ DOĞRU YERDESİN SORULARINA CVP BULABİLECEĞİN YER HEKES ELİNDEN GELEN YARDIMI YAPICAKTIR BİZ ARTIK AİLE OLDUK BU TOPİCDE SENDE AİLEMİZİN YENİ FEDİArkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı okudum çok hoşuma gitti ne güzel birbirinize desdeksiniz aranızda düşüklerden sonra hamile kalanlar var inanın sanki ben hamile klmışım benim bebeğim büyüyokarnımda o kadar sevindim sizleri tanımadığım halde çünkü bende 3 kez düşük yaptım çok üzgünüm yorgunum ve hiç bir araştırma yapılmadı bana özele gittim hep hani daha iyi ilgilenirler diye.ilki düştü olabilir dediler araştırmaya gerek yok 2.de kalp atışı alınamadı kanamam falan yoktu sadece kahverengi akıntım vardı 9 haftalıktı aldılar dedim3.den önce araştırın doktor 3 düşükten sonra araştırılıyo falan dedi kısmetimmi bilmiyorum azım dilim bağlandı tamam dedim.3.ye hamile kaldım dr bebe aspirini folik ve progestan diye bi hap verdi bu defa ne akıntım ne ağrım ne kanamam hiç bi sorun yoktu kese var normalbişekilde kese büyyo dr dedi 7 haft ken görmemeiz lazım gözükmedi 8 oldu gözükmedi 9 oldu gördüm minnoşu ama kalbidurmuş işte böyle.sıktım sizi uzun bir yazı kusura bakmayın ama bana bi dr yada bi hastahane özel ne biliyim iyi bir yer önerirmisiniz her testimi yaptırabilecegim lütfen
günaydın canım hoşgeldin. aynı durumu yaşadım bende ama ben 3.riske atamam dedim ve araştırmalarım yapıldı genetik analiz ve kan pıhtılaşmayla ilgili testlerim yapıldı mthfr heterozigot çıktı ve dahlilleri Medıcal park bahçelievlerde yaptırdım ve oradaki doktorum süper bi doktor, korunmayı bırakabilirsin dedi ve 1 ay sonra gebe kaldım gebe kalana kadar folic plus-coraspin kullandım ve bi önceki doktorumu değiştim çünkü hizmet ve ultrason kalitesi berbattı sana Medıcal Parkı öneririm hem dahliller uygun ücretle yapılıyor ve çok özenli bir hastane şuan rabbime şükürler olsun 17+4 günlük gebeyim şükürler olsun herşey yolunda ve hep böyle gider inşallah gebe kalınca doktorum coraspini kesip clexane 04 mm iğneye başlattı günde bir tane vuruyorum bu durumda doktor çok önemli iyi bir hastane ve doktor ve rabbimin nasip etmesiyle inşallah sorunun çözülür.kafana takılan herşeyi bizlere sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
MAŞALLAH TOSUNUMUZA SÖYLEMEDİ DEMEYHİN Bİ TOPİCDEKİ HERKES BU GİDİŞLE ERKEK DOĞURACAKgünaydın canım kontrolüm iyi geçti çok şükür herşey yolundaymış bebeğimi gördüm parmağını emiyordu beyin ölçümü, ense ölçümü, ve omurilik ölçümü herşey çok iyi dedi çok şükür iç gorganları sağlıklı dedi herşey haftasıyla uyum içinde dedi doktorum 3lü teste gerek duymadı rabbim hepimizin gebeliklerini böyle sağlıklıca devam ettirir inşallah.% 100 erkek dedi böyle işte canım rabbim isteyen herkese ve içindede bizlere bu duyguyu sonuna kadar sağlıklıca yaşamayı nasip etsin... sen nasılsın canım nasıl gidiyor miden nasıl.
TABİİ CNM HAY HAYnazlım arada şu listeye güncellesekk kuzu kaydirigubbakcemile2
HEMEN DÜZELTEYİM O ZMN KUZUcanım teşşekür ederim allah sağlıklıca tamamına erdirir inşallah. listede benim tedavim yanlış yazılmış hayatım benim testler yapıldıktan sonra doktorum gebelik öncesi folic plus-coraspin 100 mg günde bitane içtim...gebe kalınca folıc plus-progestan 100 mg - clexan 0,4 mm iğne başladık, coraspini iğneye başlıyınca bıraktık başkada bir ilaç kullanmadım. gebeliğin 12.haftasına kadar iğnemi, folıc , ve progestan kullandım 12.haftadan sonra doktorum progestanı, folıc plus bıraktırıp elevit ve iğneye devam dedi şuan 2 sini kullanıyorum sadece.
gebelik öncesi: coraspin 100 mg- folic plus günde 3 tane içtim
gebe kalınca : günde 1 tane clexan 0,4 ml iğne, folıc plus günde 3 tane, progestan 100 mg günde 3 tane içtim.
gebeliğin 12.haftasında yanlızca iğneye ve elevit vitamin hapına devam ediyoruz.
BENİMLEDE AYNI KIZLAR BENDE SADECE SİZDEN BİR GEN DAHA FAZLA:CüvCüv:yelizcim seninle pıhtılaşmamız aynıymış
iğneye başlayınca hemen coraspini bıraktın mı
listede beraber yazıoo
pıhtı değerlerimiz.............
NAZLI_87 .......................... c 677 t ve a 1298 c heterozigot mutasyon.............. iğne dozacı belli değil gebe kalınca başlanıcak
cicek8187 .........................c 677 t heterozigot mutasyon .................. 0.3 lük iğne clexan + coraspin
asnil ...............................c 677 t ve a1298 c mutasyon .................... 0.4 lük iğne clexan +100mg coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
yeliz_34........................... c 677 t heterozigot mutasyon......................0.4 lük iğne clexan +coraspin 150mg+folıc plus+progestan gebelik öncesi coraspin+folıc plus
tualina............................. ......................0.4 lük iğne clexan+ coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
düşükler......................
NAZLI_87............................ 3 düşük 2 si boş gebelik biri kendiliğinden düşük .... yeni gebelik yok
cicek8187........................... 4 düşük 8 ve 9 haftalarda kalp atışı durdu ..... yeni gebelik yok
asnil................................... 3 düşük ilk ve ikincide kese boş sonununcuda kalp atışı duyulmadı yeni gebelik var
yeliz_34.............................. 2 düşük ilkki kap atşı yok 8 haftada kürtaj oldu 2cide kese gelişmedi kendiliğinde düştü kanamalı yeni gebelik var
hamişlerimiz....................
asnil....................... 6 aylık oldu bebişimiz erkek(maşaallah diyelim :) )
yeliz_34................. 18 haftalık bebişimiz erkek(maşaallah diyelim :) )
tualina ....................14 haftalık bebişimiz erkek(maşaallah diyelim ):) a.s.
hoş geldin cnm aramıza gönül isterdiki bu sebepten karşılaşmayalım ama olsun nasşp böyleymiş doğru yerdesin sorularına cvp bulabileceğin yer hekes elinden gelen yardımı yapıcaktır biz artık aile olduk bu topicde sende ailemizin yeni fedi
yelizciiiim bahçelievler medicalpark bana yakın bende sfaköyde oturuyorum doktorunun adı ne şuan bende türkiye hastaneine başladım ama medical parka hep gitmek istemişimdir aslında birgün gitsem belki tanışmak kısmet olur
maşallah tosunumuza söylemedi demeyhin bi topicdeki herkes bu gidişle erkek doğuracak
tabii cnm hay hay
hemen düzelteyim o zmn kuzu
benimlede aynı kızlar bende sadece sizden bir gen daha fazla:cüvcüv:
sağol canım benim inşallah rabbim herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip eder inşallah... Medical park suat süphan erşahin git canım şifa rabbimden sebep doktordan olur inşallah sanada hayır getirir inş.gidince söyleyebilirsin benim adımıda fakat ismim hastanede yeliz olarak değil ben özelden mesaj nasıl atıcam bilmiyorum sen yaz bana ben sana mesaj atayım hatta benim kontrol günümde beraberde gidebiliriz
hoşgeldin canım,
bizim durumumuzda olanların ilk yapması gereken sigortan varsa, bi üniversite hastanesinin profuna gitmek.
özeline gidersen bi kere muayne ücreti verirsin hastanede bütün testlerini sıra beklemeden yaptırısın.
yoksa sıra veriyolar ve uzun sürüyo.zaten testlerin bazıları geç çıkan testler.zaman kazanmış olursun.
doktoruna durumu anlatırsan ve bütün araştırmanın yapılmasını istiyorum dersen o yazar ve hastaneye yönlendirir seni.
eşinin ve senin kromozom analizi,bütün kan pıhtılaşması testleri,toxoplazma,rubella vb gibi enfeksiyon testler,tam kan sayımı herşeyini yaptır
çok geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoş geldin, çiçeğim çok güzel yol göstermiş ela bende o yolu izledim canım....çok şükür meleğim benimle 2 kayıptan sonra aklına takılanı sor arkadaşım elimizden geldiğince yardımcı oluruz...
canım o profun istegine bağlı ister hastane içinde oluyor isterse dışarıda, ankarada benim e çiçeğimin gittiği profun muayanesi dışarıda ama testler için hastaneye yolluyor...
evet brucella neden olabiliyor canım ama emin olmak için diğer testlerinide yaptır arkadaşım işini garantiye al tekrar denemeden önce...
arkadaşım desemki sana bu brucella benim içimi rahatlattı bana gülermisin çünkü belki nedeni dir belki tedavi olursam bulutuma yada eylülüme kavuşurum.bebişlerimin ismi
iyişallah meleğini kucağına alırsın canım çok seviniyorum kader arkadaşlarımın bebekleri olcak demekki bizimde olacak işallah ne dersinizopuyorumnanaktan
arkadaşım ozaman ben önce ünüversite hast gidim orda bi profa görünüyüm ona göre bana heralde bi yolgösterirler ya işalah bütün testlerimi yaptırabilirim kafam karısık arkadaşlar
günaydın canlarım hepinize, yarın minnoşumuzu görmeye gideceğiz :))
ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İŞALAH ARKADAŞLARIM.MAŞALLAH DEDİM ÇOK ÇOKopuyorumnanaktan
günaydın canlarım hepinize, yarın minnoşumuzu görmeye gideceğiz :))
CNM BENİM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ MİNNOŞUMUZ İNŞ.ÇOOOOOOOOOOOOK İİDİR ANNECİNE GÜLÜMSÜYORDUR...sositosositogünaydın canlarım hepinize, yarın minnoşumuzu görmeye gideceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?