Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yelizcim seninle pıhtılaşmamız aynıymış
iğneye başlayınca hemen coraspini bıraktın mı
listede beraber yazıoo

sağol canım benim hepimizin bebişlerine maşallah... evt teyzesi bi görsen parmağını emiyo elini çenesine götürüyor. allahım hep böyle güzel haberlerle kontrollerden çıkmamızı nasip etsin inşallah... inşallah sende güzel haberlerle çıkıcan çarşamba günü haberlri bekliyoruz şimdi tam kaç haftalık oldu seninki canım 14 filandı demi şuanda maşallah bebişlerimize.

yelizcim seninle pıhtılaşmamız aynıymış
iğneye başlayınca hemen coraspini bıraktın mı
listede beraber yazıoo

canım teşşekür ederim allah sağlıklıca tamamına erdirir inşallah. listede benim tedavim yanlış yazılmış hayatım benim testler yapıldıktan sonra doktorum gebelik öncesi folic plus-coraspin 100 mg günde bitane içtim...gebe kalınca folıc plus-progestan 100 mg - clexan 0,4 mm iğne başladık, coraspini iğneye başlıyınca bıraktık başkada bir ilaç kullanmadım. gebeliğin 12.haftasına kadar iğnemi, folıc , ve progestan kullandım 12.haftadan sonra doktorum progestanı, folıc plus bıraktırıp elevit ve iğneye devam dedi şuan 2 sini kullanıyorum sadece.
gebelik öncesi: coraspin 100 mg- folic plus günde 3 tane içtim
gebe kalınca : günde 1 tane clexan 0,4 ml iğne, folıc plus günde 3 tane, progestan 100 mg günde 3 tane içtim.
gebeliğin 12.haftasında yanlızca iğneye ve elevit vitamin hapına devam ediyoruz.

HOŞ GELDİN CNM ARAMIZA GÖNÜL İSTERDİKİ BU SEBEPTEN KARŞILAŞMAYALIM AMA OLSUN NASŞP BÖYLEYMİŞ DOĞRU YERDESİN SORULARINA CVP BULABİLECEĞİN YER HEKES ELİNDEN GELEN YARDIMI YAPICAKTIR BİZ ARTIK AİLE OLDUK BU TOPİCDE SENDE AİLEMİZİN YENİ FEDİ

YELİZCİİİİM BAHÇELİEVLER MEDİCALPARK BANA YAKIN BENDE SFAKÖYDE OTURUYORUM DOKTORUNUN ADI NE ŞUAN BENDE TÜRKİYE HASTANEİNE BAŞLADIM AMA MEDİCAL PARKA HEP GİTMEK İSTEMİŞİMDİR ASLINDA BİRGÜN GİTSEM BELKİ TANIŞMAK KISMET OLUR

MAŞALLAH TOSUNUMUZA SÖYLEMEDİ DEMEYHİN Bİ TOPİCDEKİ HERKES BU GİDİŞLE ERKEK DOĞURACAK

arkadaşım yardımın için çok teşekür ederim beni unutmayın arada size sorularım olabiliropuyorumnanaktan

iyişallah meleğini kucağına alırsın canım çok seviniyorum kader arkadaşlarımın bebekleri olcak demekki bizimde olacak işallah ne dersinizopuyorumnanaktan

canım o profun istegine bağlı ister hastane içinde oluyor isterse dışarıda, ankarada benim e çiçeğimin gittiği profun muayanesi dışarıda ama testler için hastaneye yolluyor...

arkadaşım ozaman ben önce ünüversite hast gidim orda bi profa görünüyüm ona göre bana heralde bi yolgösterirler ya işalah bütün testlerimi yaptırabilirim kafam karısık arkadaşlar

evet brucella neden olabiliyor canım ama emin olmak için diğer testlerinide yaptır arkadaşım işini garantiye al tekrar denemeden önce...

arkadaşım desemki sana bu brucella benim içimi rahatlattı bana gülermisin çünkü belki nedeni dir belki tedavi olursam bulutuma yada eylülüme kavuşurum.bebişlerimin ismi

arkadaşım desemki sana bu brucella benim içimi rahatlattı bana gülermisin çünkü belki nedeni dir belki tedavi olursam bulutuma yada eylülüme kavuşurum.bebişlerimin ismi

gülmem canım bende aylarca küçük bir neden için kendimi paraladım...ama diğer testlerinide yaptır elacığım belki onlardada sorun vardır...rabbim en kısa zamanda sana bir bulut birde eylül yollasın :)))

arkadaşım ozaman ben önce ünüversite hast gidim orda bi profa görünüyüm ona göre bana heralde bi yolgösterirler ya işalah bütün testlerimi yaptırabilirim kafam karısık arkadaşlar

iyi bir prof bul canım mümkünse riskli gebelik uzmanı olsun allah yardımcınız olsun hepinizin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…