histereskopi ile hsg aynı şey değil nazlıcım bana zaten bir sorun olması dururmunda histereskopi kesin yapılacak... en güzeli ben hamile kalamassam 3 ay gidip hsg çektireyim bursada görüntüleme merkezi varmış epidural anestezi ile çekiyolarmış acısız... ondan sonra da olmassa zaten tüp bebek için istanbula gelicez histereskopi çekilcek....
doğru diyosun canım en iyisini sen biliyon ben onu hiç düşünmedim koca röntgen cihazını nasıl soksunlar ameliyathaneye dimi amakaydirigubbakcemile3 en iyisi duruma göre farklı zamanlarda çektirmek olacak.... walla hiç maliyetinde değilim olsun da bebe kaç para olursa olsun çektircem....
kızz ben anestezi alayım istiyom zaten olmayan hsg de canım çok yanmıştı bir daha yatamam o masaya heralde....
canım benim için tüp doktorum için rahim önemli ... eğer hiç hamile kalamssam yılbasına kadar hem hsg hem histereskopi olcak yok eğer hamile kalırım ancak yine sorun olursa o zaman sadece histereskopi olcakmış.... ama inşallah tüm bunlara gerek kalmadan hamile kalırım da devam eder sorunsuz doğar inşallah bebeğim...
amin canım inşallahhhhh......
unutmaz kızzz unutrsa elinden çekceği var heeee....

klava: hediyen cok hoş gerçekten....
Allah nazarlardan saklasın canım ...