canım lütfü hocam çok rahatlattı beni allaha şükür , sıkan bir dr değil , tek şartı ayda 1 kilo almam :)) canım 1,5 ay sonra tekrar gideceğiz ve iğne dozajına bakacak şimdilik ozamana kadar devam dedi tedavime aynen, ikili test verdik orada anlaşmalı laboratuarıyla ,yolculuga izin verdi canım bayramda memlekete gideceğiz inşallah, çok rahat gittim canım yoldada bir sıkıntım olmadı ..işte böyle çiçeğim....
hadi yaa canım inşallah sizin evlilik yıldönümüzün bize sanş getirir kuzum yaaa işte stress yapıyorum maalesef biraz aslında yapmamam gerekiyor ama....boshayallersmile
Allah nazarlardan saklasın canımhiç evham yapma beben Rabbime emanet....
waayyyy oğlan haaa süper canım gözün aydın.....
yok çiçeğim aynı yömtemler işte ilişkiden sonra yatıyorum canım banyo için bile kalmıyorum sabah yapıyorum banyo ama en az 15 dk belime yastık koyup yatıyorum... folik zaten kullanıyorum canım hergün süt içiyorum meyve sebze bol bol tüketiyorum klasik hamilelerin yemesi gereken şeyler... aaa en önemlisi sigarayı bıraktım bir haftadır yani adetim bittiğinden beri içmiyorum.... bir de su stressi yenebilsem su film olayı canımı sıkıyo tüpler tıkalı mı değil mi diye... gerçi yazın soğan kürü falan yaptım ama... kocişe keçiboynuzu kürü yapıcaktık ama içemedi o bişey kullanmıyo canım....
oğlanlar öyle olurmuş canım kız bebekler kendini göstermezmiş....
inşallah nazlım hepimiz 2010 u hamiş olarak tamamlarız... 2011 de de anne oluruz artık inşallah....
17. haftaya girdik canım inşallah sorunsuz devam eder elimde değil herkes kızıyor bana ama artık hareket etmeye başlayınca inşallah daha rahat olucam... rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah hepimizin kucakları dolsun hayırlısıyla
histereskopi ile hsg aynı şey değil nazlıcım bana zaten bir sorun olması dururmunda histereskopi kesin yapılacak... en güzeli ben hamile kalamassam 3 ay gidip hsg çektireyim bursada görüntüleme merkezi varmış epidural anestezi ile çekiyolarmış acısız... ondan sonra da olmassa zaten tüp bebek için istanbula gelicez histereskopi çekilcek....kaydirigubbakcemile CNM BENCE HSG İLE HİÇ UĞRAŞMA DİREKT HİSTERESKOPİ ÇEKTİR O DAHA KESİN GELELİM SORUNA BENCE İKİSİNİN AYNI ANDA YAPILMASINA GEREK YOK ÇÜNKÜ HER İKİSİDE RAHİM İÇİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN YAPILAN BİR İŞLEM HSG RESİM HİSTERESKOPİDE VİDEO ARASINDAKİ FARK BU CNM AYRICA HİSTRERESKOPİNİN SORUN OLDUĞU TAKDİRDE HMN MÜDAHALE EDİLME ŞANSIDA VARKEN BENCE KESİN SONUCA GİTMAN DAHA MANTIKLI SONUÇTA HSG YEDE 300 500 ARASI BİR RAKAM ÖDERSİN ÜNİ. HASTANESİNE GİDİP PROF. YAPTIRIRSAN ORDADA AYNI ÜCRETİ ÖDERSİN HEM PROF YAPMIŞ OLUR ODA DEĞERLENDİRMİŞ OLUR SON BİŞİ DAHA HSG DE BİR SORUN ÇIKARSA Kİ İNŞ ÇIKMAZ O ZMN YİNE HİSTERESKOPİ YAPTIRMAK ZORUNDA KALICAKSIN ÜSTELİK EK MASRAF OLUCAK TATLIM BİDE BANA DOKTORUM AYŞE HNM DEDİ Kİ GENELDE HİSTERESKOPİ YAPTIRAN BAYANLARDA İLK 6 AY İÇİNDE HAMİLELİK OLUYORMUŞ HİÇ BİR SORUN YOKSA EĞER RAHİMDE RAHİM İÇİNİ TEMİZLİYORLARMIŞ O YÜZDEN KALMA ŞANSIN YÜKSELİYORMUŞ TATLIM :teselli:
doğru diyosun canım en iyisini sen biliyon ben onu hiç düşünmedim koca röntgen cihazını nasıl soksunlar ameliyathaneye dimi amakaydirigubbakcemile3 en iyisi duruma göre farklı zamanlarda çektirmek olacak.... walla hiç maliyetinde değilim olsun da bebe kaç para olursa olsun çektircem....haa birde şu var canım hsg röntgen cihazı ile çekiliyor ,hsg ameliyathane ortamında oluyor o cihazı oraya sokamayacaklarına göre bence olamaz canım aynı anda...ama seni ordan oraya tarnsfer ederlerse bişey diyemem...
kızz ben anestezi alayım istiyom zaten olmayan hsg de canım çok yanmıştı bir daha yatamam o masaya heralde....canım ona karar verecek dr un, anestezi almaktan neden korkuyosun ki canım sadece uyutuyorlar ...
canım benim için tüp doktorum için rahim önemli ... eğer hiç hamile kalamssam yılbasına kadar hem hsg hem histereskopi olcak yok eğer hamile kalırım ancak yine sorun olursa o zaman sadece histereskopi olcakmış.... ama inşallah tüm bunlara gerek kalmadan hamile kalırım da devam eder sorunsuz doğar inşallah bebeğim...nazlıcığım tüplerinde bir sorun varsa eger bunu göremeyecekler , doğal hamilelik için buda çok öenmli biliyosun canım...ama tuğçe için önemli olan dediğin gibi histeroskopi....
nazlıcığım her geçen gün daha iyi oluyorum ama her haftanın farklı sıkıntıları oluyor canım mide hazımsızlığım başladı canım onuda ilaçla geçiriyorum onun dışında iyiyim canım, küçük bir göbüşüm var canım:)) ama evhamlardan kurtulamıyorum canım galiba meleğimi kucağıma alınca kurtulacağım bunlardan, minnoşumun hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olacağım canım, inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatacak bunları...rabbim hiçbirimize evlat acısı göstermesin canım....sen nasılsın kafan rahatladımı biraz dr konusunda nazlıcığım...
Kızlar bu arada benim bu ayın 26. 2 . Evlilik yıldönünüm sizce nasıl bişi yapmalıyım kafam çok karışık hediye olarak ayakkabı almayı düşnüyorum
unutmaz kızzz unutrsa elinden çekceği var heeee....ewet cnm bakalım bişiler yapıcakmı yoksa unutacakmı
Allah nazarlardan saklasın canım ...17. haftaya girdik canım inşallah sorunsuz devam eder elimde değil herkes kızıyor bana ama artık hareket etmeye başlayınca inşallah daha rahat olucam... rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah hepimizin kucakları dolsun hayırlısıyla
maşallah yelizciğim, tam 1 ay var aramızda senin cinsiyetinde erkekti değil mi...hiç mi hissetmiyorsun hareketini seyirme falan olurmuş canım...
maşallah yelizciğim, tam 1 ay var aramızda senin cinsiyetinde erkekti değil mi...hiç mi hissetmiyorsun hareketini seyirme falan olurmuş canım...
histereskopi ile hsg aynı şey değil nazlıcım bana zaten bir sorun olması dururmunda histereskopi kesin yapılacak... en güzeli ben hamile kalamassam 3 ay gidip hsg çektireyim bursada görüntüleme merkezi varmış epidural anestezi ile çekiyolarmış acısız... ondan sonra da olmassa zaten tüp bebek için istanbula gelicez histereskopi çekilcek....
doğru diyosun canım en iyisini sen biliyon ben onu hiç düşünmedim koca röntgen cihazını nasıl soksunlar ameliyathaneye dimi amakaydirigubbakcemile3 en iyisi duruma göre farklı zamanlarda çektirmek olacak.... walla hiç maliyetinde değilim olsun da bebe kaç para olursa olsun çektircem....
kızz ben anestezi alayım istiyom zaten olmayan hsg de canım çok yanmıştı bir daha yatamam o masaya heralde....
canım benim için tüp doktorum için rahim önemli ... eğer hiç hamile kalamssam yılbasına kadar hem hsg hem histereskopi olcak yok eğer hamile kalırım ancak yine sorun olursa o zaman sadece histereskopi olcakmış.... ama inşallah tüm bunlara gerek kalmadan hamile kalırım da devam eder sorunsuz doğar inşallah bebeğim...
amin canım inşallahhhhh......
unutmaz kızzz unutrsa elinden çekceği var heeee....klava: hediyen cok hoş gerçekten....
Allah nazarlardan saklasın canım ...
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı okudum çok hoşuma gitti ne güzel birbirinize desdeksiniz aranızda düşüklerden sonra hamile kalanlar var inanın sanki ben hamile klmışım benim bebeğim büyüyokarnımda o kadar sevindim sizleri tanımadığım halde çünkü bende 3 kez düşük yaptım çok üzgünüm yorgunum ve hiç bir araştırma yapılmadı bana özele gittim hep hani daha iyi ilgilenirler diye.ilki düştü olabilir dediler araştırmaya gerek yok 2.de kalp atışı alınamadı kanamam falan yoktu sadece kahverengi akıntım vardı 9 haftalıktı aldılar dedim3.den önce araştırın doktor 3 düşükten sonra araştırılıyo falan dedi kısmetimmi bilmiyorum azım dilim bağlandı tamam dedim.3.ye hamile kaldım dr bebe aspirini folik ve progestan diye bi hap verdi bu defa ne akıntım ne ağrım ne kanamam hiç bi sorun yoktu kese var normalbişekilde kese büyyo dr dedi 7 haft ken görmemeiz lazım gözükmedi 8 oldu gözükmedi 9 oldu gördüm minnoşu ama kalbidurmuş işte böyle.sıktım sizi uzun bir yazı kusura bakmayın ama bana bi dr yada bi hastahane özel ne biliyim iyi bir yer önerirmisiniz her testimi yaptırabilecegim lütfen
sabahları karnımda bişey kayıryomuş gibi hissediyorum ama çok güçlü olmadığı için pek ayırt edemiyorum heralde birde doktorum daha erken dedi 20. haftada hissedersin dedi bakalım hayırlısı inşallah yarın kontrol günüm çok evhamlıyım 2 gündür niye hissetmiyorum diyede kaygılandım yarın herşey yolunda sağlıklı haberleri ile çıkarım hastaneden inşallah... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
çok geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoş geldin, çiçeğim çok güzel yol göstermiş ela bende o yolu izledim canım....çok şükür meleğim benimle 2 kayıptan sonra aklına takılanı sor arkadaşım elimizden geldiğince yardımcı oluruz...Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı okudum çok hoşuma gitti ne güzel birbirinize desdeksiniz aranızda düşüklerden sonra hamile kalanlar var inanın sanki ben hamile klmışım benim bebeğim büyüyokarnımda o kadar sevindim sizleri tanımadığım halde çünkü bende 3 kez düşük yaptım çok üzgünüm yorgunum ve hiç bir araştırma yapılmadı bana özele gittim hep hani daha iyi ilgilenirler diye.ilki düştü olabilir dediler araştırmaya gerek yok 2.de kalp atışı alınamadı kanamam falan yoktu sadece kahverengi akıntım vardı 9 haftalıktı aldılar dedim3.den önce araştırın doktor 3 düşükten sonra araştırılıyo falan dedi kısmetimmi bilmiyorum azım dilim bağlandı tamam dedim.3.ye hamile kaldım dr bebe aspirini folik ve progestan diye bi hap verdi bu defa ne akıntım ne ağrım ne kanamam hiç bi sorun yoktu kese var normalbişekilde kese büyyo dr dedi 7 haft ken görmemeiz lazım gözükmedi 8 oldu gözükmedi 9 oldu gördüm minnoşu ama kalbidurmuş işte böyle.sıktım sizi uzun bir yazı kusura bakmayın ama bana bi dr yada bi hastahane özel ne biliyim iyi bir yer önerirmisiniz her testimi yaptırabilecegim lütfen
arkadaşım yazın için çok tesekür ederim o zaman şimdi bi üniversite hast gitcem orda profösörün yeri oluyomu yoksa dısardamı oluyo muaynehanesi kusura bakma saçmalayabilir umarım ne demek istediğimi anlarsın cvpların için çoktesekür ederim şimdiden
Arkadaşlar ben 1 test yaptırmıstım brucella diye bileniniz vardır umarım bende pozitif çıktı dr bundan kaynaklanabilir düşüklerin diyor aranızda bu sebebten düşük yapan varmı merak ettim bilmiyorumkismile
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazılarınızı okudum çok hoşuma gitti ne güzel birbirinize desdeksiniz aranızda düşüklerden sonra hamile kalanlar var inanın sanki ben hamile klmışım benim bebeğim büyüyokarnımda o kadar sevindim sizleri tanımadığım halde çünkü bende 3 kez düşük yaptım çok üzgünüm yorgunum ve hiç bir araştırma yapılmadı bana özele gittim hep hani daha iyi ilgilenirler diye.ilki düştü olabilir dediler araştırmaya gerek yok 2.de kalp atışı alınamadı kanamam falan yoktu sadece kahverengi akıntım vardı 9 haftalıktı aldılar dedim3.den önce araştırın doktor 3 düşükten sonra araştırılıyo falan dedi kısmetimmi bilmiyorum azım dilim bağlandı tamam dedim.3.ye hamile kaldım dr bebe aspirini folik ve progestan diye bi hap verdi bu defa ne akıntım ne ağrım ne kanamam hiç bi sorun yoktu kese var normalbişekilde kese büyyo dr dedi 7 haft ken görmemeiz lazım gözükmedi 8 oldu gözükmedi 9 oldu gördüm minnoşu ama kalbidurmuş işte böyle.sıktım sizi uzun bir yazı kusura bakmayın ama bana bi dr yada bi hastahane özel ne biliyim iyi bir yer önerirmisiniz her testimi yaptırabilecegim lütfen
canım nasıl geçti kontrolün merak ettim yelizciğim..
günaydın canım kontrolüm iyi geçti çok şükür herşey yolundaymış bebeğimi gördüm parmağını emiyordu beyin ölçümü, ense ölçümü, ve omurilik ölçümü herşey çok iyi dedi çok şükür iç gorganları sağlıklı dedi herşey haftasıyla uyum içinde dedi doktorum 3lü teste gerek duymadı rabbim hepimizin gebeliklerini böyle sağlıklıca devam ettirir inşallah.% 100 erkek dedi böyle işte canım rabbim isteyen herkese ve içindede bizlere bu duyguyu sonuna kadar sağlıklıca yaşamayı nasip etsin... sen nasılsın canım nasıl gidiyor miden nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?