Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ooooooooooooooooooooooo yasmin süper oğlanlar mı toplanıo topiğe hadi bakalım
çok çooooooooooooooook sevindim gerçekten ne güsel yaaaaaa
neler söledi lütfü hoca yine detay istiyorum :d
nasıl gittin kuzu yolda zorlanmadın mı
ilaçlar iğne aynı devma dimi

yelizcim sen ne kadarlık oldun.artık evhamlanmayı bırak topiğe nazar boncuğu lasım
maşallah herşey yolunda gidicek canım benim

tuğçe benim yeni bitti sayılır canım daha va sen çalış bakalım
allah kolaylık versin.telaş ve acele yok ama tamam mııı
bak ne güzel haberler gelio

geldim kızlar 2 gündür ankaradaydım...lütfü hocama gittik kızlar..maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış.....:))

CNM ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ.ASNİL ERKEK SENDE ÇİÇEĞİM EWET ERKEK TOPİĞİMİZ OLDU MAŞALLAH SUPHANALLAH
EWET YAAAAA
BU ARADA BENİMDE SİZE GÜZEL BİR HABERİM VAR DOKTOR DÜN BANA KAN TESTİ YAPTI CA125 DİYE BİR TEST MEĞER TİMÖR TESTİYMİŞ BENİM DEĞER BUGÜN ALDIK SONUCU REFERANS ARALIĞI 0- 35 BENİM DEĞER 17,25 YANİ TİMÖR DEĞİL GALİBA BASİT KİST LAPAROSKOPİ İSTEMEYEBİLİR İNŞ CUMA GÜNÜ DOPPLERİDE ÇEKİLİNCE KESİN KARARI VERİCEK boshayallersmile

nazlım ne güsel adetle aatarsn o kisti.ama kafaya takmamak koşuluyla.
histeroskopiden sonrada yola devam hayırlısı ile.
gözünaydın canım

Son düzenleme:
başlıcamda allah sonunu getirir inşallaaaaah.sende sağlam adımlarla ilerliosun kuzu çokta doru yapıosun

canım lütfü hocam çok rahatlattı beni allaha şükür , sıkan bir dr değil , tek şartı ayda 1 kilo almam :)) canım 1,5 ay sonra tekrar gideceğiz ve iğne dozajına bakacak şimdilik ozamana kadar devam dedi tedavime aynen, ikili test verdik orada anlaşmalı laboratuarıyla ,yolculuga izin verdi canım bayramda memlekete gideceğiz inşallah, çok rahat gittim canım yoldada bir sıkıntım olmadı ..işte böyle çiçeğim....

çok iyi canım .gerçekten çok seviniyorum.inşalaaah banada uğur getirir lütfü hoca
iğne dozajına nasıl bakacak onu anlamadım.0,4 lük ve coraspine devam dimi.bide balık yağı kapsulü alıyodun ona ne dedi.
bu arada oğluşunda kendini çabuk göstermiş

başlıcamda allah sonunu getirir inşallaaaaah.sende sağlam adımlarla ilerliosun kuzu çokta doru yapıosun
CNM İNŞ SEN MERAK ETME HEPİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK YAPIYORUZDA GERİSİ RABBİMİZE KALMIŞ BİDE MANEVİ OLARAK DUAMIZI EDİYORUZ GERİSİ ARTIK TAKDİR-İ İLAHİ OLUYO CNM ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ RAZI EYLESİN BENDE ŞU HİSTERESKOPİYİ YAPTIRAYIM AALH İZİN VERİRİSE ARALIKTA KATILICAM ARANIZA KASIMDA HİSTERESKOPİYİ OLURUM Bİ SORUN ÇIKARSA 3 AY İLAÇ TEDAVİSİ VARMIŞ EĞER ÇIKMAZSA ARALIK GİBİ İNŞ. HADİ BAKALIM KIZLAR İNŞ PEŞ PEŞE PATLAMA YAPARIZ akannehir

canım kiloya göre falan ayarlayacak galiba tam bilmiyorum canım, 4 ilaç alıyorum hepsinede onay verdi...kan ilacıda alıyorum canım elevitle birlikte...evet çabuk gösterdi ama ultrason ve bakan gözde önemli canım...burdaki dr um 16. haftada söyleyecekti :)))

amin nazlım hadi beklioruz hayırlısı ile olumunekankayizsmile
sorun varsada işlem sırasında yapılıo zaten ilaç tedavisi genelde enfeksiyon için antibiyotik oluo canım.bi iki ay dinlenme süresi vercektir okadar

vay be hocamıza bak maşallaaaah
sana 0,4 lük iğneyi lütfü hoca mı önermişti.kiloya göre ayarlandığnı bende duymuştum ama sonraki aylarda mı oluyomuş.
bide sen balık yağını söleyince araltırdım.aynı zmanda pıhtılaşma için iyimiş.fazla kilo aldırır die korktum

hadi yaa canım inşallah sizin evlilik yıldönümüzün bize sanş getirir kuzum yaaa işte stress yapıyorum maalesef biraz aslında yapmamam gerekiyor ama....boshayallersmile

Allah nazarlardan saklasın canım hiç evham yapma beben Rabbime emanet....

geldim kızlar 2 gündür ankaradaydım...lütfü hocama gittik kızlar..maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış.....:))

waayyyy oğlan haaa süper canım gözün aydın.....

tuğçe benim yeni bitti sayılır canım daha va sen çalış bakalım
allah kolaylık versin.telaş ve acele yok ama tamam mııı
bak ne güzel haberler gelio

tuğçe çalışmalar eklediğin yöntem yada kür varmı canım

yok çiçeğim aynı yömtemler işte ilişkiden sonra yatıyorum canım banyo için bile kalmıyorum sabah yapıyorum banyo ama en az 15 dk belime yastık koyup yatıyorum... folik zaten kullanıyorum canım hergün süt içiyorum meyve sebze bol bol tüketiyorum klasik hamilelerin yemesi gereken şeyler... aaa en önemlisi sigarayı bıraktım bir haftadır yani adetim bittiğinden beri içmiyorum.... bir de su stressi yenebilsem su film olayı canımı sıkıyo tüpler tıkalı mı değil mi diye... gerçi yazın soğan kürü falan yaptım ama... kocişe keçiboynuzu kürü yapıcaktık ama içemedi o bişey kullanmıyo canım....

oğlanlar öyle olurmuş canım kız bebekler kendini göstermezmiş....

inşallah nazlım hepimiz 2010 u hamiş olarak tamamlarız... 2011 de de anne oluruz artık inşallah....

canım iğneyi burdaki dr um başladı lütfü hocamda onayladı, çiçeğim balık yağı çok faydalı inan kilo falanda aldırmıyor akşam yatarken iç canım bulantı yapmasın birde doğum sonuda devam etmek lazımmış emzirme süresince meme çatlagını önlüyormuş, spesiali var ondan al canım günde bir tane...

yelizciğim benimde mide şikayetim çok oluyordu dün gaviscon şuruba başladım çok rahatlattı sanada tavsiye ederim canım...

anladım canım sana zahmet bi daha verirmisin adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…