geldim kızlar 2 gündür ankaradaydım...lütfü hocama gittik kızlar..maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış.....:))
EWET YAAAAAooooooooooooooooooooooo yasmin süper oğlanlar mı toplanıo topiğe hadi bakalım
çok çooooooooooooooook sevindim gerçekten ne güsel yaaaaaa
neler söledi lütfü hoca yine detay istiyorum :d
nasıl gittin kuzu yolda zorlanmadın mı
ilaçlar iğne aynı devma dimi
saol bebemmmmmm sıra sende artık hadi başla sende sendende atak bekliyoruz en sonda ben gelicem rabbim izin verirsenazlım ne güsel adetle aatarsn o kisti.ama kafaya takmamak koşuluyla.
histeroskopiden sonrada yola devam hayırlısı ile.
gözünaydın canım
ooooooooooooooooooooooo yasmin süper oğlanlar mı toplanıo topiğe hadi bakalım
çok çooooooooooooooook sevindim gerçekten ne güsel yaaaaaa
neler söledi lütfü hoca yine detay istiyorum :d
nasıl gittin kuzu yolda zorlanmadın mı
ilaçlar iğne aynı devma dimi
CNM İNŞ SEN MERAK ETME HEPİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK YAPIYORUZDA GERİSİ RABBİMİZE KALMIŞ BİDE MANEVİ OLARAK DUAMIZI EDİYORUZ GERİSİ ARTIK TAKDİR-İ İLAHİ OLUYO CNM ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ RAZI EYLESİN BENDE ŞU HİSTERESKOPİYİ YAPTIRAYIM AALH İZİN VERİRİSE ARALIKTA KATILICAM ARANIZA KASIMDA HİSTERESKOPİYİ OLURUM Bİ SORUN ÇIKARSA 3 AY İLAÇ TEDAVİSİ VARMIŞ EĞER ÇIKMAZSA ARALIK GİBİ İNŞ. HADİ BAKALIM KIZLAR İNŞ PEŞ PEŞE PATLAMA YAPARIZ akannehirbaşlıcamda allah sonunu getirir inşallaaaaah.sende sağlam adımlarla ilerliosun kuzu çokta doru yapıosun
çok iyi canım .gerçekten çok seviniyorum.inşalaaah banada uğur getirir lütfü hoca
iğne dozajına nasıl bakacak onu anlamadım.0,4 lük ve coraspine devam dimi.bide balık yağı kapsulü alıyodun ona ne dedi.
bu arada oğluşunda kendini çabuk göstermiş
KIZ CADIII 26 EKİM BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM EĞER SORUNLARIM OLMASAYDI KORUNMAYI O GÜN BIRAKICAKTIM AMA NASİP İŞTE NE YAPALIM TADINI ÇIKAR SAĞLIĞININ VE HİÇ STERS YAPMA KUZUCUK GELİCEĞİ ZAMABI İYİ BİLİR CANCANkaydirigubbakcemile5
sağol canım benim iyiyim çok şükür, hamilelikte iyi herşey yolundadır inşallah 3 haftadır gitmediğim için bende meraktayım cumartesi kontrol günüm iştah açılması oldu ama mide yanmam ve şişlik çok fazla olduğu için biraz sıkıntılarım var ama şikayetçi değilim rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin allah isteyen herkese bu duyguyu en kısa zmanda yaşatır inşallah... hep duacıyım hepmize dua ediyorum, benim evhamlarım çok fazla o beni biraz yoruyor inşallah bu evhamdanda kurtulurum, sen nasılsın canım kendine çoook iyi bak öptüm
geldim kızlar 2 gündür ankaradaydım...lütfü hocama gittik kızlar..maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış.....:))
tuğçe benim yeni bitti sayılır canım daha va sen çalış bakalım
allah kolaylık versin.telaş ve acele yok ama tamam mııı
bak ne güzel haberler gelio
tuğçe çalışmalar eklediğin yöntem yada kür varmı canım
çok iyi canım .gerçekten çok seviniyorum.inşalaaah banada uğur getirir lütfü hoca
iğne dozajına nasıl bakacak onu anlamadım.0,4 lük ve coraspine devam dimi.bide balık yağı kapsulü alıyodun ona ne dedi.
bu arada oğluşunda kendini çabuk göstermiş
CNM İNŞ SEN MERAK ETME HEPİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK YAPIYORUZDA GERİSİ RABBİMİZE KALMIŞ BİDE MANEVİ OLARAK DUAMIZI EDİYORUZ GERİSİ ARTIK TAKDİR-İ İLAHİ OLUYO CNM ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ RAZI EYLESİN BENDE ŞU HİSTERESKOPİYİ YAPTIRAYIM AALH İZİN VERİRİSE ARALIKTA KATILICAM ARANIZA KASIMDA HİSTERESKOPİYİ OLURUM Bİ SORUN ÇIKARSA 3 AY İLAÇ TEDAVİSİ VARMIŞ EĞER ÇIKMAZSA ARALIK GİBİ İNŞ. HADİ BAKALIM KIZLAR İNŞ PEŞ PEŞE PATLAMA YAPARIZ akannehir
vay be hocamıza bak maşallaaaah
sana 0,4 lük iğneyi lütfü hoca mı önermişti.kiloya göre ayarlandığnı bende duymuştum ama sonraki aylarda mı oluyomuş.
bide sen balık yağını söleyince araltırdım.aynı zmanda pıhtılaşma için iyimiş.fazla kilo aldırır die korktum
sağol canım benim iyiyim çok şükür, hamilelikte iyi herşey yolundadır inşallah 3 haftadır gitmediğim için bende meraktayım cumartesi kontrol günüm iştah açılması oldu ama mide yanmam ve şişlik çok fazla olduğu için biraz sıkıntılarım var ama şikayetçi değilim rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin allah isteyen herkese bu duyguyu en kısa zmanda yaşatır inşallah... hep duacıyım hepmize dua ediyorum, benim evhamlarım çok fazla o beni biraz yoruyor inşallah bu evhamdanda kurtulurum, sen nasılsın canım kendine çoook iyi bak öptüm
canım iğneyi burdaki dr um başladı lütfü hocamda onayladı, çiçeğim balık yağı çok faydalı inan kilo falanda aldırmıyor akşam yatarken iç canım bulantı yapmasın birde doğum sonuda devam etmek lazımmış emzirme süresince meme çatlagını önlüyormuş, spesiali var ondan al canım günde bir tane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?