canım sızın kı dogru duzgun bır berabelık degıl kafası esince geliyor. arıyor soruyor senı varla yok arası yani. ve başka kızlarla da görüştüğünü söylüyorsun. bunu kabullenme bence. senı bılıyor sevdgnı duygularını kullanmaya çalışıyor bence bir an önce vazgeç. kolay degıl ama yapmalısın bır de sen hıc arayıp sorma bakalım o arıyor mu aklına gelıyormusun zamana bırak bence.
canım 2 yıldır zamana bıraktım ama hıc umursamıyor yanı ama bazen mesela bu 2 yıl ıcınde ben hıc mesaj atmadım ona o attı hep ılk gorusmeyı o baslattı yanı ben atmıyorum o atıyor bu bazen aylar alıyor ama o atıyor
Ne anlamı var bunun? O kadar taviz vermişsin ki kendinden canı sıkılınca yüzsüz yüzsüz mesaj atıyor işte.
arkadaşım darılmanı ya da kırılmanı istemem ancak seninki aşk değil takıntı.
sağlıklı düşünemiyorsundur muhtemelen ki onca aşağılanmaya ve hor görülmeye rağmen vazgeçemiyorsun ondan. ben de senin durumuna kısmen benzer bir 3 yıl geçirdim.
psikoloğum sayesinde onu takıntı olmaktan çıkarıp sevgi boyutuna getirebilmiştim. bir psikolog yardımı almanı tavsiye ederim.
kusura bakma cinlerımı tepeme cıkardın ..bu kadar da olmaz ki ama kendıne gel bıran önce saçmalamayı kes sanıyorum senın yasın kucuk yoksa olgun bır kıza hıcbır erkek bunu yapamaz ...derhal o midesız adamla görusmeyı kes..azıcık insan oldugunu hatırla yaa kendıne saygın olsun...
bu adam mı senın annene kufur eden eskı konunda gördum...kızım sen hastamısın ya acıl hastaneye yatmalısın.adam resmen oraya gelırsem senın annenı bılmem naparım demiş yuh yanı sana dıyecek hıcbır sözum yok......
bence tam da sana göre bir adam bu yolda devam et.
nasıl kurtulucam bu saplantıdan pekı kızlar yardım almak dısında yardım almaya baslayana kadar ne yapmalıyım o adam suanda hayatımda yanı bır yazsa ne dıcem ben ona hıc bılmıyorum annemle konustuk bır sure takma onun sana yaptıgnı yap merak edıp ustune dusucektır sonrada sen zaten kendını toplamıs olacaksın ozamanda onu hıc ummaıdıgı bır anda silersin dedi şok olur dedı cunku senden beklemeyecegı bırsey yapmıs olucaksın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?