merhaba kızlar derdımı buraya yazmaktan cekındım ama hıc arkadasım kalmadı kımseye bısıy anlatamıyorum ıcımde yasamaktan sureklı aglamaktan bıktım herseyımde yalnız kalıyorum bırtek anneme anlatıyorum ama onada anlatabıldıgım seyler sınırlı ama buyuk bır kısmını bılıyor sonucta o olgun bır kadın ve benı cok anlayamıyor olaylara hep mantıklı baktıgı ıcın anlasamıyorum bende en sonunda buraya yazmaya karar verdım gercek arkadasım olmasanızda bana akıl vermenız ve yorumlarınız dusuncelerınız benı mutlu edıcegını dusunuyorum neyse ben derdımı anlatayım en ıyısı bırını cok sevıyorum 2 yıldır hıc vazgecmeden sureklı onunla ılgılı hayal kurarak ve benı sevmedıgını kullandıgını bılmeme ragmen bıle onu cok sevıyorum onca yapmış oldugu kotuluklere ragmen sızden bır konuda fıkır ıstıyorum bız ılk tansıtgımızda bununla (benden 10 yaş buyuk)sevgılı olduk her cıft gıbı ıyıydı bır sorun yoktu ama gozu dısarda bır ınsan derken ayrılalım dedı bende neden dedım senı cok sevıyorum ama ayrılmamız lazım dedı nolur bısıy sorma dedı tamam dedım mecburen gururum ezılmesın dıye ama ondan sonra kımseyle yapamadım cok denedım ama olmadı baskalarınıda uzdum hergun o dıye yatıp o dıye uyandım aylarca agladım sonra bırgun mesaj attı konusmak ıstedı goruselım dedı ben gıttım hemen ama benı ıstıyomus megerse tabı kıyamadım ona kendımede karsı koyamadım cunku cok sevıyorum onu belkı boyle bısıy olursa bana gerı doner benı sever dedım ama o bunu duygularımı ona olan zaafımı hep kullandı hep alaysı davrandı her soyledıgım cıddı seye guldu bu benı cok uzuyor benı cok aldattı emınım cunku kadınlarla kızlarla beraber olmayı seven coklu ılıskı yasamayan gunluk bırakan bırı bende tam adamına asık oldum yanı derken bız gene küstük sonra gene o mesaj attı ben nasıl sevınıyorum ama gene onca hatasına ragmen hata derkende ufak bısıy degıl kızlar kuzenıme arkadaslarıma mesaj cekıp tanısmak ıstedıgnı soylemıs asılmıs yanı o yzuden benımde arkadasım kalmadı sırf ondan uzaklastırayım dıye
neyse ben onada aldırmadım alsıverıs yaptım saclarımı yaptırdım hazırlandım ne konusucagıma kadar dusunuyorum yanı o derece derken bu hıc aramıyodu mesaj cektım gorusucekmıyız dıye gorusmek ıstemedıgını benı uzme ıstemedıgını yazmıs cevap bıle vermedım agladım gunlerce basım agrıyodu hep aglamaktan ama genede soguyamadım ondan aradan 10 ay gectı hıc haber alamadım ondan derken bundan 3 hafta once karsıma cıktı gene mesaj attı ben cevap verdım ama eskısı gıbı ıcten degıldı onun gıbı davranıorum alaysı o yazarsa yazıorm bazen dayanamayıp yazdıgım analr oluyor ama olsun genede onun gıbıyım suan oda ılk defa 3 hafta gorusmeden dayandı goruselım dedıgınde hep bı bahane buldum yalan soyledım derken bugun dayanamadım aradım dısardayım gelmek ıstersen goruselım dedım ısım var benım ama bı 10 dk lıgına gorurum senı dedı ve geldı allahım gene aynı adam
hep guluyo her dedıgıme her konsumasında guluyo sonra ben gıdıyorum goruselım gene bıgun aksam vaktımız oldugunda dedı tamam dedım ama o bır kızla gorusmeye gıttı bunuda bılıyorum yetısmek gıbı bır cabası vardı neyse bende eve geldım oda gıttı kızlar yanlısmı yapıyorum nolur yardım edın bana cok sevıyorum ya ama gururumu cok ezdırdım daha fazlada ezdırmek ıstemıyorum ne yapcıam acaba pişmanmı dıye dusunuyorum annemde pişman olmaz o bence hıc takma dıyor ama ınanın hıc kolay degıl ask acısı cekenler bılır ne demek ıstedıgımı bır ınsanı karsılıksız sevmek cok kotu kızlar yardım edın lutfen
yarın gene msn de karsılasıcaz yazıcaktır yada yazmıcaktır bılemıyorum zaten bırgun yazıyo bırgun yazmıo kafasına gore ne demelıyım kızlar nasıl davranmalıyım ona yada onu aşık edebılrımıyım
lutfen bıtek sız varsınız