Tekrar anneme gitmek istemiyorum kızlar...

Esiniz hatali bence...
Neden erkekler basi sikistiginda illa cocuklari gonderme pesindeler...
Biz anneler olarak 7/24 beraberiz gece bile ...
Bi kere maci vais esimim iki de bir arkadasina git sende bunalma evde deyip duruyordu meger mac izliycekmis cok gucume gitmisti ama babalik annelik gibide degil duygusal olarak bizim kadar guclu degillermis.
Bende ne tepki verecegimi bilemiyorum :/

Güzellik le anlatıyorum yok tartışıyoruz o da nereye kadar sadece birbirimizi yıpratıyoruz. Yoruldum çok hemde

Eşin çok yanlış davranıyor, sen hem birşeyini eksik etme hem de iki çocuk ağlamasına seni annenin evine postalamaya çalışsın.
Al karşına konuş ben bu kadar iş yapıyorum, iki çocuk ağlamasına dayanamıyorsan sen annenin evine git diye bu ne ya çocuklar büyüyünce gelsin o zaman sanki kendisi babası değil.

eşim haftada 3 gün gece vardiyasında ...hem yalnız kalma korkumdan hemde bizim burada peydahlanan tecavüzcülerden korktuğum için bende gidiyorum 3 gece...geçen ay dondurması şekeri unu salçası derken karttaki para bitti 100tl den fazla alışveriş yapmışım oraya kocam mayonez istedi kartta para kalmadı diyebildim sessizce kızar sandım bikaç parça bişiy almıştım orada yiyoruz haftada 3 gün dedim .tamam sorun değil aybaşında alırız dedi...buna rağmen 3.gün akşamı gittiğimde annem olacak yaratıkda surat 5 karıştı.ne oldu pek sevinmedin galiba gelmemize dedim.hiç cevap vermedi tek kelime etmedi .sabah uyanır uyanmaz aldım kızımı çıktım ...nefret ediyorum canımıda versem doymayacak kadın...velhasılı kelam ben rahat edemiyorum.benim eşimde sizinkine benzer biraz...gündüzleri evdeyim sadece akşamları gitmeme rağmen böyle oluyor .eşime yüksek sesle ben 35 yaşında bi kadınım ne zaman nereye gideceğimi sana soracak değilim dedikten sonra kesti artık gidecekmisiniz demeyi
dip not:ben senden detliymişim baksana:)

bu çocukları ikiniz yaptınız neden annene gideceksin ki alışması gerekmez mi ilgilenmesi gerekmez mi böyle yaparsan eğer sorumluluk sahibi olamaz zorda olsa o iki çocuğu büyütmek o zorluğa katılması destek olması gerek sizin yanınızda biraz bir akrabanız kalsa olmaz mı sende azcık rahatlarsın evinde kalmış olursun hem öyle evlerin ayrılması iyi olmaz

Allah için orda kaldığım sürece asla böyle bişe sezinlemedim annemden. Eşimde ne gerekiyorsa aldı. Anneme hediyeler aldı her hafta nerdeyse.ben öyle söyleseydim eşim ağlamadan bak sinirlenme o zaman derdi.

Çok ilgileniyor inkar edemem az bi zorlukta annene git istersen.gitsen daha mi iyi olur falan demeye başlıyo

Sizin yerinize gitmiycem ulannnnn diye bagirasim geldi billahi.
Adama bak gidecekmisin gerci esiniz kafa dinlemek icin degilde sizi merak ettigi icin yolluyordur.annenize gelince acik acik otel parasi gibi teklif edin bir gun icin sukadar kalma parasi veririm deyin

bir süre anneniz gelsin yanınıza sizin de sinirleriniz çok yıpranır ikiz zor.. ama gitmeyin yahu öyle saçma şey olur mu, madem siz söylemeden yapmıyor verin bebeklerden birini eline o uğraşsın.. daha neler artık.

Eşiniz çoluk çocuk eş derken sorumluluktan bunalmış belliki yaşasın bekar hayatı modunda sürekli bi sizi kovalama peşinde.Ama bence gitmeyin zaten soğukluk girmeye yer arıyor mübarek,boşu boşuna iyice uzaklaşmayın.

aklım sizde kalıyor diyor gerçi bazı camlarda demir var ama rahat çalışıyorum siz ordayken diyor.sabah o eve gelmeden evde oluyoruz zaten.çocukla kahvaltı vs..yapıyor..teklifimi kabul edeceğinden şüphen olmasın...sözde kızım için birikim yapıyor ama hiç bişiy aldığını görmedik daha bi dondurma bi şeker hariç ...varsa yoksa ablamın oğlu ve ablamlar ben hiç yokumuşum gibi davranıyor çalışayım dedim 700 lira istediler 3 kişiler evde 3 koca kadın ...tabi zaten verirdim bi miktar 400 kadar düşünmüştüm ama 700 duyunca eşim otur kendin bak dedi...iki kilo sütün parasını bile veriyorum alıyolar güya kızıma biriktiriyolarmış öyle olsun ne diyeyim

Her zorlandığınızda bir yere mi sığınacaksınız?
Artık hayatınız çocuklarla devam edecek ,siz ne kadar giderseniz eşiniz de o kadar eskisi gibi devam ettirmeye çalışır hayatını.
Ufak ufak siz de sorumluluk verin eşinize.
Biraz fedakarlık yapılmalı.Annenler ne kadar ilgili de olsa herkesin hanesi evi kendine.
Eşiniz yardımcı olmalı ,sizin ağlama nedeniniz bu bence.
ya da gündüzleri maddi imkanınız varsa yardımcı alın yanınıza.

eee anneni cagar gelsin yada durumun müsaitse bi kadın tut en azından yemek temizlik yapar sende cocugunla ilgilenirsin

Gerek bile yok çünkü aile binasına oturuyorum. Sağolsunlar gelip gidip yardımcı oluyorlar. Buna rağmen istiyo ki gideyim.
ama sonucta gelenler kaynanan degil aile apartmanında yenge ne kadar yardımcı olcak neden herseyi sen yapmaya üstleniyosun ki bırak esinde ugrassın biraz kendini bu kadar yıpratıyosun ama esin ne diyo annenen git kal basım sisti valla ya esine dicen kalk gece yatma cocuklara bak yada gündüz temizilk yap dicen yada bakıcı tutturcan öyle aile apartmanındkai yengenin 2 3 saat gelmesiyle olmaz

İkiz bakmak zordur ama öbür konuna da yazmıştık annende kalman olmaz; çocuklarla düzen kur düzeni kurmak gecikince daha zor olur diye.

Madem tek bakamıyorsun, yardımcı tutacak eşin, birileri bir işin ucundan tutacak yani.

Bunaldık annene git olmaz ki; eşinin adapte olması geç kaldığı için bir süre daha devam edecek bu sorunlar.

Bir de bunun diş çıkartması 2 yaş sendromu memeden kesmesi tuvalet alıştırması vs var bu aşamaların hepsinde annene gidemezsin.

Bir de Ramazan'da bari git demesini de anlamadım; Ramazan çocuklar ile zorluyorsa oruç tutmayacak; çocuk bakımına yardım edecek; eşinin rızası bile olmadıktan sonra tuttuğu oruçtan ne hayır gelir, evladına katlanamıyorsa aç kalmasının onun nefis terbiyesine bir katkısı yok ki

İki çocuk da azıcık büyüyünce birbirleri ile oynayacak; bu süreci de yardımcı ile atlatabilirsiniz. Yemek yapıp, ortalığı toplasa, çamaşır asıp katlasa, kısaca yarım gün ev işi yapsa bile size nefes alacak zaman kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…