Sen bunaldın diye öyle söylemiş gibi geldi bana, ama buna rağmen gitme evinde bak çocuklarına. herşeyi dört dörtlük yapmak zorunda değilsin çocukların yemeği, ütüsü vs. Bile başlı başına yarım gününü alır zaten kafadan herşeye yetişeyim dersen yetişirsin belki ama çok yıpranırsın hergün dip bucak temizlik yapma mesela bebekler emekledikleri için sadece her gün süpürmen yeterli olur, silmeyi de haftada 3 yaparsın. yemekleri de pratik şeyler yap öyle dört dörtlük sofra kuracak halin yok eşini de böyle alıştırma yemeğe yetişemezsen kendisi yapsın birşeyler ya da hazır yemek söylesin, herşeyi bebeksizken yaptığın gibi yapmayı hayal edip yapamayınca da ağlama çünkü yapamaman normal yani. Bak maşallah büyüyorlar yavaş yavaş benim de ikizlerim var onlar da seninkilerin aylarındayken eşim trafik kazası geçirmişti ayağını kırmıştı evde yatıyordu bir de eşime bakıyordum yani ama süper kadın misali heryere yetişme gayretim de yoktu aynı yaşta bebekleri ya da bebeklerinin arasındaki yaş farkı çok az olan ailelerin yaşamı bu şekilde olur düzen değişir herkes fedakarlık yapmak zorunda kalır lükslerinden vazgeçer bebeklerin bile fedakarlık yapıyorlar şu an annelerinin kucağı, ilgisi vs. Herşeyini paylaşıyorlar, eşini bu rahata alıştırma o yapmıyorsa sen yönlendir yapsın bundan da gocunma çünkü eşini alıştırmamışsın baştan herşeyi dört dörtlük adam zora gelince böyle der ben her ne kadar kötü manada söylemediğini düşünsem de bu böyle. Kolay gelsin