tekrar acıcak mı?

aysegul5654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
1
0
29
herkese merhaba ben 2 haftalık evliyim eşimle ilk kez ilişkiye girdiğimiz gün ön sevişmeyi uzun tutmamıza rağmen içime girdiği zaman çok acıdı ve kan geldi (öyle birkaç damla değil çok geldi) sizce kızlık zarım kesin bozulmuş mudur yoksa zedelenme gibi bir durum mümkün mü ikinci seferde tekrar o kadar acır mı ve kan gelir mi çok korkuyorum yardım edin

Canım, ben 1 hafta boyunca kanama yaşadım. İlişki haricinde de ped koymak zorunda kaldım gün içinde. Bazı kadınların o bölgedeki kan damarları daha yoğun oldupu için daha yoğun kanama yaşayabilir. Beraberinde devam eden aşırı yoğun kanama mevcutsa o zaman yırtıktan şüphelenilir. Acıya gelincede , acıyacak düşüncesine ne kadar kendini kaptırırsan o kadar acı duyarsın. Bende ilk geceyi zor atlatanlardanım , ama biraz güçlü ol. Sonrası öyle olmayacak korkma

Kızlık zarı kanayan, yırtılan, bozulan bir şey değildir. İlişkide kanama; zorlanmadan dolayı o bölgenin tahrişinden olur. İkincide ilki kadarr acı olacağını sanmam. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.

Kızlık zarı kanayan, yırtılan, bozulan bir şey değildir. İlişkide kanama; zorlanmadan dolayı o bölgenin tahrişinden olur. İkincide ilki kadarr acı olacağını sanmam. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.
Geldi yine kanama olmamalı diyenler.eee sadece ilk ilişkilerde mi zorlanıyor bu ? Diğer haytıımız boyunca hiç zorlanmıyor mu ? Bir düşünün ya.kanaması da normal.kanamaması da kişiden kisiye göre değişiyor. Bu. tutturmuşlar bir zorlanmadan zorlanmadan.iyi ki birşey öğrenmişiniz haa.o da yanlış.ben yanlış olup da bu kadar savunulan başka birşey daha duymadım.savunmanın bir amacı da yok.
Benim de şakır şakır kanamıştı.zorlanmadan değil, yapısı böyleydi.

Kızlik zarı içerisi kılcal damarlara doludur ve ilk penis gurişinde kanar ve yırtılır. Olay tahriş değil, direkt kelimenin tam anlamıyla yırtılmadır, zarın anatomik bütünlüğünün bozulmasıdır. Kanama miktarı zar kalınlığına ve kılcal damar yoğunluğuna bağlı olarak çoğu kez birkaç damla, bazen günler sürebilir. Hatta bazen kanamayı durdurmak için dikiş bile atılabilir (çok nadir). Esnek veya orta açıklığı geniş olan zarlar kanamayabilir, yırtılma olmayabilir.
Kadında yeterli ıslaklık olması acıyı, ağrıyı iyice azaltır. Bu yüzden evlenecek kadın kabaca kendi ıslanmasını önceden bilirse yeterli mi, değil mi, gerekebilir diye kayganlaştırıcı bulundurur. Uzun ön sevisme ile ıslamanın sağlanması biraz da erkeğin bilincine bağlıdır.
İlk ilişkide bir miktar minicik bir ağrı olabilir. Bu ağrıya herkes dayanabilir. İyi yükseltilmiş ve ıslanmış/boşalmış kadın ya hissetmez ya minimal hisseder.

Ağrı korkusu ve endişe vajinusmusa bile yıl açabilir. Buna hiç gerek yok.

X