Adam kafadan sakat bence saçma sapan konuşuyor. İnsan ilgi duyduğu birine eski sevgilisini anlatmaz
baştan ilişkiye niyeti yokmuş bence takılmak zaman geçirmek istemiş
Konuya geleyim panpa bence adama bayıldığından değil, bu da mı olmadı şekline geldiğin için canın sıkkın. O da soytarı çıktı, bu da cins çıktı eeeh bu ne dediğin için kötü hissetmiştim bence. Zaten bu adamı çok da beğenmiyordun, eğitimi seninki kadar değil, çalışma saatleri belirsiz diye yanlış mı hatırlıyorum
evet aslında cherry, şöyle toptan düşününce saçma sapan bir sürü şey görüyorum. aslında en başından görmüştüm ama hayır wurst kestirip atma bekle, biraz daha tanı bakalım dedim kendi kendime.
en başından beri illa ki bir eski sevgili konusu geçti buluşmalarımızda.
tamam eski sevgili yüzünden de başına çok şey gelmiş, kendini tanıtırken bazılarını söylemesi gerekiyordu ona okeyim.
ve özellikle yüz yüzeyken konusunu açtığında ya bu defter kapanmadı mı, hala oralardasın galiba falan diye hep ağzını aradım.
nefretim var deyip duruyor. nefret de bir duygudur diyorum. yalan mı yani cherry?
benim yaptığım işi kafası bir türlü almadı
dijital dünyaya, teknolojiye uzak bir işi var. ben dijital o analog gibi düşün. yine de sesimi çıkarmadım ama çok da anlatmakla uğraşmadım.
hahaha şimdi belki ne alaka diyeceksiniz ama korktuğu için 2. doz aşısını olmamayı tercih etti
ama ilk dozu olduğunda ateşlenmişti vs.
evet dediğin gibi bu da mı olmadı diye düşünüp üzülüyorum. burukluk bu yüzden. iyi taraflarına gelecek olursak arabası güzeldi
tatlı bir yüzü vardı, yanakları güzeldi, parfümü güzeldi... sesi kötü değildi. eğlenceliydi ve dışarıdan bakınca çok özgüvenli gözükürdü. ama içinden aslında bu özgüvenin gözüktüğü kadar olmadığını düşündüm hep.
eğitim değil de çalışma saatleri gerçekten sorundu bence. ben bu yüzden üstünü çizmek istemedim ama gerçekten sorundu. saat 23'te işten çıkan biriyle ben ne zaman akşam yemeği yerim mesela romantik? onunla hep geç saatte buluştum annemin ilgisini çekti mesela hemen sen nereye bu saatte vs diye.
izin gününde ben çalışıyorum vs
böyle işte. o kötü bu soytarı şu bilmem ne diye diye yalnızlık bize koştu yine. alternatif çok da enerjim yok şimdilik.