Neden yorumlarda eleştirilerek yaklaşanlar olmuş anlamıyorum. '' Arkadaş çevreni bir gözden geçir '' bekarken böyle olmuyorlar ki. Ben de gerçekten konu sahibi gibi arkadaşlarım bekarken gayet eğlendiğim, gezdiğim kişilerle çok güzel vakit geçiriyordum ancak evlenince kısıtlandılar bu bi gerçek. İster istemez muhabbetlerin bile değişiyor onların eş, görümce, kaynana dışında sıkıntıları bile olmuyor artık. Başta kurduğumuz arkadaşlık ilişkisiyle şimdikiler farklı olabiliyor ne yazık ki. Ben anlıyorum sizi. Çevrem geniştir, gerçekten ben de iletişim kurmakta, sosyalleşmekte iyiyimdir ama nedense hep ya ailesi ya sevgilisi tarafından baskı altında yetişen kişilere denk gelirdim. Bana göre evlilik bekarken neyse aynı şekilde devam edebileceğin sadece hayatın paylaşacağın kişiyle sorumluluklarının arttığı bir aile hayatı demek. Ama bunu hapis hayatına dönüştürenleri anlamıyorum. Ve yalnızım diye de tabi ki evlenmem :) Sizi etkileyip, gönül rahatlığıyla sevip, vakit geçirmek isteyeceğiniz biriyle karşılaşmadığınız için tanıştığınız kişiler itici geliyor haliyle.