- 3 Kasım 2024
- 194
- 284
- Konu Sahibi Canandemir344
Valla haklısın doğruDalga geçtiği adam da evet dese koşarak gidecekti yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla haklısın doğruDalga geçtiği adam da evet dese koşarak gidecekti yalnız
Kırmadan reddetmişArkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.
Bankacı olacakmış sanki uzay bilimleri hiç zamanı yok. Açıkça istemiyorum de geç değil mi ya?
Yani var olan birine takıntı yapanı anlamasam da kısmen anlıyorum ama hiç olmamış bir şeyi insan niye düşünür hadi bahane napcan ? Değil diyelim napcan ? Sizin hiç mi bir uğraşınız bir şeyiniz yok ya
Mazeret begenince ne okulu ne anayı babayı takarlar
Yani hayatında kimseyi istemiyordur takılıp geçiyordur veya beğenmemiştir sizi aşık olacağı bir kadın gelsin evlenir bile :)
Açık açık istemiyorum demez erkekler genelde bahane bulurlar her türlü reddedilmişsiniz neden ısrarla illa istemiyorum desin diye bekliyorsunuz ki
Adam gayet kibar bir şekilde incitmeden red etmiş.
İlla beğenmedim mi demesini bekliyordunuz?
Bunda bu kadar öfkelenecek ne var?
Evet ya adamın 30 yaşında okumasına gelecekteki hedefine bile laf söylemiş , tanımadığı birisi sonuçta ve istemiyor yani zorla mı gereksiz kin gütmek saçma bence.
İyi ki de sevip beğenip hoşlanmamış ya baksana adam hakkında neler diyor sırf kibarca reddedildi diye adam cuma günü doğmuş gibi hissettimKonu sahibine göre adam şöyle demeliydi sanırım " o kız güzel değil, benlik değil " veya direkt kabul edip konu sahibinin kollarına atılmalıydı.
Adam tam bir beyefendiymiş, kibarca reddetmiş. Herkes herkesi sevip hoşlanmak zorunda değil .
Ama zorbadır guzellık deyip gıdıyoremKonu sahibine göre adam şöyle demeliydi sanırım " o kız güzel değil, benlik değil " veya direkt kabul edip konu sahibinin kollarına atılmalıydı.
Adam tam bir beyefendiymiş, kibarca reddetmiş. Herkes herkesi sevip hoşlanmak zorunda değil .
Okulunu , işini halledip sonra bu tür şeylere yoğunlaşmak isteyen ciddi biri olabilirArkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
kisiden kisiye degisir bazilarina gore bahanedir bazilarina gore amac farklidir.ayrica bu nedir okul okuyun once bitirin duzgunceArkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.
adam hayatinin dogru kararını vermis belki deBankacı olacakmış sanki uzay bilimleri hiç zamanı yok. Açıkça istemiyorum de geç değil mi ya?
Yani beğenmemiş siz neden bu kadar takıldınız ki? Bahane yapmıl ama ıstememışArkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
Bence ciddi bir ilişki istemiyordur da ondan.Arkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
O kız sizin gibi reddedilmedi, duyguların karşılıklı olduğu çift taraflı bir ilişki yaşadı diye kıskandınız mı yoksaBu igrenç kişiyle 2 sene boyunca her hafta sonu sabah 8'de kalkıp buluşmuş eve akşam 11'de gelmiş annesine hep İstanbul taraflarındaydık demiş ama muhtemelen Bağcılar'da evde yakışıksız şeyler yapıyordu sürekli.
Yakışıksız şeyler arkadaş tam anane modunu açmış.Kendinize gelince sevgili arıyorsunuz arkadaş vasıtasıyla vb., akraba kızı kendine erkek arkadaş bulunca da yok akli melekelerini kaybetti, yok kendini elletti bilmem ne diye oturduğu yere kadar burada millete reklam ediyorsunuz.
O kız sizin gibi reddedilmedi, duyguların karşılıklı olduğu çift taraflı bir ilişki yaşadı diye kıskandınız mı yoksa
İstememiş. Şuan cidden ilişki düşünmüyor da olabilir sizinle ilişki düşünmüyor da olabilir. Çok takılmaya gerek yok. Ben de ünivdeyken bu şekilde reddediyorum mesela. Cidden istemiyordum. Tipi farketmiyordu benim için . Ama erkekleri bilemiyorum tabiArkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
adam hiç de garip falan değil gayet mantıklı.30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.