Teklifi okulum var diyerek reddeden kişi sizce ciddi midir bahane midir?

Arkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
Kırmadan reddetmiş

30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki 😂 Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.

Bankacı olacakmış sanki uzay bilimleri hiç zamanı yok. 😅 Açıkça istemiyorum de geç değil mi ya?

Yani var olan birine takıntı yapanı anlamasam da kısmen anlıyorum ama hiç olmamış bir şeyi insan niye düşünür hadi bahane napcan ? Değil diyelim napcan ? Sizin hiç mi bir uğraşınız bir şeyiniz yok ya

Mazeret 🤣 begenince ne okulu ne anayı babayı takarlar

Yani hayatında kimseyi istemiyordur takılıp geçiyordur veya beğenmemiştir sizi aşık olacağı bir kadın gelsin evlenir bile :)
Açık açık istemiyorum demez erkekler genelde bahane bulurlar her türlü reddedilmişsiniz neden ısrarla illa istemiyorum desin diye bekliyorsunuz ki

Adam gayet kibar bir şekilde incitmeden red etmiş.
İlla beğenmedim mi demesini bekliyordunuz?
Bunda bu kadar öfkelenecek ne var?

Evet ya adamın 30 yaşında okumasına gelecekteki hedefine bile laf söylemiş , tanımadığı birisi sonuçta ve istemiyor yani zorla mı gereksiz kin gütmek saçma bence.

Konu sahibine göre adam şöyle demeliydi sanırım " o kız güzel değil, benlik değil " veya direkt kabul edip konu sahibinin kollarına atılmalıydı.

Adam tam bir beyefendiymiş, kibarca reddetmiş. Herkes herkesi sevip hoşlanmak zorunda değil .

Konu sahibine göre adam şöyle demeliydi sanırım " o kız güzel değil, benlik değil " veya direkt kabul edip konu sahibinin kollarına atılmalıydı.

Adam tam bir beyefendiymiş, kibarca reddetmiş. Herkes herkesi sevip hoşlanmak zorunda değil .
İyi ki de sevip beğenip hoşlanmamış ya baksana adam hakkında neler diyor sırf kibarca reddedildi diye adam cuma günü doğmuş gibi hissettim

Ama zorbadır guzellık🫠 deyip gıdıyorem

Arkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
Okulunu , işini halledip sonra bu tür şeylere yoğunlaşmak isteyen ciddi biri olabilir

kisiden kisiye degisir bazilarina gore bahanedir bazilarina gore amac farklidir.ayrica bu nedir okul okuyun once bitirin duzgunce

30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki 😂 Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.
Bankacı olacakmış sanki uzay bilimleri hiç zamanı yok. 😅 Açıkça istemiyorum de geç değil mi ya?
adam hayatinin dogru kararını vermis belki de

sen 31 yasindasin es dost akraba tanistiriyor. pastanede sütlaç yemek icin mi esinin dostunun referansi adamla görüşüyorsun, niyetin evlenmek iste.
31 yasinda koca kadin birileri vasitasiyla biriyle tanışıyorsa bu anlaşırsa evlenmek uzerinedir..üc sene cikayim sonra nisanlaniriz devri bitmistir yani , ayni ulkede yasiyoruz.
(yas zorbaligi sanma sakin ben senden büyüğüm. durum bu sadece)
adamin da kariyerinde onemli bir dönem belli ki. sevgili vs takilmak belki ama boyle kisa surede ciddilesmesi beklenen bir aska zaman, emek ve para harcamak istemiyor.
bunda anlasilmayacak bir sey yok
ya da seni begenmemis olabilir
bankada yukselince maasi epey artacaksa parasiyla beraber gelen taliplerin artacagini - iclerinden birini sececegini dusunebilir. adamin kendi karari yani seni ilgilendirmez

Yani beğenmemiş siz neden bu kadar takıldınız ki? Bahane yapmıl ama ıstememış

Bence ciddi bir ilişki istemiyordur da ondan.

Kendinize gelince sevgili arıyorsunuz arkadaş vasıtasıyla vb., akraba kızı kendine erkek arkadaş bulunca da yok akli melekelerini kaybetti, yok kendini elletti bilmem ne diye oturduğu yere kadar burada millete reklam ediyorsunuz.
Bu igrenç kişiyle 2 sene boyunca her hafta sonu sabah 8'de kalkıp buluşmuş eve akşam 11'de gelmiş annesine hep İstanbul taraflarındaydık demiş ama muhtemelen Bağcılar'da evde yakışıksız şeyler yapıyordu sürekli.
O kız sizin gibi reddedilmedi, duyguların karşılıklı olduğu çift taraflı bir ilişki yaşadı diye kıskandınız mı yoksa 🤪🤪

Kendinize gelince sevgili arıyorsunuz arkadaş vasıtasıyla vb., akraba kızı kendine erkek arkadaş bulunca da yok akli melekelerini kaybetti, yok kendini elletti bilmem ne diye oturduğu yere kadar burada millete reklam ediyorsunuz.

O kız sizin gibi reddedilmedi, duyguların karşılıklı olduğu çift taraflı bir ilişki yaşadı diye kıskandınız mı yoksa 🤪🤪
Yakışıksız şeyler😁 arkadaş tam anane modunu açmış.

Siz ne iş yapiyorsunuz hayır beni hiç ilgilendirmez tabiki yanlış anlamayın sadece çoğu kez kariyer yada akademik anlamda denk de olmak istiyor olabiliyor insanlar.Bence baştan reddetmesi sonradan istememesinden iyidir.Yani dış görünüş değil insanlar maddi yönden de bakıyor artık

İstememiş. Şuan cidden ilişki düşünmüyor da olabilir sizinle ilişki düşünmüyor da olabilir. Çok takılmaya gerek yok. Ben de ünivdeyken bu şekilde reddediyorum mesela. Cidden istemiyordum. Tipi farketmiyordu benim için . Ama erkekleri bilemiyorum tabi

adam hiç de garip falan değil gayet mantıklı.
acayip hiç değil.
ister müdür olur ister ceo, seni ilgilendirmez.
istememiş ve kibar bir şekilde dile getirmek istemiş. özgüvenini zedelemek istememiş.
çünkü bizim insanımız açık açık "ben istemiyorum" lafını çok sorun ediyor.
ben de beğenmediğim kişileri bahane sunarak reddediyorum, odaklanmam gereken farklı şeyler var deyip geçiyorum çünkü gönüllerini kırmak istemiyorum.

X