Teklifi okulum var diyerek reddeden kişi sizce ciddi midir bahane midir?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
56
-43
32
Arkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?

Arkadaşım bana birini önerince tamam olabilir neden olmasın dedim ama arkadaşım konuyu ona sorduğunda okulum var 2 yıl daha diyerek istemedi. Bence bu beğenmediğinden bariz şekilde bir mazeret ya da bahane yani okulunun olmasının ilişkiye olan engeli nedirki saçmalık tabiki. Sizin yorumunuz nedir?
Beğenmemiştir seni görünce burnu büyük biriyse de bu şekilde reddetmiştir

Ne okuyor? Kaç yaşında? yaşında bankacılıkla ilgili bir bölüm sanırım bankacı olacakmış
30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki 😂 Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.

Yani var olan birine takıntı yapanı anlamasam da kısmen anlıyorum ama hiç olmamış bir şeyi insan niye düşünür hadi bahane napcan ? Değil diyelim napcan ? Sizin hiç mi bir uğraşınız bir şeyiniz yok ya

Mazeret 🤣 begenince ne okulu ne anayı babayı takarlar

Yani hayatında kimseyi istemiyordur takılıp geçiyordur veya beğenmemiştir sizi aşık olacağı bir kadın gelsin evlenir bile :)
Açık açık istemiyorum demez erkekler genelde bahane bulurlar her türlü reddedilmişsiniz neden ısrarla illa istemiyorum desin diye bekliyorsunuz ki
Bankacı olacakmış sanki uzay bilimleri hiç zamanı yok. 😅 Açıkça istemiyorum de geç değil mi ya?

Seni incitmek istememiş sevmiyor

Adam gayet kibar bir şekilde incitmeden red etmiş.
İlla beğenmedim mi demesini bekliyordunuz?
Bunda bu kadar öfkelenecek ne var?
Evet ya adamın 30 yaşında okumasına gelecekteki hedefine bile laf söylemiş , tanımadığı birisi sonuçta ve istemiyor yani zorla mı gereksiz kin gütmek saçma bence.

30 yaşında bankacı olacakmış, müdür olmak istiyormuş başımıza ceo kesildi sanki 😂 Beğenseydi ohoo okul hikaye...Sanki sınavlara girme diyeceğim, her gün dibimde dur diyeceğim aman herkes acayip ya.
Sanane istediğini olur adam seni beğenmek zorunda mı milletin arkasından sallamayın böyle

X