Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide o eklenirse bebek sahibi olmak çok istiyorum 2 yıldır ... çok korkuyorumm ama gerçekten hem tüpün tikali olması hemde yumurtanın diğer tarafta olması bence etken olmamasına benimki rastlantı olamaz sizce ?
kendini öyle şartlandırma..benimde öyle olmuştu 2 kez kapalı yerden yumurta olmuştu..iyi bi dr bul..rahim filmindemi çıktı? rahim filmi raporunda ne yazıo?

Kızlar şimdi geldim Dr dan 3 tane yumurta oluşmuş ikisi sağda 1 tanesi solda benim sol tüpüm tıkalı sağ tüpteki yumurtanın bitanesi 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vurdurdum. Yarın saat 3 te yüzeysel aşılama yapılacak yani spermler yıkanmadan bunda şansımızın %15 artacağını söledi Dr ve sordum sağ yada solda oluşması sorun değilmiş ordanda kapıyormuş yani bebişi gelişmeler bunlar bakalım yarın ola hayrola

Sol kapalı sağ taraf açık benim raporum da ama ilk defa bu ay sağ da bir yumurta oldu yarın kontrole gidicem bakalım oda buyucekmi allah büyük .. bi ara ege Üniversitesinde ilk kontrol oluyordum orda perde var alınması gerekiyor demişlerdi acaba doğrumu gerçekten perde olduğu için mi olmuyor karar veremiyorum.. güz guzz

canım bunların tüm cevabı doktorunda..laparoskopi ve rahim içinde hiteroskopi olman lazım..bunlar kesin tanıdır ve müdahale edilcek bisey varsa müdahele edilir..yine doktorlar yönlendiricek seni..ben ne desem boş şimdi..

hadi bakalım inş hayırlısıııı cnmm

Bide o eklenirse bebek sahibi olmak çok istiyorum 2 yıldır ... çok korkuyorumm ama gerçekten hem tüpün tikali olması hemde yumurtanın diğer tarafta olması bence etken olmamasına benimki rastlantı olamaz sizce ?
bende seninle aynı durumdayım kapaı taraf da yumurta büyüyor. açık tarafta yok.. Allah yardımcımız olsun..

Kaç yumurta oluyor benim ilk defa bu asilamada sağ tarafta 1 solda 1 oldu sayılır ama biri 13 Cm diğeri 12 Cm 75 ml kullanıyordum ilacı doktor 100ml çıkarttı yarın kontrolün var senin asilama yapildim8 ?

Ben bir sene korumamistim ve hamile kalamamistim hsg de sag tupum acikti ama yapisiklik vrmis sezeryanda ogrenmistim. Yani sag tarafim acik oldugu halde 1 sene bebek olmadi film esnansinda doktorum o kadar ugrasti ki ve acti o ay hdt olmadim hamile kaldim. Unku kontrole gittigimde solda acilan tarafta yumurtam oldugunu soylemisti. Bu defa hsgde sag tarafim tamamen kapanmis artik. Doktor sorun yok gebe kalirsin ama biraz daha zamanalir dedi. Tuplerin baslari hareketli oldugu icin diger taraftanda yumurtlasan yakaliyormus acik olan taraf o yumurtayi. Ama ben yinede acik olan tarafta yumurta oldugu zaman gebe kalmani daha kolay oldugunu dusunuyorum. 3aydirsagdan yumurtluyordumgebelik olmadi, sag taraf tikaliymis. Bakalim bu ay soldan yumurtladim gorucez ne olacak. Sizede yazarim

Çok merak ediyorum asilama mi olacak normal gebelik için mi bekliceksin bende bu kanidayim 3cu asilamam ilk defa bu ay sağ tarafımda 1 yumurta var inşallah allahım nasip eder de yüzümüzü güldürür bize bu sevinci nasip eder ..

Kaç yumurta oluyor benim ilk defa bu asilamada sağ tarafta 1 solda 1 oldu sayılır ama biri 13 Cm diğeri 12 Cm 75 ml kullanıyordum ilacı doktor 100ml çıkarttı yarın kontrolün var senin asilama yapildim8 ?
yok cnm ben 4 ay klomen kullandım boş yere sonra dr değiştrdm hsg falan derken geçen ay öğrendim iki kapalıyd ıbiri açılmış..ama solda hiç yumurta oluşmadı benim ya da küçük die dr lar olduğunu bile söylemedi orası muallak şu an ramazanın bitmesini bekliyorum temmuz 21 bat tarihi bakalım ilaç kullanmadım bu ay zamanında olursa o tarhlerde önce iğneye geçeceğiz olmazsa aşılama.. ama aşılama dr um zaman kaybı olur dedi bakalım yazarım burdan eğer devam edersem..

yumurtladım dio ya ilahi hayırlıısı olsun .. inşallah bende de iğne işe yarar da soldan yumurtlarım

evet canım oldum nihayet eşim sperm verdi bi kapta 15 dk beklettik spermleri soğumaması gerekiyomuş sonra o krater yardımıyla bana enjekte edildi,, sadece o malum koltuktan dolayı stres yaptım ama çabuk geçti sonrasında 15 dakka dinlenip çıktım, biliyosunuzki eşimin spermleri yıkanmadan yapıldı bu işlem pek bir fark olmadığını şansımızın çoğaldığını söledi doktorum hadi inşallah tutar dualarım kabul olur,,,ilişki yasağımız 1 gün asıl zorlu dönem regl gününü beklemek olucak sanırım allah sabır versin

evet beklemek zor olucak..hadi bakalım hayırlısı..inşallah tutar..

TE="Kuzeymetin1907, post: 41598194, member: 688705"]Çok merak ediyorum asilama mi olacak normal gebelik için mi bekliceksin bende bu kanidayim 3cu asilamam ilk defa bu ay sağ tarafımda 1 yumurta var inşallah allahım nasip eder de yüzümüzü güldürür bize bu sevinci nasip eder ..[/QUOTE]
Benim doktorum bu sekilde hamile kalirsin dedi asilama falan hic bahsetmedi. Benim ikinci olacak bir kizim var oda tek yumurtalikla oldu sol tarafta yumurtam vardi. Ya birde nasip inanki. Ben kizimda hsg cektirmistim ayin 26 sinda 30 unda bir kez iliski olmustu ama ben doktor korun dedigi icin hemen kalktim zipladim yikandim ki bebek olmasin diye. Sonra ayin 2 sinde kontrole gittim yani 2 gun sonra doktorum su an solda 22 mm yumurtan var bugun catlar demisti. Ve ben o ay 30 undan sonra hic birlekte olmamistim esimle. Ama hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…