kızlar ben gittim doktora şimdi geldim,,, en baştan anlatmak istiyorum bugünü sabah saatlerinde tayinimizin çıktığını bayramdan sonra taşınacağımızı öğrendik!!!!! sabahtan beri idrarımı tuttum ultrason için doktorum sıkışık gel dedi randevu saatimden 25 dk a sonra girebildim dr yanına tabi bu sürede böbreklerime kadar bir ağrı,,ben ultrasondan hemen sonra çıkabilirmiyim hocam çok sıkıştım dedim tabi dedi ve çıktım eşimle konuştular, iki tane yumurtam oluşmuş 9 ve 11 mm büyüklüğünde eşim ne tarafta diye sormayı unutmuş (benim sol tüpüm tıkalı) estrofem diye bir ilaç vermiş daha öncede kullanmıştım rahim duvarının kalınlaşması için bunu kullanıp salı günü gelsin demiş, bir tedavi uygulayacakmış aşılama tarzında ama spermler yıkanmayacakmış sadece sperm bi tüpe alınıp yumurtalıklara verilecekmiş ben bunu ilk defa duydum, oysa ben normal bi aşılamaya şartlamıştım kendimi bunla nekadar etkili olur bilemiyorum, sinirler altüst,,,, tayinimiz çıktığı için bu son tedavi olacak burdaki ben doktoruma çok alışmıştım şimdi yeni bir dr arayışı yeniden ısınma turlarııı offff tabi bu sürede kafadan bir iki ay geçer diye tahmin ediyorum ev ara taşın yerleş dr araştır,, bi yandanda acaba bu işaretmi diyorum? doğal yolla kafam ev ve yeni bir çevreye odaklanmışken anlamadan hamilemi kalıcam acaba diyorum, kafada sürekli anne olmak konusu dolaşırken böle düşüncelere kapılmak çok kolay nasıl her ay tamam bu kez kesin hamileyim deyip belirti aradığımız gibi,,,, çok zor ve sancılı bir süreç bu süreçte bol bol dua edip allaha yalvarıcam tabiki sizleride unutmuycam benden haberler bu yönde malesef