Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim valla tavuk gibi olduk inan. Anneme yumurta deyince gülüyor biz hic bilmezdik bunlari diyo. Tabi 4 cocuk yapmis kolayca
haklı kadın eskiden böyle değilmiş bu zamanda ne oluyor bizlere bilmiyorum yaşantımız mı yediklerimiz mi şehrin sitresi mi ama kolay değil artık Allah yardımcımız olsun...
TE="Kuzeymetin1907, post: 41598194, member: 688705"]Çok merak ediyorum asilama mi olacak normal gebelik için mi bekliceksin bende bu kanidayim 3cu asilamam ilk defa bu ay sağ tarafımda 1 yumurta var inşallah allahım nasip eder de yüzümüzü güldürür bize bu sevinci nasip eder ..

Benim doktorum bu sekilde hamile kalirsin dedi asilama falan hic bahsetmedi. Benim ikinci olacak bir kizim var oda tek yumurtalikla oldu sol tarafta yumurtam vardi. Ya birde nasip inanki. Ben kizimda hsg cektirmistim ayin 26 sinda 30 unda bir kez iliski olmustu ama ben doktor korun dedigi icin hemen kalktim zipladim yikandim ki bebek olmasin diye. Sonra ayin 2 sinde kontrole gittim yani 2 gun sonra doktorum su an solda 22 mm yumurtan var bugun catlar demisti. Ve ben o ay 30 undan sonra hic birlekte olmamistim esimle. Ama hamile kaldim[/QUOTE]
ben bu konuyu ilk duyduyğumda yani kapalı tarafta yumurta olduğunu öğrendiğimde tamam dedim artık tüp bebeğe gider bu olay..senin bu anlattıklarını duyunca ümitleniyorum canım ya bende de bir mucize olur mu aşılama tüp bebeğe gerek kalmadan olur mu sayende umutlandım rabbim yardımcımız olsun.

Ama bu hic kafaya takilacak birsey degilki, bu ay kapali taraftan olmustur baska ay acik taraftan olur. Zaten hsg cekilmissin açık taraftan yumurtladigin ilk ay hamile kalirsin buyuk ihtimalle. Ayrica sen simdi sana yapilan tedavileri unut cunku tuplerin tikaliydi ozamanlar simdi bir tanede olsa saglikli bir tupun var. Meselaben bu ay hsg cekildim biliyorsun sol tupum acik. Hemde solda yumurtam da var. Bence ben bu ay hamile kalirim olmadi birdahaki ay. Hic kendimi uzmuyorum cunku bu ne tup bebege gider nede asilamaya . Çünkü zaten isleyen bir tup mevcut, benim teyzemin kizi rahmini aldirdiginda ogrendi tek yumuttaligi lldugunu, hemde dogustan, 2 cocugu vardi hamile kalmadada sorun yasamadi. Satu St arkadasim emin ol gozunde buyuttugun kadar ciddi bir durumun yok. Rahat ol son 4 ayin 2 ayi sagdan yumurtaladim son 2 aydirda soldan yumurtluyorum, olmaz diye bisey yok en azindan yupun acilmis.

Ama bu hic kafaya takilacak birsey degilki, bu ay kapali taraftan olmustur baska ay acik taraftan olur. Zaten hsg cekilmissin açık taraftan yumurtladigin ilk ay hamile kalirsin buyuk ihtimalle. Ayrica sen simdi sana yapilan tedavileri unut cunku tuplerin tikaliydi ozamanlar simdi bir tanede olsa saglikli bir tupun var. Meselaben bu ay hsg cekildim biliyorsun sol tupum acik. Hemde solda yumurtam da var. Bence ben bu ay hamile kalirim olmadi birdahaki ay. Hic kendimi uzmuyorum cunku bu ne tup bebege gider nede asilamaya . Çünkü zaten isleyen bir tup mevcut, benim teyzemin kizi rahmini aldirdiginda ogrendi tek yumuttaligi lldugunu, hemde dogustan, 2 cocugu vardi hamile kalmadada sorun yasamadi. Satu St arkadasim emin ol gozunde buyuttugun kadar ciddi bir durumun yok. Rahat ol son 4 ayin 2 ayi sagdan yumurtaladim son 2 aydirda soldan yumurtluyorum, olmaz diye bisey yok en azindan yupun acilmis.
benim solda hiç olmadı bilmiyorum neden hep sağdan yumurta büyüdü çatladı orda yumurtalığın olmadığına dair hiç bir dr birşey de demedi evlenmeden önce de çok gittim adet düzensizliği nedeniyle bu yaşıma kadar 10 dan fazla kadın doğumcuya göründüm ama hiç biri bişey demedi ..ama çok teşekkür ederim resmen umut oldun bana şu an inşallah ikimizin de ve diğer bütün bekleyen arkadaşların bir an önce bebeği olur

Kızlar buraya 10 martda yazmıştım bidahaki ay aşılama denicem DİE aşılama denemeden kendiliğinden hamile kaldm su an 4 ayim bittim cimcimem olacak allahn izniyle canınızısikmayn umidinizi kkesmeyn moralnizi yüksek tutun ve rabbimden isteyn allahm isteyene veriyor allah kimseye aratmasin kucaklarniz dolsun ins

Kızlar buraya 10 martda yazmıştım bidahaki ay aşılama denicem DİE aşılama denemeden kendiliğinden hamile kaldm su an 4 ayim bittim cimcimem olacak allahn izniyle canınızısikmayn umidinizi kkesmeyn moralnizi yüksek tutun ve rabbimden isteyn allahm isteyene veriyor allah kimseye aratmasin kucaklarniz dolsun ins
çok sevindim maşallahhhh :emir_bebek::KK76: aminnn darısı bize hayırlısıyla...sende sağ salim alırsın inşallah kucağına hamilelik takvimi yapsanaa:KK22:

bir de bir şey soracağım senin tüplerdeki sorun neydi yani açık tüpün orda yumurtan var mıydı yoksa tam tersiyken mi kendiliğinden hamile kaldın

canım hayırlısı olsun çok sevindim..Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

Cnm bnm laparoskopi olma sebebim iki tupum de kapalıydı ameliyata girdm sol açılmadı sağ açıldı sonra sağdan yumurtladığı ay hamile kalmisim

Kızlar benim de sağ açık sol da biraz tıkalı zorlayarak da olsa az bir geçiş var iki ay klomen kullandım yumurta çok güzel gelişti Sağ mı sol mu bilmiyorum ama olmadı bu ay dinlenmedeyim keşke kendiliğinden tutsa bu ay

Emin ol kendini rahat bırak strese sokma olur bnde kutu kutu klomen kullandm catlatma iğneleri kullandm olmadı o ay biraktm clunku aşılama yaptrmayi dusunuordum düşünmedim takmadm ilaç falan hc bise kullanmadan o ay hamile kaldm

Emin ol kendini rahat bırak strese sokma olur bnde kutu kutu klomen kullandm catlatma iğneleri kullandm olmadı o ay biraktm clunku aşılama yaptrmayi dusunuordum düşünmedim takmadm ilaç falan hc bise kullanmadan o ay hamile kaldm
ben rahat bıraktım kendimi takmadım rahim filminden sonra 1 ay ara verdim tutmadı:KK43: yine solda yumurtam gelişmemiş çünkü

Kızlar benimde rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıktı.geçen ay aşılama denedik.tıkalı olan tarafta yumurta gelişti.yine de aşılama yaptırdık ama olmadı. Kapalı taraftan yumurtlarsan diğer açık tüp de yakalayabilir yumurtayı demişlerdi. Ama tutmadı. Tabii herkeste aynı olacak diye birşey yok.

burdan bir arkadaş açık taraftan yumurta olursa hemen tutar demişt inanamamıştım aynen öyle oldu. tıkalı olan tarafta yumurtam oluyordu 1 tane diğer tarafta yumurta yoktu..gonal f kullandım açık olan tarafta bir sürü yumurtam oldu ve doğal yolla tuttu hemen ..daha 3 haftalık inşallah tutunabilir:KK23:

burdan bir arkadaş açık taraftan yumurta olursa hemen tutar demişt inanamamıştım aynen öyle oldu. tıkalı olan tarafta yumurtam oluyordu 1 tane diğer tarafta yumurta yoktu..gonal f kullandım açık olan tarafta bir sürü yumurtam oldu ve doğal yolla tuttu hemen ..daha 3 haftalık inşallah tutunabilir:KK23:
canim çok sevindim senin adina. hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Bak tamda dedigim gibi olmus acik taraftan yumurtla bebis gelsin :) bende bekliyorum hsg cekileli 2 ay oldu gecen ay kapali tarafstan yumurtladim. bu ay insallah açık taraftan yumurtlarimda bebeğim gelir. Allah isteyen herkese nasip etsin benim 2. olacak ama inan ilki kadar cok istiyorum.

canim çok sevindim senin adina. hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Bak tamda dedigim gibi olmus acik taraftan yumurtla bebis gelsin :) bende bekliyorum hsg cekileli 2 ay oldu gecen ay kapali tarafstan yumurtladim. bu ay insallah açık taraftan yumurtlarimda bebeğim gelir. Allah isteyen herkese nasip etsin benim 2. olacak ama inan ilki kadar cok istiyorum.
sendin demi o ..ay bi türlü bulamadım o msj ını alıntı yapacaktım :KK23:sen öyle diince çok umutlanmıştım kontrollerde dr a sağı boşver solda yyumurta kaç tane var onu söyle diyordum ...3-4 tane vardı sanırım çok şükür rabbime tuttu ve inşallah tutunur keseyi görebilirm kalp atışlarını duyabilirim rabbim esirgesin..
1-2 farketmiyor isteyip de olmaması o kadar üzüyor ki insanı en iyi ben bilrim rabbim senin de yüzünü güldürsün en kısa zamanda ikinci kez inşallah..

Kızlar bu ay aşılama ertelenmişti ama doktorum şansın yüksek demişti kendimiz denedik cumaya kan tahlili verecem ama kasiklar patlayacak gibi agriyinca bir test yaptım iki ci çizgi çok çok silikti ya acaba var mıdır tüh testi de attım ya yoksa buraya resim koyardım

Kızlar bu ay aşılama ertelenmişti ama doktorum şansın yüksek demişti kendimiz denedik cumaya kan tahlili verecem ama kasiklar patlayacak gibi agriyinca bir test yaptım iki ci çizgi çok çok silikti ya acaba var mıdır tüh testi de attım ya yoksa buraya resim koyardım
iğne falan yaptırmış mıydın yoksa tamamen doğal mı bir de adetin ne zaman

İnş bebiş vardır canım hayırlısı inş

X