- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
haklı kadın eskiden böyle değilmiş bu zamanda ne oluyor bizlere bilmiyorum yaşantımız mı yediklerimiz mi şehrin sitresi mi ama kolay değil artık Allah yardımcımız olsun...Canim valla tavuk gibi olduk inan. Anneme yumurta deyince gülüyor biz hic bilmezdik bunlari diyo. Tabi 4 cocuk yapmis kolayca
TE="Kuzeymetin1907, post: 41598194, member: 688705"]Çok merak ediyorum asilama mi olacak normal gebelik için mi bekliceksin bende bu kanidayim 3cu asilamam ilk defa bu ay sağ tarafımda 1 yumurta var inşallah allahım nasip eder de yüzümüzü güldürür bize bu sevinci nasip eder ..
Benim doktorum bu sekilde hamile kalirsin dedi asilama falan hic bahsetmedi. Benim ikinci olacak bir kizim var oda tek yumurtalikla oldu sol tarafta yumurtam vardi. Ya birde nasip inanki. Ben kizimda hsg cektirmistim ayin 26 sinda 30 unda bir kez iliski olmustu ama ben doktor korun dedigi icin hemen kalktim zipladim yikandim ki bebek olmasin diye. Sonra ayin 2 sinde kontrole gittim yani 2 gun sonra doktorum su an solda 22 mm yumurtan var bugun catlar demisti. Ve ben o ay 30 undan sonra hic birlekte olmamistim esimle. Ama hamile kaldim[/QUOTE]
ben bu konuyu ilk duyduyğumda yani kapalı tarafta yumurta olduğunu öğrendiğimde tamam dedim artık tüp bebeğe gider bu olay..senin bu anlattıklarını duyunca ümitleniyorum canım ya bende de bir mucize olur mu aşılama tüp bebeğe gerek kalmadan olur mu sayende umutlandım rabbim yardımcımız olsun.