Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne demek ya Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cok zor bir surec bu sabir gerektiriyor. Insan birilerinden iui birseyler duymak yasanmis olaylari bilip tecrube kazanmak istiyor. Seni cok iyi anliyorum ama inan icinde bulundugun durum korktugun kadar ciddi degil daha neler var.. halimize sukredelim

Sen yarin yine yaz doktorun ne dedigini. Birde asilama tutmasa bile uzulme asilamadan sonrada sansin artiyor yani hersey sonunda bebege cikiyor umudunu yitirme. Yaşın gecte degil sen sadece raht olmaya calis ya en azindan yumurtlama var sperm var burda neler okuyorum ne zor sartlarda bebek sahibi olanlar var biz yine iyiyiz. Bakalim benim yarinki hsg sonucum ne olacak biraz korku biraz merakla bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi

çok haklısın ama bunu yaşamam gerekiyo sanırım ve fazlasıyla yaşıyorum, buna şükür allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

tabiki yazarım ilk aşılama tutmuyomuş düşüncesini attım kafamdan rahatım o konuda sadece biraz heyecan var inşallah senin sonucunda güzel çıkar sende haber ver hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar ben gittim doktora şimdi geldim,,, en baştan anlatmak istiyorum bugünü sabah saatlerinde tayinimizin çıktığını bayramdan sonra taşınacağımızı öğrendik!!!!! sabahtan beri idrarımı tuttum ultrason için doktorum sıkışık gel dedi randevu saatimden 25 dk a sonra girebildim dr yanına tabi bu sürede böbreklerime kadar bir ağrı,,ben ultrasondan hemen sonra çıkabilirmiyim hocam çok sıkıştım dedim tabi dedi ve çıktım eşimle konuştular, iki tane yumurtam oluşmuş 9 ve 11 mm büyüklüğünde eşim ne tarafta diye sormayı unutmuş (benim sol tüpüm tıkalı) estrofem diye bir ilaç vermiş daha öncede kullanmıştım rahim duvarının kalınlaşması için bunu kullanıp salı günü gelsin demiş, bir tedavi uygulayacakmış aşılama tarzında ama spermler yıkanmayacakmış sadece sperm bi tüpe alınıp yumurtalıklara verilecekmiş ben bunu ilk defa duydum, oysa ben normal bi aşılamaya şartlamıştım kendimi bunla nekadar etkili olur bilemiyorum, sinirler altüst,,,, tayinimiz çıktığı için bu son tedavi olacak burdaki ben doktoruma çok alışmıştım şimdi yeni bir dr arayışı yeniden ısınma turlarııı offff tabi bu sürede kafadan bir iki ay geçer diye tahmin ediyorum ev ara taşın yerleş dr araştır,, bi yandanda acaba bu işaretmi diyorum? doğal yolla kafam ev ve yeni bir çevreye odaklanmışken anlamadan hamilemi kalıcam acaba diyorum, kafada sürekli anne olmak konusu dolaşırken böle düşüncelere kapılmak çok kolay nasıl her ay tamam bu kez kesin hamileyim deyip belirti aradığımız gibi,,,, çok zor ve sancılı bir süreç bu süreçte bol bol dua edip allaha yalvarıcam tabiki sizleride unutmuycam benden haberler bu yönde malesef

öncelikle hayırlı olsun tayininiz canım tebdili mekanda ferahlık var derler umarım senin için hayırlısı olur belki de dediğin gibi olur kafanı dağıtırsan biraz bebek konusunun dışına çıkarsan daha da rahatlarsın sürece olumlu etki yapar..yumurtaların küçükmüş umarım biraz dah büyür ve işlem tutar..bu arada evli olmayanlara sıkışık idrarla gelin deyip ultrasonla bakıyorlar evli olanlar alttan muayene ediliyor neden o kadar sıkıştırmış seni :)

teşekkürler inşallahhhh hemde ne sıkışmak anlatamam hep sıkışık gel diyo kontrollerde yumurtaları görebilmek için herhalde evet baya küçük klomen kullanmıştım ama fayda etmedi bu ay nedense büyümesini beklicez dedi bakalım bekliycez el mahkum

Kizlar bende bugun hsg cektirdim sag tupum tikali solda geçiş var. Tabi cok agladim ama doktor tek tuplede hamile kalabilirsin diyor. Kizimdada sag tupum acikti hsg de ama sol tikaliydi açılmıştı film esnasinda ve hemen o ay hamile kaljistim cunku solda yumurtam vardi. Simdi soldan yumurtlamayi bekleyecegim malesef

aynı durumdayız yönleri bile aynı ama benim hiç çocuğum yok o ayrı:) ..bende çok üzüldüm iğne ile büyür inşallah haberleşelim ramazandan sonra başlıyorum ben

QUOTE="SaTu ST, post: 41547977, member: 678210"]aynı durumdayız yönleri bile aynı ama benim hiç çocuğum yok o ayrı:) ..bende çok üzüldüm iğne ile büyür inşallah haberleşelim ramazandan sonra başlıyorum ben[/QUOTE]
Banada ilac yazdi kolmen. Ayin 17 si adet tarihi 5. Gun abasla dedi 5 gun kullan ertesi gunu yumurta olcelim dedi. Bugun solda 14 mm yumurtam var ben incir kuru yapiyorum bu ay cok guzel gelismis yumurtam . Doktor aslinda ilacsizda olur ama hizlandirmak icin yaziyorum dedi. Adetin 12. Gunude havuc kurune baslayacagim. Genelde sagda yumurtam olusuyordu bu ay solda. Hsg ceken doktor bir hafta iliski yasak dedi. Bugun kendi doktorum 2 hafta yasak dedi, 2010 da hsg cekildigim doktorumda 5 gun yasak dedi. Ya bunlarin dedikleri hic birbirini tutmuyor. Tabi ben kafama gore yapcam 30 unda ilk iliskim olcak tahminime gore yumurtam catlayacak o tarihlerde. Kizimdada aman ilk ay gebelik olmasin dedi ben ilk ay jamile kalincada aradim doktoru ne olcak simdi dedim sorun yom hayırlı olsun dedi. Doktorlari hic anlamiyorum yaaaa. Ben bu ayi es gecmiyecegim degerlendirecegim niye iliskiye girdin deyip mah kemeye vercek degil ya hahhana

:))) canım dr lar film çekilirken ilaç veriyorlarla radyasyon vs o yüzden bebek olursa ilk zamanlar etkilenmesin diye söylüyorlar benim dr da 1 hafta yasak demişti bir haftadan sonrasını boşver bence ..inşallah tutar bu ay seninkiisi ya çok sevinirim bana da umut olursun canım ...bakalım iğne ile büyümezse bende kür yaparım artık

cnm mrb..yanlış anlama ama ne demek spermler yıkanmıcak ve yumurtalıklara verilcekmiş..ilişkiye girince zaten böyle oluyor. böyle aşılama mı kaldı..spermlerin yıkanıp rahime verilir yani daha çok şans olur bu şekilde..
birde tıkalı tarafta yumurtan oldumu o zamanda şansın düşer..
inşallah hakkında hayırlısı olur..
ayrıca o kadar sıkışmak zorunda değilsin muayne için 1 saat öncesi su içerekte sıkışabilirsin..
yinede pozitif ol..olcağı varsa hertürlü olur..bol bol dua dediğin gibi..Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Valla bende anlamadım eşimle konuştu Dr ben o Sırada lavobodaydım.acaba yanlış mı anladı dedim. Aradım Dr U oda aynı şeyi söledi ilk defa duydum bende tayinimiz çıktı söledik o Yüzden geçiştirdi herhalde yarın bi daha gidicem 2 yumurtam varmış yarın bakacak bakalım büyüdümü ne olacak bilmiyorum yarın gene yazarım gelişmeleri.. Öle Yaptım bi kaç defa ama sıkışık gel dedi yeterli olmadı herhalde

ardarda su içince sıkışıosun 1 saat içinde..dr una sor cnm..siz gitçeksiniz diye salladı diye bişey yok yani..iyice konuş cnm.hakkında hayırlısı..

evet ama yeterli olmadığını söledi napayım neyse yarın bidaha gidicem bakalım kısmet ama bu defa kalıp konuşucam hepimizin hakkında hayırlısı ev taşınacağı dönemde soğan kürüne başlıyayım diyorum yada yeni yerimiz de iyi bir doktor bulana kadar,,,,, siz denedinizmi soğan kürünü yada deneyip sonuç alan varmı aranızda?

Ben suan incir kuru yapiyorum bence faydasi var adetin 10. Gunu 14 mm di yumurtam. Adetin 5. Gunu basladim 12. Gunude havuc kuru diyodu bugunde ona basladim . Incir yumurtayi gelistiriyormus havucta gelisen yumurtayi catlatmaya yardimci oluyormus

Ben suan incir kuru yapiyorum bence faydasi var adetin 10. Gunu 14 mm di yumurtam. Adetin 5. Gunu basladim 12. Gunude havuc kuru diyodu bugunde ona basladim . Incir yumurtayi gelistiriyormus havucta gelisen yumurtayi catlatmaya yardimci oluyormus
Anladım!!! Bende kısmetse başlıycam inşallah Vesile olur... Güzel haberlerini bekliyorum

cnm gelişmelerden haberdar et hadi bakalım hayırlısı. bi de bişey sorucam senin dr açık olan tüp tarafından yumurta oluncamı yapıcak. benimki önemli değil diyo ama
Bence alakası yok banada doktor tek tupum tikali olmasına rağmen onlar geçiş bulur dedi benim 3cu asilamam olacak bu ay ama belgelere baktığımda hep yumurtaların sol tarafta oluşmuş hiç sağ tarafta oluşmamış sol tupum de tikali bi bu ay hem sağda hem solda var bakalım nasip kısmet ...

kızlar bide tek tüpün tıkalı olması durumu mesela hidrosalpenks var..yani tüpün sıvı ile dolu olması.bu yüzden tıkalı olması..bu durumda o sıvı bebeğin tutunmasına engel olabiliomuş...bilginize..

Bide o eklenirse bebek sahibi olmak çok istiyorum 2 yıldır ... çok korkuyorumm ama gerçekten hem tüpün tikali olması hemde yumurtanın diğer tarafta olması bence etken olmamasına benimki rastlantı olamaz sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…