Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tadını bilmiyorum ama şimdi hevesim kaçtı bak ilaç yok die bu ay bitkisel bişeyler deneyeyim demiştim ama neysem hayırlısı bakalım

ben aktarlarda satılan yeşilimsi bi şişede satın alınanlardan içmiştim sen çayını diyorsun belki kaynayacağı için tadı farklı olabilir eğer hap kullanmayacaksan denemekte fayda var derim, hiç olmadı kesersin

okuduğum kadarıyla bu hayıt suyunun fazla beklememesi gerekiyormuşo yüzden hazır olarak almak istemedim tohumunu alıp içeceğim zaman kaynatacağım.. tamam haber veririm burdan

pozitif düşün.. polikistik over olsa dr un anlardı.. deme öyle.. kimine göre değişirmiş..bir ay sağdan bir ay soldan derler ama belli olmaz..

amin cnm inşallah..hakkımızda hayırlısı..Allah tüm isteyenlere annelik nasip etsin inşallah.. bu mübarek ramazan ayında bol bol dua edin.. bir de kafanıza takmayın.. ne mucizeler oluyo...

cnm mrb.laparoskopide ne tür işlem uygulandı? sorun neydi? bilgi verirmsn? bide diğer taraftan yumurta oluncada aşılama yapıolar çünkü diğer tüp o yumurtaları yakalayabiliomuş ama düşük ihtimal..inş açık taraftan bol bol yumurta olur ve aşılamn tutar..aşamaları paylaşırmısın?

merhaba tabiki paylaşayım çatlatma iğnesi ve klomen kullandım 3 ay bi işe yaramadı malesef hsg önerdi panik atak hastası olduğum için anestezi ile yaptırdım, sonuç; zor hsg çekimi çok zorlanmış çekerken, tabi ben hsg çekiminden sonra hamile kalırım hayalleri kuruyorum okuduklarımdan feyz alarak, önümüzdeki ay yine çatlatma iğnesi ve klomen yine olmadı laparoskopi dedi gittik geceden aç kalmamı söledi ertesi gün de operasyon için ameliyathaneye geçtik sadece çok üşüdüğümü hatırlıyorum, yaklaşık 45 dk sürmüş ve sonuç ; sol tüp tıkalı ve bükülmüş yani özelliğini kaybetmiş ve rahmim gerideymiş ama bu hamile kalmama engel değilmiş, o gece çıkabileceğimi söledi afedersin tabi wc ye çıkabilirsem aşırı gazla o geceyi geçirdim sabahta lavman yapacaklarını sölediler kendim yapmak istediğimi söledim tamam dediler sonuçta amaca ulaşarak taburcu oldum hastaneden 4 ay oluyo tabi bu arada hayıti suyu bal bi dünya ot çöp içtim gene yok son regl dönemimde 8 gün gecikince dr a gittim test yapıldı negatif kan tahlili istedi önümüzdeki cuma gel dedi aşılama için görüşelim dedi yani 2 gün sonra gidicem kısmetse bu arada doktora gideceğim gün soğan kürüne başlayacaktım reglden 7 gün sonraya denk gelio napıcam bilemedim kayınvalidem yaptırmayın ben doğal yolla olacığına inanıyorum diyo bizde o kadar tedavi boşa gitmesin diyoruz ama büyük ihtimalle aşılama olucam sizlerde dualarınızı esirgemezseniz sevinirim bi ay bile beklemeye tahammülüm yok yaş 35 herkez kafaya takma dio ama ne mümkün aşamaları burdan gene isterseniz yazarım biraz uzun oldu

hadi bakalım inşallahh cnm hakkında hayırlısı olsun.. tabi aşılama dene bencede..bende deneyeceğim tek tüple..bende laparoskopi oldum daha 1 ay oldu..bakalım biraz geçsin ameliyat etkileri..bende bi dahaki ay denerim Allah izin verirse.. aşılama aşamalarınıda paylaşırsan sevinirim.. bizede tecrübe olsun..aşılamayı dr un klomen ve çatlama iğnesiyle mi yapacak yoksa yumurta için iğne mi kullanacak..detayları bekliorum..
dualarım tüm isteyenlerle inşallah...

sanırım çatlatma ile yapacak çünkü klomen verdi daha dün bitti cuma günü herşeyi öğrenicem kısmetse detayları mutlaka yazıcam şuanki tek korkum ise gene burdan öğrendiğim kadarıyla ilk aşılama tutmuyormuş maddiyattan geçtim verdiği hayal kırıklığı allahım bahsederken bile tüylerim diken diken oldu şu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim

ya ne alaka ilk aşılama tutmuyo??? öyle bişey yok..inşallah tutar..pozitif düşün pozitif olsun..burdan her okuduğuna kapılma..bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir..hangi ildesin sen nerde yaptırcaksın..

Canim kafaya takmam mi nasil takiyordum hemde birde ben saglikciyim boyle durumlarda bilmekte cok iyi degil malum daha pimpirik oluyo insan. Hamileligimde sorun yasamadim rahmimde perde vardi birde dusun ne yattim ne dinlendim cok tempolu gecti mecburen ama 37. Haftada kendi istegimle sezeryana girdim cunku cok sicakti ona dayanamadim ve kocaman bir karnim vardi bebegi zor tasir dedikleri rahmim nasil genisledi bir bilsen. Ikiz saniyorlardi beni

Sayende biraz daha rahatladı içim Allah Razı olsun.. Çok iyi geldi yarın gidicem bende bakalım Dr a nediyecek (yani bugün saat onikiyi geçmiş) yumurta oluşmuşmu nerde oluşmuş aşılamayı yapacakmı nezaman yapacak bugün öğrenecem kısmetse tam bunları düşünürken yazdın umut oldun! Tekrar çok Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…