Aşılama TEK TÜPLE AŞILAMA YAPTIRANLAR YARDIM LÜTFENN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Klomen kullandım sadece ama yetersiz gelmişti iptal oldu aşılama ama hormon değerlerimiz iyi çıkmış kendiniz deneyin bu ay şansınız yüksek demişti doktor adet tarihi Cuma ya da cumartesi doktor Cuma kanda baktir dedi
canım dr lar garantici biraz adet tarihin cuma ise eğer gebelik oluşmuşsa kanda kesin çıkar bu gün de yarın da..sabredebiliyorsan cumayı bekle:KK66:

Kızlar bugün dayanamadım cumayi bekleyemedim gittim kan testine 51,16 çıktı doktorum ü aradım tebrik etti kullandığım ilaçlara iki tane daha ekledi devam et dedi cumaya yine kan ver beni ara dedi bakalım inşaallah devam eder arkası gelir inşaallah bu sefer darısı sizlere kızlar dua edelim birbirimize

Kızlar bugün dayanamadım cumayi bekleyemedim gittim kan testine 51,16 çıktı doktorum ü aradım tebrik etti kullandığım ilaçlara iki tane daha ekledi devam et dedi cumaya yine kan ver beni ara dedi bakalım inşaallah devam eder arkası gelir inşaallah bu sefer darısı sizlere kızlar dua edelim birbirimize
Canım tebrik ederim ne güzel darısı başımıza. Siz de bebiş olmamasının nedeni neydi? Tek tüpün kapalı heralde hangi taraf kapalı olan? Yumurta hangi taraftaydı kaç tane ve kaç mm idi? Bu ay aldığın tedaviyi anlatır mısın canım? Tebrikler tekrardan

Merhaba canım, sol taraf yarı kapalı zorlayarak geçiş vardı, pko, myomlar, kist, yara ve enfeksiyon vardı yani ben de yok yok. Geçen yıl altı haftalık düşük yaptım sonra myom ameliyatı oldum galiba ameliyattan dolayı sol tüp de hasar kaldı çünkü öncesinde açıktı.sonra myom tekrarladı yani yine var.son yedi aydır uğraşıyoruz bu ay doktor klomen verdi aşılama yapılacaktı fakat klomen ile başlangıçta iyi gelişti sonra gelişimi tamamlayamadan gerileyeme başladı solda ve sağda ikişer yumurta vardı en büyüğü 16 mm iki gün sonra tek yumurta kalmıştı galiba sağda ve 13 mm doktor bu durumda aşılama yapamayız öbür aya kaldı iğne verecem klomen yerine dedi bu arada yapılan hormon degerlerim çok iyi çıktı aşılama için şartlar uygun değil bu ay ama kendiniz de deneyebilirsiniz çünkü şansınız yüksek dedi hatta hemen hamile ilaçlarını da yazdı progestan coraspin gibi ve nihayet bu kadar imkansizliga rağmen oldu inşaallah bu sefer devam eder rabbim isterse neler neler olur allah sizlere de nasip etsin inşaallah hâlâ inanamiyorum gerçek mi diye çok uzun yazıp başınızı agrittim hakkınızı helal edin

Mrb hikayeni okudum hemen hemen aynı durumdayız.bende 1 yıl sonunda hsg çekildim ama sağ tüpüm tam açık değil gibi doktor net bişey söylemedi ama başka doktorlara da filmi gösterdim açık diyende oldu tıkalı diyende. hsg sonrası da da hamile kalamadım tekrar doktora gttm ve klomenle seropheneyle yumurtayı büyütmeye çalışıyo doktor ama sağ tüpümdeki tıkalı tüpteki yumurta gelişiyo sol tüpteki değil.bu ayda bakalım yumurtaların sol tüpte büyümesini bekliyoruz ama hayırlısı olmazsa ne olur laporoskobi gerekir mi onu da bilmiyorum ve benim rahmim üst kısmı da biraz basık o da sıkıntı mı bilemiyorum sen ne aşamadasın bilgilendirr misin?Hayırlısıyla mutlu sona erişiriz inşAllah

Merhaba canım, sol taraf yarı kapalı zorlayarak geçiş vardı, pko, myomlar, kist, yara ve enfeksiyon vardı yani ben de yok yok. Geçen yıl altı haftalık düşük yaptım sonra myom ameliyatı oldum galiba ameliyattan dolayı sol tüp de hasar kaldı çünkü öncesinde açıktı.sonra myom tekrarladı yani yine var.son yedi aydır uğraşıyoruz bu ay doktor klomen verdi aşılama yapılacaktı fakat klomen ile başlangıçta iyi gelişti sonra gelişimi tamamlayamadan gerileyeme başladı solda ve sağda ikişer yumurta vardı en büyüğü 16 mm iki gün sonra tek yumurta kalmıştı galiba sağda ve 13 mm doktor bu durumda aşılama yapamayız öbür aya kaldı iğne verecem klomen yerine dedi bu arada yapılan hormon degerlerim çok iyi çıktı aşılama için şartlar uygun değil bu ay ama kendiniz de deneyebilirsiniz çünkü şansınız yüksek dedi hatta hemen hamile ilaçlarını da yazdı progestan coraspin gibi ve nihayet bu kadar imkansizliga rağmen oldu inşaallah bu sefer devam eder rabbim isterse neler neler olur allah sizlere de nasip etsin inşaallah hâlâ inanamiyorum gerçek mi diye çok uzun yazıp başınızı agrittim hakkınızı helal edin
canımmmm..tebrik ediyorummm gözünaydın inşallah yükselir değerlerin iyi ki yaptın test bak çıkmış kanda çok sevdin devamı da gelir inşallah:KK66::KK9:

X