- Konu Sahibi Childdevelopment
-
Hadı bakalım ıkımızınde 2 gün kaldı arada sag kasıgımda batma gıbı agrı oluyor bel agrım yok ama bu ayda olmadı gibi hissediyorumBenimde öyle bel ağrım var arada kasık ağrısı o da adet öncesi olan şeyler beklemekten başka çare yok son 2 gün
Bizimde hemen hemen herseyimiz aynı bebek bekleme süresi adet günü acaba yaşlarımızda aynı mı ben 97liyimBenimde öyle bel ağrım var arada kasık ağrısı o da adet öncesi olan şeyler beklemekten başka çare yok son 2 gün
Ağrı da belirti aslinda ama benimde sağ tarafım ağırlıklı ağrıyorHadı bakalım ıkımızınde 2 gün kaldı arada sag kasıgımda batma gıbı agrı oluyor bel agrım yok ama bu ayda olmadı gibi hissediyorum
Bende 98 liyim ocakBizimde hemen hemen herseyimiz aynı bebek bekleme süresi adet günü acaba yaşlarımızda aynı mı ben 97liyim
03.03.2021 aramızdada 1 yaş varmıs sen nezaman evlendınBende 98 liyim ocakhangi ayda evlendin
13 Ağustosta canım. Bu arada kanamam başladı galiba benim niye bilmiyorum ama cok erkenden03.03.2021 aramızdada 1 yaş varmıs sen nezaman evlendın
Benimde gece başladı ya ilk kez böyle oluyor bozma moralini canim senin kaçıncı ayindi buBenimde basladı daha 1gün erken onumuzdeki aylara artık
Bende almıştım geçen ay kullandim bana iyi geldi ovulasyon dönemini iyi geçirdim adet sancimi da azalttı bugünden başlıyorum ben yenidenHayıt tohumu almıstım onu deneyecem bakalım bu ay insallah işe yarar
Valla tam olarak hesaplamadım ama 10.11 olduBenimde gece başladı ya ilk kez böyle oluyor bozma moralini canim senin kaçıncı ayindi bu
Bende bugunden basladım 11 gün kullanacam bakalım cok hamile kalan olmus ama bu hayıtlaBende almıştım geçen ay kullandim bana iyi geldi ovulasyon dönemini iyi geçirdim adet sancimi da azalttı bugünden başlıyorum ben yeniden
Benimde aynı canımValla tam olarak hesaplamadım ama 10.11 oldu
Evet evet cok var bende geçen ay çok araştırdım yumurtalama gününe kadar kullanmıştım bu ay da kullanacağım bakalım. Birkaç ay çörekotu bal kürü yapmıştım onun biraz zarari olduBende bugunden basladım 11 gün kullanacam bakalım cok hamile kalan olmus ama bu hayıtla
ben tohumu ezip kaynamıs suda dınlendırıp içiyorum sabahları sen nasıl kullanıyorsunEvet evet cok var bende geçen ay çok araştırdım yumurtalama gününe kadar kullanmıştım bu ay da kullanacağım bakalım. Birkaç ay çörekotu bal kürü yapmıştım onun biraz zarari oldu
Ben tohumları direkt kaynamış suya atıyorum ya hic ezmiyorum ezmem mi gerekiyor acaba yanlış mi yapıyormben tohumu ezip kaynamıs suda dınlendırıp içiyorum sabahları sen nasıl kullanıyorsun
Birde bugun bi arkadasımla konustum oda 3yıl boyunca hamile kalamadı sonra bı gün hastalanmıs grıp tarzı buna iltihap kurutucu yazmıs dr ben onu kullandıktan sonra hamıle kaldım dıyor regli bitmesine yakın yarım yarım antibiyotik içecem yumurtlama zamanında bırakmayı düşünüyorum tabıkı sana bunu dene demıyecem alerjın olabılır farklı yan etkılerı olabılırBen tohumları direkt kaynamış suya atıyorum ya hic ezmiyorum ezmem mi gerekiyor acaba yanlış mi yapıyorm
Doktor kontrolü dışında antibiyotik kullanmak cok sakincali sakin kullanmaBirde bugun bi arkadasımla konustum oda 3yıl boyunca hamile kalamadı sonra bı gün hastalanmıs grıp tarzı buna iltihap kurutucu yazmıs dr ben onu kullandıktan sonra hamıle kaldım dıyor regli bitmesine yakın yarım yarım antibiyotik içecem yumurtlama zamanında bırakmayı düşünüyorum tabıkı sana bunu dene demıyecem alerjın olabılır farklı yan etkılerı olabılır
Doktor kontrolü dışında antibiyotik kullanmak cok sakincali sakin kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?