- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Hayıt mi iciyorsn anlamadimAyy bendee 3 gün yapabıldım haytın askerlerıyız modundayım sabah aksam ıcıyorum cnm ben 1kupa şeklinde tadı acı dıyede onceden agzıma erimis cikolata atıyorum hıc tadı gelmıyor sen nasıl içiyorsun
Aynen kuzu hayıt içiyorum ama onuda bıraktım bugun eşime sinirlendimHayıt mi iciyorsn anlamadim
Canım merhabaBende çok üşüyorum ya sürekli pembe akıntım oldu simdide
Meraba canım nerdeee. Gebelik falan yok hâlâ aylardir bekliyoruz. O ay ben hayit tohumu içmiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama inşallah sende vardirCanım merhabaaradan zaman geçmiş sonucu merak ettim umarım hamişsindir aynı şekilde bende de aynı durum var
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahMeraba canım nerdeee. Gebelik falan yok hâlâ aylardir bekliyoruz. O ay ben hayit tohumu içmiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama inşallah sende vardir
Ayy inşallah gebesindir canım belirtilerin benziyor. Bende şuan reglimin3. Günü soğan kürü deneyecem bu ay. Ben bekarkende hep gebelik gibi belirti yasardim adete yakın simdi biliyorm gebelik değil ama yinede gebelik beklentisine giriyorumRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım benim daha belli değil regl ye 1 gün var geçmesini bekliyorum kasık ağrısı göğüste büyüme üzerinde küçük siğil gibi sivilce arada batma aşırı yorgunluk kollarımı kaldıramıyorum hissediyorum hamileyim diye tabi 1 gün sonra kırmızıları görmezsem
İnşallah canımAyy inşallah gebesindir canım belirtilerin benziyor. Bende şuan reglimin3. Günü soğan kürü deneyecem bu ay. Ben bekarkende hep gebelik gibi belirti yasardim adete yakın simdi biliyorm gebelik değil ama yinede gebelik beklentisine giriyorum
Vazgeçme canim devame et sadece oralı olma :) biraz zor amaMeraba canım nerdeee. Gebelik falan yok hâlâ aylardir bekliyoruz. O ay ben hayit tohumu içmiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Ama inşallah sende vardir
Test yaptınız mı acaba sonuç nedirİnşallah canımbugün olmam gerekiyor daha gelen giden yok şimdilik belki benimde psikolojiktir bilmiyorum
Yok ya ben artik hic umursamıyorum kaderde varsa olur yoksa olmaz napalmVazgeçme canim devame et sadece oralı olma :) biraz zor ama
Bence incir kürü yaptığım ay cok aşırı kanamali ve ağrılı geçti reglimBende bu ay incir ve havuç kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı içtim bakalım faydası olacak mı 4 yada 5 günüm var
Benimde kasik ağrım çok oluyor hiç bu kadar olmazdı hergun yoklama yapıyor geçiyor acaba kist faln mi yaptı bilemiyorumBence incir kürü yaptığım ay cok aşırı kanamali ve ağrılı geçti reglim
Bilmiyorum ya tehlikeliydi bazi kürler bal çörek otu da bende olumsuz etki yaptiBenimde kasik ağrım çok oluyor hiç bu kadar olmazdı hergun yoklama yapıyor geçiyor acaba kist faln mi yaptı bilemiyorum
21 gün deniliyor kür ama ben okadar yapmadım yumurtlamaya kadar yaptım bıraktım benim bu 3. çocuk olacak eğer olursa sizin ilk galiba inşallah önce size nasip eder hiç tatmayanlar tatsin bu duyguyuBilmiyorum ya tehlikeliydi bazi kürler bal çörek otu da bende olumsuz etki yapti
Hayır canım yapmadım regl olmam gerekiyor 2. Gün bugün hafif sildikce peceteye gelen kahverengi akıntı var 2 gündür sınav var diye yapmak istemedim pazartesi kan testi yapacağımTest yaptınız mı acaba sonuç nedir
21 gün deniliyor kür ama ben okadar yapmadım yumurtlamaya kadar yaptım bıraktım benim bu 3. çocuk olacak eğer olursa sizin ilk galiba inşallah önce size nasip eder hiç tatmayanlar tatsin bu duyguyu
Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsünüzHayır canım yapmadım regl olmam gerekiyor 2. Gün bugün hafif sildikce peceteye gelen kahverengi akıntı var 2 gündür sınav var diye yapmak istemedim pazartesi kan testi yapacağım
Doktora gittiniz mi hormonlariniza baktırın onlarda çok etkiliyor benim biraz FSH yuksek oyuzden zor dedi ama bitkisel yöntemlerle olacak inşallah ben inaniyorumEEvet benim ilk olacak . 11. Ayimiz oldu bu süreç gerçekten çok yordu beni