- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bende çok düzenli içemiyorum ya günde bir kez falan sabah akşam denk getiremiyorum..cok yoruldum bir de aylardır bu süreçleri takip etmekten tamamen birakmak istiyorum artik zihinsel olarak da clm yoruldum gerçektenAhahah bir bilseler buralarda takıldıgımızıvalla hayıttan umutluyum önümüzdeki 2.3ay musade ettım kendıme olmazsa ıkımızde tekrardan muayene olacaz ama hayıtıda içmek ıcın kendımı cok zorluyorum acayıp midem bulanıyor cozum bulamadım daha
Seni inan cok iyi anlıyorum her ay hüsran oluyor aslında akısına bırakmak gerekıyor ama cok zor yapamam yanı akısına bırakmayıda nasıl bırakayım kı adet gunu yaklasınca gene kafamda baslarım kurmaya ama amacsızca onumuzdekı 3aydan umutluyumBende çok düzenli içemiyorum ya günde bir kez falan sabah akşam denk getiremiyorum..cok yoruldum bir de aylardır bu süreçleri takip etmekten tamamen birakmak istiyorum artik zihinsel olarak da clm yoruldum gerçekten
Bende bu kez sildim regl uygulamasıni ovulasyon testininde bırakıyorum artik kaderde varsa olur napalim bıraktım takibi falan umrumda değilSeni inan cok iyi anlıyorum her ay hüsran oluyor aslında akısına bırakmak gerekıyor ama cok zor yapamam yanı akısına bırakmayıda nasıl bırakayım kı adet gunu yaklasınca gene kafamda baslarım kurmaya ama amacsızca onumuzdekı 3aydan umutluyum
Hele bu kazayla hamile kalanları hıc anlamıyorum nasıl oluyor yanı nasıl bı kazaben afedersin boku tezek yap iç bebek olur deseler içecem o moddayım
En güzeli kuzum bende bu ay hesaplamıyacagımBende bu kez sildim regl uygulamasıni ovulasyon testininde bırakıyorum artik kaderde varsa olur napalim bıraktım takibi falan umrumda değil
Adanalıyım kuzum senValla bende aynu durumdayim ben çörek otu bal tarçın yapmıştım o ay cok zordu ya cok zor geçti herşeyi de denememek lazim. Bu arada nerelisin
Hatayliyim bende ama Elazığ da yaşıyorumAdanalıyım kuzum sen
Ben birkaç ay korunma kararı aldim çünkü aylardır gerçekten çok yiprandimEn güzeli kuzum bende bu ay hesaplamıyacagım
Hadi ya nasıl iyi gelecekse oyle yap canım kendını nasıl iyi hıssedeceksenBen birkaç ay korunma kararı aldim çünkü aylardır gerçekten çok yiprandim
Bakalim ya hayırlısı artikHadi ya nasıl iyi gelecekse oyle yap canım kendını nasıl iyi hıssedeceksen
Nasılsın canım durumlar nasılBakalim ya hayırlısı artik
Meraba canim iyiyim sen nasılsın ?Nasılsın canım durumlar nasıl
Al bendende okadar tık yok saldım çayıra modundayımMeraba canim iyiyim sen nasılsın ?
Gebelik falan yok biraz uzaklastim bu konudan istemiyora doğru gidiyorum
Soğan kürü deneyecktim bu ay 4 gün yaptim daha da yapamadimAl bendende okadar tık yok saldım çayıra modundayım
Doktora gittin miBugünde hiç biseyim yok
Doktora gittin mi
Kist olabilir git benceGitmedim canim
Geçti ağrılarım canim onu yazali cok oluyorKist olabilir git bence
Ayy bendee 3 gün yapabıldım haytın askerlerıyız modundayım sabah aksam ıcıyorum cnm ben 1kupa şeklinde tadı acı dıyede onceden agzıma erimis cikolata atıyorum hıc tadı gelmıyor sen nasıl içiyorsunSoğan kürü deneyecktim bu ay 4 gün yaptim daha da yapamadim