Gebeliğe Hazırlık Tek taraflı kasık ağrısı neden olabilir yaşayan var mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok düzenli içemiyorum ya günde bir kez falan sabah akşam denk getiremiyorum..cok yoruldum bir de aylardır bu süreçleri takip etmekten tamamen birakmak istiyorum artik zihinsel olarak da clm yoruldum gerçekten

Bende çok düzenli içemiyorum ya günde bir kez falan sabah akşam denk getiremiyorum..cok yoruldum bir de aylardır bu süreçleri takip etmekten tamamen birakmak istiyorum artik zihinsel olarak da clm yoruldum gerçekten
Seni inan cok iyi anlıyorum her ay hüsran oluyor aslında akısına bırakmak gerekıyor ama cok zor yapamam yanı akısına bırakmayıda nasıl bırakayım kı adet gunu yaklasınca gene kafamda baslarım kurmaya ama amacsızca onumuzdekı 3aydan umutluyum

Hele bu kazayla hamile kalanları hıc anlamıyorum nasıl oluyor yanı nasıl bı kaza ben afedersin boku tezek yap iç bebek olur deseler içecem o moddayım

Bende bu kez sildim regl uygulamasıni ovulasyon testininde bırakıyorum artik kaderde varsa olur napalim bıraktım takibi falan umrumda değil

Hele bu kazayla hamile kalanları hıc anlamıyorum nasıl oluyor yanı nasıl bı kaza ben afedersin boku tezek yap iç bebek olur deseler içecem o moddayım
Valla bende aynu durumdayim ben çörek otu bal tarçın yapmıştım o ay cok zordu ya cok zor geçti herşeyi de denememek lazim. Bu arada nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…