- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim geçen ay antibiyotik kullandim bence etksii yoktur ya ben sanmıyorumKuzum eşim saglıkcı zaten kan tahlillerimi dr gosterir bu sekılde baslarım dr onayınıda alırım tabıkı
Amann iyice ne yapacagımızı sasırdık vallaBende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim geçen ay antibiyotik kullandim bence etksii yoktur ya ben sanmıyorum
Ahaha bende yaptım yok limon yok karbonatAmann iyice ne yapacagımızı sasırdık vallabunlar yetmezmiş gibi yanlış cıkacagını bildigim halde kocakarı yöntemiyle gebelık testi yapıyom
Bak sen beni dinle antibiyotik falan kullanma. Doktor kontrolüne gittin mi hicAmann iyice ne yapacagımızı sasırdık vallabunlar yetmezmiş gibi yanlış cıkacagını bildigim halde kocakarı yöntemiyle gebelık testi yapıyom
Zaten dr izin vermedi kuzum eşim konuşmuş ben 2kere muayene oldum birisi ulturasonla bırıde alttan dr problem yok dedi 6 ay sonra olmazsa rahım flmi cekelim dedide korkuyorum onu yaptırmayaBak sen beni dinle antibiyotik falan kullanma. Doktor kontrolüne gittin mi hic
Ahahha çamasır suyunuda denedimAhaha bende yaptım yok limon yok karbonat
Zaten mantıklı olanda o iyi yapmış konuşmuş eşin bu arada akşam hayit i senin gibi denedim çok yoğun tadi oldu ezmeyince cok hafiftiZaten dr izin vermedi kuzum eşim konuşmuş ben 2kere muayene oldum birisi ulturasonla bırıde alttan dr problem yok dedi 6 ay sonra olmazsa rahım flmi cekelim dedide korkuyorum onu yaptırmaya
Oyle seyler sacma ama yapiyoruz isteAhahha çamasır suyunuda denedim
Aynen ben sabah gene ezerek içtim baya yogun midem bulandı içerken içine bal koydum bıraz birde limonla falanda denıyecem sade ıcımı bıraz midemi bulandırıyorZaten mantıklı olanda o iyi yapmış konuşmuş eşin bu arada akşam hayit i senin gibi denedim çok yoğun tadi oldu ezmeyince cok hafifti
Ahaha ne 1 günü asko adetimin 2. GunundeyimOyle seyler sacma ama yapiyoruz istebu arada 1 günün kaldi nasil durumlar
Ahahaha hadi ya sende mi oldunAhaha ne 1 günü asko adetimin 2. Gunundeyim
Normalde bugun olmam gerekıyordu leke gelınce bende tabıkı yerlesme kanaması fln sandımAhahaha hadi ya sende mi oldunhani seninde 3 gün vardi
İlk geleni hep yerlesme saniyoruz bende de öyle oldu. Benim psikolojim cok bozuldu biliyor musun durup durup ağlıyorm olmadi diyeNormalde bugun olmam gerekıyordu leke gelınce bende tabıkı yerlesme kanaması fln sandımgecesıne devamı geldi şimdide hayıt tohumu içiyorum yanı ıcmeye calısıyorum
Ahh ahh sen mi benmi sosyal medyada gezerken dogum vıdeoları goruncede aglıyorum eşim cocukları gorunce bırde ona aglıyorum gecen ay okadar cok ümitlendim ki adet olunca yıkım olmustu en cok aglamam gecen aydıİlk geleni hep yerlesme saniyoruz bende de öyle oldu. Benim psikolojim cok bozuldu biliyor musun durup durup ağlıyorm olmadi diye
Neyseki yaşımız daha erken ve daha yeni deniyoruz 30larımızdada olabılırdık sen muayene oldun mu hıcİlk geleni hep yerlesme saniyoruz bende de öyle oldu. Benim psikolojim cok bozuldu biliyor musun durup durup ağlıyorm olmadi diye
Evet ya ciddi anlamda etkiledi beni deAhh ahh sen mi benmi sosyal medyada gezerken dogum vıdeoları goruncede aglıyorum eşim cocukları gorunce bırde ona aglıyorum gecen ay okadar cok ümitlendim ki adet olunca yıkım olmustu en cok aglamam gecen aydı
Evet oldum hiçbir problem yok ama ben cok detayli kontrol istiyorum eşim doktor izin vermiyorNeyseki yaşımız daha erken ve daha yeni deniyoruz 30larımızdada olabılırdık sen muayene oldun mu hıc
Burdan farkli farkli problemler görüp eşime onlari söylüyorm acaba bende bu olabilir mi rahîm ters yapışık tüpler tikali vs adam artik diyor sen bu hastaliklari nerden öğreniyorsunNeyseki yaşımız daha erken ve daha yeni deniyoruz 30larımızdada olabılırdık sen muayene oldun mu hıc
Ahahah bir bilseler buralarda takıldıgımızıBurdan farkli farkli problemler görüp eşime onlari söylüyorm acaba bende bu olabilir mi rahîm ters yapışık tüpler tikali vs adam artik diyor sen bu hastaliklari nerden öğreniyorsun
Ama ilit tek yudumda ic ben öyle yapıyorumAhahah bir bilseler buralarda takıldıgımızıvalla hayıttan umutluyum önümüzdeki 2.3ay musade ettım kendıme olmazsa ıkımızde tekrardan muayene olacaz ama hayıtıda içmek ıcın kendımı cok zorluyorum acayıp midem bulanıyor cozum bulamadım daha