- Konu Sahibi Childdevelopment
Bugun yapacaktım cesaret edemedim ama yarın sabah yapacam elimde suanda 3tane test ver regl gunume kadar yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim testim yok esim aldırmıyor reglim geçmedenBugun yapacaktım cesaret edemedim ama yarın sabah yapacam elimde suanda 3tane test ver regl gunume kadar yaparım
10. Ayimiz bizimEn iyisi aslında evde olunca duramıyor insan yapıyor siz nekadar süredir deniyorsunuz
Bizimde aynı şimdi test yaptım gene tek cızgı10. Ayimiz bizim
Son 3 gün. Stres cok etkiliyor ya kafamizdan atinca olacak belki de ben her ay telas yapıyormBizimde aynı şimdi test yaptım gene tek cızgı
Bende de var. Ben ovulasyon biter bitmez arıyorum sen yine daha geçmisHer ay diyorum kı takmayacam baslarda takmıyorum ama regle 1 hafta kala baslıyorum belirti aramaya ama sankı regli olacakmısım gıbı agrı var
Kendımızı yedik bitirdik valla gülüyoruz ama cok stresli bı sürecmiş şimdide vücudumu ateş basıyor ayaklarımda buz gıbı bunu bıle belırtı olarak sayabılırım her anBende de var. Ben ovulasyon biter bitmez arıyorum sen yine daha geçmis
Bende çok üşüyorum ya sürekli pembe akıntım oldu simdideKendımızı yedik bitirdik valla gülüyoruz ama cok stresli bı sürecmiş şimdide vücudumu ateş basıyor ayaklarımda buz gıbı bunu bıle belırtı olarak sayabılırım her an
Bilmiyorum ya inşallah öyledirAcaba yerlesme kanaması mı
Ay insallah devamı gelmez müjdeli haberini beklıyorumBilmiyorum ya inşallah öyledir
İnşallah canim ya ama günüm geçmeden test yapmayacam inşallah kanamam baslamaz dua et bana daAy insallah devamı gelmez müjdeli haberini beklıyorum
İnşallah ya meme hassasiyetim de azaldi galiba cift çizgiyi gorene kadar emin olamayacağimValla ettim canım insallah hamile kalırsın saglıkla kucagına alırsın dıye çift cigiyi görürsün insallah bu ay
İnşallah canım bakalim artik ya hayırlısı bu süreçler yoruyor insanjÜmitlenme ama umudunuda sakın kaybetme daha ıkımızde cok yeniyiz hemen hemen 10.11 ay oldu rabbim nasıp eder insallah
Benimde baya canım sıkıldı şimdi adet olacam gıbı hıcbır hamilelik belırtısı yok gosus hasasıyetim bile kalmadı sadece dolgunluk varİnşallah canım bakalim artik ya hayırlısı bu süreçler yoruyor insanj
Benimde öyle bel ağrım var arada kasık ağrısı o da adet öncesi olan şeyler beklemekten başka çare yok son 2 günBenimde baya canım sıkıldı şimdi adet olacam gıbı hıcbır hamilelik belırtısı yok gosus hasasıyetim bile kalmadı sadece dolgunluk var