Gebeliğe Hazırlık Tek taraflı kasık ağrısı neden olabilir yaşayan var mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten dr izin vermedi kuzum eşim konuşmuş ben 2kere muayene oldum birisi ulturasonla bırıde alttan dr problem yok dedi 6 ay sonra olmazsa rahım flmi cekelim dedide korkuyorum onu yaptırmaya
Zaten mantıklı olanda o iyi yapmış konuşmuş eşin bu arada akşam hayit i senin gibi denedim çok yoğun tadi oldu ezmeyince cok hafifti

Zaten mantıklı olanda o iyi yapmış konuşmuş eşin bu arada akşam hayit i senin gibi denedim çok yoğun tadi oldu ezmeyince cok hafifti
Aynen ben sabah gene ezerek içtim baya yogun midem bulandı içerken içine bal koydum bıraz birde limonla falanda denıyecem sade ıcımı bıraz midemi bulandırıyor

Normalde bugun olmam gerekıyordu leke gelınce bende tabıkı yerlesme kanaması fln sandım 😀 gecesıne devamı geldi 😀 şimdide hayıt tohumu içiyorum yanı ıcmeye calısıyorum 😀
İlk geleni hep yerlesme saniyoruz bende de öyle oldu. Benim psikolojim cok bozuldu biliyor musun durup durup ağlıyorm olmadi diye

İlk geleni hep yerlesme saniyoruz bende de öyle oldu. Benim psikolojim cok bozuldu biliyor musun durup durup ağlıyorm olmadi diye
Ahh ahh sen mi benmi sosyal medyada gezerken dogum vıdeoları goruncede aglıyorum eşim cocukları gorunce bırde ona aglıyorum gecen ay okadar cok ümitlendim ki adet olunca yıkım olmustu en cok aglamam gecen aydı

Burdan farkli farkli problemler görüp eşime onlari söylüyorm acaba bende bu olabilir mi rahîm ters yapışık tüpler tikali vs adam artik diyor sen bu hastaliklari nerden öğreniyorsun 😂
Ahahah bir bilseler buralarda takıldıgımızı 😀😀 valla hayıttan umutluyum önümüzdeki 2.3ay musade ettım kendıme olmazsa ıkımızde tekrardan muayene olacaz ama hayıtıda içmek ıcın kendımı cok zorluyorum acayıp midem bulanıyor cozum bulamadım daha

Ahahah bir bilseler buralarda takıldıgımızı 😀😀 valla hayıttan umutluyum önümüzdeki 2.3ay musade ettım kendıme olmazsa ıkımızde tekrardan muayene olacaz ama hayıtıda içmek ıcın kendımı cok zorluyorum acayıp midem bulanıyor cozum bulamadım daha
Ama ilit tek yudumda ic ben öyle yapıyorum

X