- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Hersey olabilir.soguk alip usutmusde olabilirsiniz.Hamilelikte olabilir kendimizi cok dinlemeyin lutfen.Rabbim gonlunuze gore versin insalllahKızlar hepinize merhaba. Bata 5 gün kaldı. 2 gündür geçmeyen tek taraflı kasık ağrım var (sağ taraf). Gebelik olabilir mi yoksa başka bir sebepten mi bilgisi olan veya daha önce yaşayan var mı lütfen aydınlatır mısınızbu ay hayıt tohumu cayi kullandim onun etkisi olabilir mi ?? gebe olup da böyle bir şey yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Ah aklımızdan çıkaramıyorz kiHersey olabilir.soguk alip usutmusde olabilirsiniz.Hamilelikte olabilir kendimizi cok dinlemeyin lutfen.Rabbim gonlunuze gore versin insalllah
Yani dediği gibi herşey olabilir ben öğrendim zamanlar çok ağrım oluyordu ozellikle sol kasık ve belimin sadece sol tarafı adet ağrısı gibiydi ara ara gene oluyor ama sola tutunmuş bebek o yüzden muhtemelen dediğim gibi herseyden olabilir bir tek hamilelikte değildir sebebi yaniFikir verecek kimse yok muuu
Daha önce böyle bisey yaşamadım kasik agrisi oldu da tek taraflı hic olmamıştı. Birde üşüyorum ya aradaYani dediği gibi herşey olabilir ben öğrendim zamanlar çok ağrım oluyordu ozellikle sol kasık ve belimin sadece sol tarafı adet ağrısı gibiydi ara ara gene oluyor ama sola tutunmuş bebek o yüzden muhtemelen dediğim gibi herseyden olabilir bir tek hamilelikte değildir sebebi yani
Merhaba aynı durum bende de var ama gebelik olmadı henüz doktora da gittim enfeksiyon yok şükürKızlar hepinize merhaba. Bata 5 gün kaldı. 2 gündür geçmeyen tek taraflı kasık ağrım var (sağ taraf). Gebelik olabilir mi yoksa başka bir sebepten mi bilgisi olan veya daha önce yaşayan var mı lütfen aydınlatır mısınızbu ay hayıt tohumu cayi kullandim onun etkisi olabilir mi ?? gebe olup da böyle bir şey yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Sanmıyorum ya stresten bu kadar belirgin olacağınıMerhaba aynı durum bende de var ama gebelik olmadı henüz doktora da gittim enfeksiyon yok şükürStres den de oluyor olabilir belki.
Aynen herşey olabilir sebebi gidilip bakılması gerekiyor stres hava koşulları yediklerimiz vs herşey tetikliyorDaha önce böyle bisey yaşamadım kasik agrisi oldu da tek taraflı hic olmamıştı. Birde üşüyorum ya arada
Bugünde hiç biseyim yokAynen herşey olabilir sebebi gidilip bakılması gerekiyor stres hava koşulları yediklerimiz vs herşey tetikliyor
Bilmiyorum kuzum benimde çok ağrıyor ama kadın doğumcu bişey olmadığını söylediSanmıyorum ya stresten bu kadar belirgin olacağını
İşte öyle olur arada herkes hasta tuhaf bu sıralar havalar bi öyle bi böyleBugünde hiç biseyim yok
Ay bilmiyorum valla yaİşte öyle olur arada herkes hasta tuhaf bu sıralar havalar bi öyle bi böyle
4 gün canım. Ama bugün olan ağrım da geçti tek umut o ağrıydiKac gün kaldı regline aynı durum bendede var
Bende sürekli ovulasyon testi yapıyorum onunla öğrenenler de oluyor ya ama yok o bile negatifAhahha sende bendensin agrı olunca umut oluyorama bı sol agrıyor bı sag agrıyor arada bıcak batması gıbı degısık oluyor benimde reglime 4 gün kaldı elimde testlerle beklıyorum
Ahha keske olsa nerdeee anca kafamda kurup kurup belırtı uretırım kendımı validesultan ilan ederimBende sürekli ovulasyon testi yapıyorum onunla öğrenenler de oluyor ya ama yok o bile negatifbaşka belirtin varmi
İyi bakalim bana da haber et mutlaka çarşambaya kadar sen test yaptin mi hicAhha keske olsa nerdeee anca kafamda kurup kurup belırtı uretırım kendımı validesultan ilan ederim