Childdevelopment ☘️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 4.300 4.690 19 Haziran 2022 Konu Sahibi Childdevelopment #121 Feyzacim .!.: Doktora gittiniz mi hormonlariniza baktırın onlarda çok etkiliyor benim biraz FSH yuksek oyuzden zor dedi ama bitkisel yöntemlerle olacak inşallah ben inaniyorum Genişletmek için tıkla... Evet gittik hersey normaldi
Feyzacim .!.: Doktora gittiniz mi hormonlariniza baktırın onlarda çok etkiliyor benim biraz FSH yuksek oyuzden zor dedi ama bitkisel yöntemlerle olacak inşallah ben inaniyorum Genişletmek için tıkla... Evet gittik hersey normaldi
S sade sodaaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 55 53 31 19 Haziran 2022 Konu Sahibi Childdevelopment #122 Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsü Genişletmek için tıkla... Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsünüz Genişletmek için tıkla... İnşallah canım yarın gideceğim doktora inşallah hayırlı haberler alırım
Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsü Genişletmek için tıkla... Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsünüz Genişletmek için tıkla... İnşallah canım yarın gideceğim doktora inşallah hayırlı haberler alırım
S sade sodaaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 55 53 31 21 Haziran 2022 Konu Sahibi Childdevelopment #123 Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsünüz Genişletmek için tıkla... Bugün öğrendim hamileyim
Feyzacim .!.: Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürsünüz Genişletmek için tıkla... Bugün öğrendim hamileyim
F Feyzacim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2022 872 947 31 21 Haziran 2022 Konu Sahibi Childdevelopment #124 sade sodaaaa .!.: Bugün öğrendim hamileyim Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah
sade sodaaaa .!.: Bugün öğrendim hamileyim Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah