Tek maaşla ev geçindirilir mi ?

Şuan senin tepkini deniyor olabilir çok gaza gelme.

Kazancı iyiyse işini kapatıp maaşlı bir işe mi girmeyi düşünüyor.

Aaa resmen size dayamış sırtını. Benim eşim 6 bin alıyor çocuk yok geçiniyoruz ama çocukla zor gibi bu ekonomide. Tek maaş dönemi 90larda kaldı artık ekmek aslanın ağzında siz aslanın ağzından ekmeği alıyorsunuz karnınızndoysun diye oda sizin aldığınız eköeği elinizden alıp yiyor. Alışmış böyle olmaya yüzsüz.

Kazancı donemlik iyi altı ayda bir degişiyor bu sirkülasyon da sürekli ama o halinden memnun ben degilim
Anlıyorum benim babamda esnaf kazancı değişiyor tabi, kazancı iyi olduğu dönemlerde kenara köşeye biraz para atıp birikim yapsa daha güzel olur aslında.

Size daha rahat yasam verebilmektir kaygısı kendinede harcamıyomuş sen organize et bişeyler yapın hem birlikte vakit geçirirsiniz hemde o kafasını dagıtır

Size daha rahat yasam verebilmektir kaygısı kendinede harcamıyomuş sen organize et bişeyler yapın hem birlikte vakit geçirirsiniz hemde o kafasını dagıtır
Tabi ki beraber birşeyler yapıyoruz, kaygısının ne olduğunun da farkındayım.

Ama dediğim şey farklı bir şey..
Yani çalışalım cabalayalim iyi güzel ama, paramız olmadığında da mutlu olalım.

Mesela bizim varlığımız ve sağlığımız da gözlerini isildatsin isterim ama yok, olmuyor..

Parası azken, sikintidayken kendisini, bizi, sağlığımızı, huzurumuzu neredeyse bir hiç gibi görüyor..

O zaman biraz para ile takıntılı yaşantısı var ailesiyle zor falan büyümüşse o mu etki etki acaba ne güzel içten cümlelerle anlatıyosun eşine dile getirdin mi düşüncelerini

O zaman biraz para ile takıntılı yaşantısı var ailesiyle zor falan büyümüşse o mu etki etki acaba ne güzel içten cümlelerle anlatıyosun eşine dile getirdin mi düşüncelerini
Konuşmaz miyim...
Defalarca hemde..
Maddi sıkıntıyla büyümemis ama, parasız adam hiç adam diye diye büyütmüş babası
Bense tam tersi oğluma, paranın asla amac olmadığını, varken harcanan, yokken calisilip kazanılan bir şey olduğunu anlatıyorum hep..

Aile bağı da yok, anne baba kardeş gorusmuyorlar..

Değişmeyecek biliyorum artık..
İstediği kadar parası olsunda, hep beraber mutlu olalım diye dua ediyorum sadece

Iyide eşiniz çalışmam demiyor ki, işleri iyi gitmiyormuş , bu kadar da gömmeyin eşinizi bence.

Sigortasini yatirmamasi olmamış ama., en azından bunun üzerinde durmalisiniz.
Tek meselede para deil aslında bebegimiz var bende 24 saat nobet tutuyorum calısan bir anneym bebegm hic uyumadıgı zamanlar oluyor yalvarıyorum bir saat uyut su cocugu diye on dkka oyalıyor sonra hoppp bu seni istiyor diye kucagıma atıyor geberiyoru. Yrgunlıtan mesela ama bebeine bakmıyor asla ben gercekden bu evlilikte neyim ? İcimde hersey söndü

Evett eşimde benmde su rahatlık babası anası saglamıs dukkanı acmasına yardım etmişler ortak kazanc tı babası hep yedi durdu parayı snra ayrıldılar ama esim baya tokezledi hep baba destegi almıs ben degişir sandım ama yok aynı babası ataerkil bir ailesi var basta konustum hersey musterek diye tamam tabiki diyen adam smdi kııcını donmus yatıyor bebegide umrunda deil şam babası

Cok war asgari ucretle tek maasla hayat mucadelesi veren aileler.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Sizinki aslinda tek maasla gecim degilde esim sirtini bana dayamis bunu nasil asabilirim olmaliydi gibi geldi bana.
Rolleri degismissiniz arkadasim siz adam rahata alismis malesef.Ya tamamen kescek onu bi silkeleyeceksiniz.Yada boyle dewam

ERKEKLERİN BU VURDUM DUYMAZLIĞI BENİ DELİ EDİYOR. ALLAH'IM ONLAR GİBİ ZİHNİYET NASİP EYLEEEEE.

Bence birak ceza evine girerse girsin icradan sana daha az yük olur belki aklida başına gelir biz tek maaşla geçiriyoruz esim çalışıyor 3.300 oda mesailerini toplamı ile onca masrafin altindan hamd olsun rabbime çıkıyoruz üzerine de ben okul okuyorum izmir gibi bir şehirde ev kira aralıkta kizimizda geliyor esim bugüne Kadar bana git sen calis demedi bu senin kararin çalışması gereken benim olaki çalışmak ıstersen karsi çıkmam aslada sana git çalış is bulda demem diyor hep rabbim ondanrazı olsun inşaallah kadının parasına guvenenen bel bağlayan adamdan gerçektende hayır gelmez

Sizin ekonomik özgürlüğünüz var korkmayin.Düşuncelerinizi,sakin bir dille dile getirin eşinize soyleyin uslübunca.Kavga etmeden ,medenice rahatsizliklarinizi belirtin.Işleyin onu.Bazı insanlarda sözcükler cok kere söyleyince işe yariyor ancak aklina yatiyor.Gecmis durumum sizinle benzerlik tasiyor.Baba tarafindan kurulan bir iş yeri .evvellden işler iyiyken yenmis icilmis,gezilmis,arabalar alinmis babanin altina araba alinmis falan.Sonra ayrildilar ,onca insana yeten dükkan _ablalarini bile evlendirmis esim calisarak o dukkanda_ bize yetmedi.kayinpederim subay emeklisi zaten fistik gibi emekli maasi var .olan bize oldu ...Gençsiniz şu an ve geleceginizi düşünün.Ben sizi cok hakli goruyor ve anliyorum.Karsimda cabasiz ,rahat ve kaygisiz erkek gormenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.Allah yardimciniz olsun.

Ben sanıyorum ki büyütülürken pohpohlanan ,bir seyleri eksik edilmemeye calisan ,zorluk pek görmeyen erkeklerin sorumluluk duygulari gelişmiyor.Yaradilislari da rahatsa sonuc maalesef ...
Benim işime ne istense alınmış giyinmiş yemiş içmiş rahat büyümüş ilkokula kadar zorluk çekmiş işin komik tarafı şimdide aynı yasantı devam etsin istiyorlar kayınvalido kadar paradan eser kalmamış 10 ev parası varmış vaktinde ellerinde sonuç iki ev almışlar emekli maaşı hala bişeyden eksik kalmak istemiyor bana sen ev aldır kocana iki maaş giriyor diyor kuzenine demişki altınlarına dokunmadık bişeyde yapsa içim gam yemiycek benim ailem taktı yok onlarıda al zaten para küçük altın o kadar çok kaybolduki hiç hakkımı hrlal etmiyorum eşime söyledim düğün videosunu izlemiyor bile bende takmıyorum onların tarafına zaten benimkileri götürüyor iki elim yakasında ahirette

benzer seyleri yasamis biri olarak asla asla asla diyorum! kosa kosa geldim bunu yazmaya! benim gibi 35 olmadan kamburunuz cıkar!

benzer seyleri yasamis biri olarak asla asla asla diyorum! kosa kosa geldim bunu yazmaya! benim gibi 35 olmadan kamburunuz cıkar!
Bana yazıldı galiba cevap artık kendimi önemsiyorum çok şükür çok tatlı bir kuzeni varda o biraz akıl veriyor bazen diyotum kimin günahını aldım ben küçükken bile burslarla büyüdüm onları bile harcamaz kardeşime hediye alırdım bu dünyada tekmişiz istediği kadar sevsin onlardan vazgeçip gercekleri göremiyor biraz zaman geçsin danışmana gidilim diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…