- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi Pinki-dream
Bankada biriktiriyorum abisi ceza evinde ailem istemedi çok sorun olur size dedi ben seviyorum ezdirmez dedim çocuklatı arsız anne baba ayrı diye maksimumda yaşıyor hep bişey istenir kayınpederime icra getirmil eaki gelin 2000tllik telefon aşmış ödememiş sonra eşimi arıyor kredi kartını kullanalım 10000tllik telefon alalım kıyameti koparttım alınmadı bide onu öde işin yoksa gecen günde ramazanda eşimle inanışmaz gerildik annenden be zaman kredi kartını alcaksın diye sordum iftara gidiyoruz 5 aydır alıncak gittik kadına bak diye gelinin kredi kartını istiyor dedi sanki ortak kararla vermişiz kadında yüzsüz almış ekstreşerinide göstermiyor ama mailinden gördüm çok ihtiyacı varmış yiğenine yurtdışı için uçak bileti alınmış vs ödüyolarmış o zaman anası alsın insan bu kadar nefret eder mi eltisinden neyse kredi kartını aldım hoş gene veriyordur annesine,yiğenlerine inanılmaz acıyor abisi yüzünden benim ne suçum var ben mi suç işlettirdim aileme biri sorunca boynumyz bükülüyor zaten kaynın nerde diyincekaybina çok üzüldüm canım. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bunlar klasik bi erkeğin lafları değil yalnız. bunlar öğretilmiş laflar. demekki sen yokken birileri dolduruyo bu adami. yoksa bu kadar saçma şeyler yapıp seni paragöz diye suçlamak için deli olmak lazim.
Allah akıl fikir versin esine ne diyeyim. üzüldüm, bütün fedakarlıklarin geçti gözümün önünden bi an
inşallah herşey istediğin gibi olur. banka hesabinda mi biriktiriyosun parayi. sonradan yollar ayrilcak olursa ona da göz dikmesin.