- 29 Mayıs 2021
- 13.732
- 89.269
- 548
- 36
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
Bir ay orada bir ay sizin yanınızda mi kalıyor eşiniz? Yoksa yılda bir kere mi gidiyor?görümcem de değil ailesinde kalıyor ama görümcemle sık görüşülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay orada bir ay sizin yanınızda mi kalıyor eşiniz? Yoksa yılda bir kere mi gidiyor?görümcem de değil ailesinde kalıyor ama görümcemle sık görüşülüyor
Ben yılda bir ay anladım o yüzden çok olanaksız gelmedi.Bir ay orada bir ay sizin yanınızda mi kalıyor eşiniz? Yoksa yılda bir kere mi gidiyor?
Allah razı olsun yorumunuz bana cok iyi geldi dediğim gibi sadece huzur istiyorum kafama takıldıgı için kimseye anlatamadıgım için buraya yazmıştımBenim annem babam vefat etti ben eşime hep diyorum ailenle vakit geçir elinden geleni yap diye . Herşey hayatta gelip geçiyor ne biz bu yaşta kalıcaz nede onlar. Eşiniz size zaten mükemmel bir eş ise bence idare etmeyi bilin ve oldugunuz yerde mutlu olun. Burda eş aileleri cok iyi ama kocası çok kötü insanları okuduk .eşim bana iyi olduktan sonra benim ailemde aynı onun aileside aynı benim gözümde. Vede siz bu konuyu ne zaman salarsanız amannnn tamam artık kabul ettim bu adam böyle derseniz . Siz gidelim deseniz eşiniz gitmek istemeyecek bunuda çok duydum bayanlardan . Sadece zaman lazım ve huzurunuz varsa üzülmeyin neredeyseniz mutlu olun zaman akıp gidiyor
Önceki konusuna baktım. Bir ay burdaysa bir ay orada yazmış. Eğer öyleyse ciddi bir sorun bu.Ben yılda bir ay anladım o yüzden çok olanaksız gelmedi.
Altı ay orada o zaman bu olmaz.Önceki konusuna baktım. Bir ay burdaysa bir ay orada yazmış. Eğer öyleyse ciddi bir sorun bu.
Ailesi de damatlarının iki hayati var gibi kızlarının sürekli yalnız bırakılmasını istemez tabi.
Bu konuya işine geldiği yazmış biraz.
Huzur da mutlu olmakta bizim elimizde inanın. Eşinizin artılarını eksilerini tartın. İllaki sizinde eksikleriniz vardır keza herkesinde . Siz çok kasarsanız bunaldım sıkıldım diye bu sefer eşiniz daha çok meyilli olacak ailesine gitmeye. O yüzden zamana bırakın. Ve 1 eşlede ömür geçmez her zaman diyorum yeni evli olan ben söylüyorum bunu :) rahat olun artık kabul edin o zaman daha yoluna giriyor herşey. Bi bakmışsınız siz diyorsunuz hadi annenlere gidelim eşiniz diyecek aman Baska zaman gideriz. Siz ne kadar şikayet eder ne kadar söylenirseniz işler sarpa sarar diye düşünüyorumAllah razı olsun yorumunuz bana cok iyi geldi dediğim gibi sadece huzur istiyorum kafama takıldıgı için kimseye anlatamadıgım için buraya yazmıştım
Evde çocuk var, konu sahibi çalışıyor, kocası bu kadar memlekete gidiyorsa, boşuna methiye düzmesin. Adam bildiğin sorumsuz.Altı ay orada o zaman bu olmaz.
Yukarıda anlattıgım gıbı var bu tıpler.Evde çocuk var, konu sahibi çalışıyor, kocası bu kadar memlekete gidiyorsa, boşuna methiye düzmesin. Adam bildiğin sorumsuz.
İnsan çocuğunu, karısını o kadar bırakıp nasıl gider. Sorumsuz ve aile bağımlısı olduğu için.
Birde o kadar süreli hangi işi bırakıp gidiyor anlamadım tabi.
Adam bir ay evde yok ama konu sahibinin derdi görümceyle vakit geçiriyor olması. Adamın evde olmaması sorun değil ki. Görümceyle yarışıyor sadece. O yüzden o kadar methiyeler düzmüş bu konuda eşine. Sorunun kocası olduğunun farkında değil.Evde çocuk var, konu sahibi çalışıyor, kocası bu kadar memlekete gidiyorsa, boşuna methiye düzmesin. Adam bildiğin sorumsuz.
İnsan çocuğunu, karısını o kadar bırakıp nasıl gider. Sorumsuz ve aile bağımlısı olduğu için.
yılda iki kez gidiyor 1 aylıgına.Evde çocuk var, konu sahibi çalışıyor, kocası bu kadar memlekete gidiyorsa, boşuna methiye düzmesin. Adam bildiğin sorumsuz.
Diğer konunuza neden 1 ay burdaysa bir ay orda yazdınız o zaman?yılda iki kez gidiyor 1 aylıgına.
Önceki konuda bir ay orada bir ay burada diye niye yazdınız o zaman?yılda iki kez gidiyor 1 aylıgına.
ard arda oldugu için genekde 2 bayram arasına denk getiriyor bayramlarda orada olmak içinDiğer konunuza neden 1 ay burdaysa bir ay orda yazdınız o zaman?
Evet görümceye takmış ama mesele kocasının o kadar süre karısını ve çocuğunu bırakıp gidebilmesi.Adam bir ay evde yok ama konu sahibinin derdi görümceyle vakit geçiriyor olması. Adamın evde olmaması sorun değil ki. Görümceyle yarışıyor sadece. O yüzden o kadar methiyeler düzmüş bu konuda eşine. Sorunun kocası olduğunun farkında değil.
Ee ama kocan annesiyle babasının evine gidiyorsa kardeşleriyle görmesi çok normal değil mi?ailesiyle olan ilişkisinde sınır çizememesi diye belirtmiştim ama detaya girmedim dün de aynı konuyu actım diye. denge kuramıyor eşim. biz aileden uzak şehirde yaşıyoruz ,otobüsle 26 saatlik yol..ondan dolayı ailesine gider en fazla 1 ay olacak şekilde kalır gelir yanıma diye. bundan dolayı boşan diyorlar nasıl seni yalnız bırakır vs vs ama bende diyorum ki yalnız kalmaktan cok onun orada (annesi babası da değil) görümcelerimle takılması rahatsız ediyor
Diğer konunuzdaki gibi değilse 1 ayı 2 haftaya çekin gitsin görsün madem çok iyi bir eş. Boşanacak bir şey yok sizide gidelim diye zorlamıyomuş. Sadece süresi çok uzun, karısını çocuğunu bu kadar uzun süre bırakmaması lazım.yılda iki kez gidiyor 1 aylıgına.