- 29 Eylül 2014
- 9.161
- 17.703
- 498
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
Siz neden gitmiyorusunuz? 1 ay boyunca yalnız bebeginizle kalmak sizi zorlamıyor mu?ailesiyle olan ilişkisinde sınır çizememesi diye belirtmiştim ama detaya girmedim dün de aynı konuyu actım diye. denge kuramıyor eşim. biz aileden uzak şehirde yaşıyoruz ,otobüsle 26 saatlik yol..ondan dolayı ailesine gider en fazla 1 ay olacak şekilde kalır gelir yanıma diye. bundan dolayı boşan diyorlar nasıl seni yalnız bırakır vs vs ama bende diyorum ki yalnız kalmaktan cok onun orada (annesi babası da değil) görümcelerimle takılması rahatsız ediyor
Kendisi calistigi icin gidemiyor esinin kendi isi oldugu icin birakip gidiyorSiz neden gitmiyorusunuz? 1 ay boyunca yalnız bebeginizle kalmak sizi zorlamıyor mu?
Gorumceleriniz kardesi eşinizin sizinle alakalı olumsuz soylemleri mi var da istemiyorsunuz.
Siz istemiyorsanız (mantıklı ve hakliysaniz) eşiniz sinir koyamiyorsa bunu çözmeniz gerekiyor. Cozmediginiz sürece bu şekilde yaşayacaksınız. Çözmek illa boşanma ile değil ama duzelmiyorsa bir seyler boşanma da bir alternatif diye söyleniyor olabilir. Diğer Konunuzu bilmiyorum bakayım.
Esi bir ay gorumcesinde bir ay konu sahibiyle kaliyormus. Kendisi calistigi icin gidemiyor esinin kendi isi oldugu icin birakip birakip gidiyormusEşiniz ailesini görmek istemesi dogal geldi bana ,senede bir defaysa .aslında yanlızlız gitmeside güzel sizide zorla sürükleyip götürmüyorsa . Sizde bu süreçte kendi ailenizin yanına gidip onlarla vakit geçire bilirsiniz .bu süreç çok uzun geliyorsa bir er haftaya bölebilirsiniz , neden birlikte gitmiyorsunuz siz istemediğiniz için se sorun yok ama onun teklif etmesi gerekir çocukta varmış .görümceleri filan sevmiyorsanız görmemeniz daha iyi kendi gitsin görsün gelsin. Ama bu sürede siz evde yalnız kalıyorsanız olmaz birde küçük çocukla siz de ailenizin yanına geçin .
Evet şimdi okudum diğer konuyu. Bu konu baya ustukapali olmuş. Diğer konuyu okuyunca anlaşılır oldu.Kendisi calistigi icin gidemiyor esinin kendi isi oldugu icin birakip gidiyor
O zaman olmaz tabi .Esi bir ay gorumcesinde bir ay konu sahibiyle kaliyormus. Kendisi calistigi icin gidemiyor esinin kendi isi oldugu icin birakip birakip gidiyormus
Diğer Konunuzu okudum da şimdi. Siz eşinizin kardeşleri ile ilişkisinden, yeğenleri ile ilişkisinden rahatsız oluyorsunuz. Bunu net bir şekilde ifade edip sinir koymasini saglayabilirseniz evliliginizde ki problemi çözüme kavuşturmuş olabilirsiniz ancak bu şekilde çözüme kavusturmayip devam ettirdiğiniz sürece sonu boşanma olsa daha sağlıklı olur.cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
bebeğimiz daha yeni oldu bu sürecte gitmedi daha dogrusu deneyimlemedim bundan önce yılda 2 kez giderdi dediğiniz gibi ben istemediğim için zorlamazdı beni de. bende aileme giderdim ya da onlar bana gelirdi sorun etmedim bu durumu. anne babayı anlarım da sadece görümcelerimle cok vakşt gecirince rahatsız oldum.Eşiniz ailesini görmek istemesi dogal geldi bana ,senede bir defaysa .aslında yanlızlız gitmeside güzel sizide zorla sürükleyip götürmüyorsa . Sizde bu süreçte kendi ailenizin yanına gidip onlarla vakit geçire bilirsiniz .bu süreç çok uzun geliyorsa bir er haftaya bölebilirsiniz , neden birlikte gitmiyorsunuz siz istemediğiniz için se sorun yok ama onun teklif etmesi gerekir çocukta varmış .görümceleri filan sevmiyorsanız görmemeniz daha iyi kendi gitsin görsün gelsin. Ama bu sürede siz evde yalnız kalıyorsanız olmaz birde küçük çocukla siz de ailenizin yanına geçin .
Neden 1 ay ve hangi sıklıkla gidiyor. Siz çalıştığınız için mi gidemiyorsunuz. Sizin aileniz nerede
şöyle ki yol 26 saat. eşim ucakta tedirgin oluyor gidemiyor onun için otobusle gitmek durumunda kalıyor o da gitmişken 1 ay kalıyor ama hep 1 ay kalmıyor 2 haftada kaldıgı oldu . senede 2 en fazla 3 kez o da bi durum oldugunda. gitmeleri de hep bir nedene baglıydı. birincisi yegeni dogacaktı ikincisi ev almaya gitmişti vs vs . ben çalışıyorum iznim yok olsa da aileme gitmeyi tercih ediyorum bende. bu zamana kadar cocuk olmayınca o ailesine bende aileme gidiyordum. ikimizin ailesi de farklı farklı şehirlerde.Neden 1 ay ve hangi sıklıkla gidiyor. Siz çalıştığınız için mi gidemiyorsunuz. Sizin aileniz nerede?
inşallah çözüme kavuşur, deniyorum, çabalıyorumDiğer Konunuzu okudum da şimdi. Siz eşinizin kardeşleri ile ilişkisinden, yeğenleri ile ilişkisinden rahatsız oluyorsunuz. Bunu net bir şekilde ifade edip sinir koymasini saglayabilirseniz evliliginizde ki problemi çözüme kavuşturmuş olabilirsiniz ancak bu şekilde çözüme kavusturmayip devam ettirdiğiniz sürece sonu boşanma olsa daha sağlıklı olur.
Neden başkalarından duymaya ihtiyacınız var, sizin aklınız karar verme yeteneğiniz yok mu? Burası bir yorum platformu , sadece benim istediğim yönde yorum yazın diyemezsiniz. Eğer siz eşinizin aileci tavrına rağmen evli kalmayı seçiyorsanız siz bilirsiniz , sizin kararınız. Ne diyelim siz boşanmamaya ikna etmeye mi çalışalım? Siz boşanmak istemiyorsunuz ,içe bu davranışları sorun olarak görmüyorsanız buraya neden konu açtınız?cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
görümcem de değil ailesinde kalıyor ama görümcemle sık görüşülüyorEsi bir ay gorumcesinde bir ay konu sahibiyle kaliyormus. Kendisi calistigi icin gidemiyor esinin kendi isi oldugu icin birakip birakip gidiyormus
neden bu sinir anlamıyorum yani sanki cok kötü bi şey yazılmış gibi . boşanma harici bi çözüm var mı diye yazdımNeden başkalarından duymaya ihtiyacınız var, sizin aklınız karar verme yeteneğiniz yok mu? Burası bir yorum platformu , sadece benim istediğim yönde yorum yazın diyemezsiniz. Eğer siz eşinizin aileci tavrına rağmen evli kalmayı seçiyorsanız siz bilirsiniz , sizin kararınız. Ne diyelim siz boşanmamaya ikna etmeye mi çalışalım? Siz boşanmak istemiyorsunuz ,içe bu davranışları sorun olarak görmüyorsanız buraya neden konu açtınız?
Ee o zaman huzursuzluk çıkarma ,prenses gibi davranıyorlar unut geçmişi.cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
Benim annem babam vefat etti ben eşime hep diyorum ailenle vakit geçir elinden geleni yap diye . Herşey hayatta gelip geçiyor ne biz bu yaşta kalıcaz nede onlar. Eşiniz size zaten mükemmel bir eş ise bence idare etmeyi bilin ve oldugunuz yerde mutlu olun. Burda eş aileleri cok iyi ama kocası çok kötü insanları okuduk .eşim bana iyi olduktan sonra benim ailemde aynı onun aileside aynı benim gözümde. Vede siz bu konuyu ne zaman salarsanız amannnn tamam artık kabul ettim bu adam böyle derseniz . Siz gidelim deseniz eşiniz gitmek istemeyecek bunuda çok duydum bayanlardan . Sadece zaman lazım ve huzurunuz varsa üzülmeyin neredeyseniz mutlu olun zaman akıp gidiyorcok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?