- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
Dert gormemissin oturda sükür de kocana seni ailesine prensesler gibi davrandiriyosacok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
Kadının gidip kalması da anormal. Burda aile evine aylarca gidip kalan kadınları da yerin dibine sokuyoruz. Giden erkek olunca bir pozitif olasınız tuttu.ya bu ülkede kadınlar gidip anasının yanında doğum yapıyor neredeyse çocuk yürüyene kadar evine dönmüyor?
sizin için normal olmayabilir ama dediğim gibi benzer şeyler yapan bi dünya insan var. hatta özellikle de kadınlar iş için de olmayan sebeplerle gayet aylarca gidip kalıyor kök ailesinde...ben avrupada çalıştım senelerce orada da eş durumu diye birşey olmadığından farklı ülkelerde evlilik yürüten bi sürü insan tanıdım. bunlar arasında boşanan da bilmiyorum kendi adıma. aksine aşırı aşık çiftler, çok isteyerek evlenmişler vs.
bu arada ben evli değilim
ben de şu anda kök ailemdeyim
1 hafta için gelmiştim
hasta oldum
dönemedim
kaldım burada
resmen iyi olsam da gitsem diye kapıya bakıyorum. bırakın eşi, tekken bile bana zor geliyor aile evi. eşim olsa ne olcak kimbilir. benim dünyam böyle. ama, kendimize göre normal olan başkasına göre olmaz ahkam kesmeyi de ben doğru bulmuyorum açıkçası.
bir de mesafe 26 saatmiş
aile evim 26 saat olsa ben geldim mi 2 hafta kimse yerimden kaldıramaz. doğruya doğru. 9 saat geliyorum 2 gün yerimden kalkamıyorum yol beni çarpıyor -ki görüldüğü üzere yine hasta oldum.
pozitif olmasım tutmuş değilKadının gidip kalması da anormal. Burda aile evine aylarca gidip kalan kadınları da yerin dibine sokuyoruz. Giden erkek olunca bir pozitif olasınız tuttu.
Boşanıyorlar demedim zaten, farklı ülkelerde yaşayıp muhteşem bir evlilik yürütülebileceğine de inanmıyorum. Taraflardan en az biri aldatıyordur. Eşyanın doğasına aykırı çünkü.
Çok ilginç bir yakınma olmuş. Burda kadınların sorunu tam tersi olur genelde, onların çevresi boşanma lafı duyunca sıtmaya tutulmuş gibi titrer, kadıncaz destek bulamaz, bocalar durur. Anneleri herkesin hayatı dört dörtlük mü , bunu bırakınca daha iyisi mi gelecek diye dizini döver. Kimi bulamaz kimi kıymet bilmez naparsın, hayat hiç adil değil.cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
Eşinizle konuşacaksınız. İş güç neyse ne, ben elimde bebekle senin keyfin dolsun diye bekleyemem artık diyeceksiniz. O ayda bir 30 gün aile ile kalmalar bacılarla muhabbetler bitecek, en iyi ihtimal azaltılacak. Eşinize bu kadar nazınız geçmez mi?neden bu sinir anlamıyorum yani sanki cok kötü bi şey yazılmış gibi . boşanma harici bi çözüm var mı diye yazdım
Anladım.Umarım her şey dilediğiniz gibi olurtutarsız bi durum yok ben sadece huzurumu bozan durumdan bahsedince tek başına ele alınıyor konu bende iyi taraflarını da yazmak istedim. aileye gelince cogu aile kızlarının en ufak bi sorunu olmasın isterler. beni neden kanıtlama cabasına soktunuz anlamadım sanki esrarengiz bi olay var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?