Konuyu acan arkadas cocugum yanliz buyumesin 2.cocugu istiyorum tek cocuk dusunenlere fikir olsun benim yalnizligim diyor .. Yani ne demek istiyor kardes guzel seydir cocuklariniz tek kalmasin ....buraya kadar anlayabildiniz umarim ..bende bu dusunceyi destekliyorum ewet kardes guzeldir diyorum .. Bende nasip olursa bebisimin kardesi olmasini istiyorum diyorum .. Tek cocuk dusunenlere fikir veriyorum anladiniz mii......?yorumumun luzumu ,luzumsuzlugu sizi ilgilendirmiyor konuya yorum yapin yapilan yoruma degil ..konunun sahibi cozum aramiyor ki ben cozum bulayim.. Ah vah uzulme dememi mi bekliyorsunuz zaten herkes bunu yazmis ... Cozum bu muu... Sizin cozumunuz nedir ???
7 kardeşim çok mutluyum ah oh diye yazmayın o zaman düzgün biçimde yazın imrendirmek amaçlı olmasın
soru işaretlerinizide dövermiş gibi 5-6 tane koymayın ya komik oluyor
Ben de tek çocuğum ve her tek çocuk olduğumu öğrenen sen şimdi şımarıksındır gibi bir şeyler söylüyor. Tek çocuk olmak ne çocukken ne büyükken güzel. Her türlü kötü. Çocukken oynamaya arkadaş bulamadığım zaman kardeşi olan çocuklara çok imrenirdim ve annemden defalarca kardeş istedim. Şimdi de keşke kardeşim olsaymış dediğimden iki çocuk yapmak istiyorum.Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Cnm sende fırsatın varsa ,rabbimde nasip ederse çok çocuk iste :)kalabalık bir aile olun ..geçmiş geçmişte kalır ,üzülme sakın belkide boylesi daha hayırlıdır ,kardeşlerin olsa geçinemeyecektiniz belkide ..boyle düşün ve sakın üzülmeKızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
aynı duyguları yaşamışız. tek çocuğum, babamı da 12 yaşında kaybettim. yapayalnız kaldımKızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
nispetmi bu?
ne lüzumsuz bir yorum olmuş
arkadaş zaten özlemini dillendiriyor sende gelmiş yok 7 kardeşim diyorsun
çözümün bu mu ?
bencede cocuk 2 tane olmalı bu dunyada eninde sonunda yalnız kalıyorsun ama bari ilk anların kalabalık gecsin değil miKızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Bende tekim evlendikten sonra cok eksikligini hissettim senin gibi.. biz evlatlarimizi yalniz buyutmeyiz insallah.Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .