- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
herkesin hayatında eksiklik vardır.. kimse 4 4lük yaşamıyor..Bu dunyada en buyuk hazine kardestir..
Biz 7 kardesiz uzaktayiz birbirimizdrn her tatil birlesiyoruz.. Cok keyifli oluyor..
Benimde bir bebisim var rabbim nasip ederse kardesi olsun istiyorum.
"BU YORUMA BU CEVAPLAR"
Ben agresifim belki deliyim belki psikolojik olarak problemliyim kim ne derse desin ama en azindan ortada benim kotulugum dilimde ama etrafa pek bi tatlış olup veya OLMASADA OLUR bazi konularda fesatlar boyle döküluyor iste millet 2 laf etmeye korkar oldu hemen nispet ,hava atiyor, ego tatmini filan sizlerin hayatinda ne gibi eksikler var merak ediyorum bu kadar fesatlikla nasil yasaniyor acaba
Konu sahibi ben tek cocugum bastan beride yalnizlik cekmedim halada cekmiyorum iyikii iyiki kardesim yok cidden mutluyum kisiye gore degisir
ama bir insan çocugum olmuyor mutsuzum diye konu açtıgında benm 5 tane boy boy var çok şükürrrrr diyemi yazmalıyım? peki bunu yazarsam alacagım tepkide haksızmıyım?
ya da kocam beni dövüyor diyen bir insana benm kocam günde 8 defa çiçek yollar bana sevgi ptırcıgı gibiyiz vallahiiii denirse bunun adı ne?
burda kadın tek çocugum diye üzüntüsünü özlemini dile getirirken kardeş en degerli hazinedir biz bilmemkaç kardeşiz mutluluktan geberiyoruzzzzzzz mu diyelim.. bu sadece nispettir bana göre kusura bakmayın...