Tabi iyi örnek kadar kötü Örnekler de varAilenle kocanin arasi kotuymus, kardeslerinle de olabilirdi ve hic gorusmeyebilirdiniz. ya da hayirsiz bela kardesler olabilirdi. Allah hayirlisini versin her seyin bosver
Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
nispetmi bu?Bu dunyada en buyuk hazine kardestir..
Biz 7 kardesiz uzaktayiz birbirimizdrn her tatil birlesiyoruz.. Cok keyifli oluyor..
Benimde bir bebisim var rabbim nasip ederse kardesi olsun istiyorum.
dert ettiğin şeye bak :)Kızlar bugün içimi acıtan bişeyi paylaşmak istiyorum . Ben tek Çocuğum . Bugün Kardeş muhabbeti sırasında bir arkadaşım 3 Kardeş olduğunu ve aralarının çok iyi Olduğunu söyledi . Her hafta sonu buluştuklarından eşlerinin çok iyi anlaştığından bahsetti . O kadar üzüldüm ki iftar saati . Kim bilir ne şenşakrak ne mutlu bir ailedir dedim kendi kendime . Keşke benim de kardeşlerim olsaydı dedim . Hem yalnızım hem de ailemle eşimin arası bozuk . O mutlu sofralar hayal sanki bana . Benim de bir Evladım var nasipse 2.istiyorum . Belki 2. Yapsam mı diye düşünenlere bi tavsiye olsun . Çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın .
Biz 7 kardeşiz. Hayatta en korktuğumuz şey gelinler veya damatlar yüzünden araya soğukluk girmesiydi. eski eşim hariç fitne fesatlık yapan olmadı. Onu da postaladım zaten.Resmen aklimla kavga eden kalbime hakem oldun
kardeşi olsun mu olmasın mi düşüncesi..
Benim de abim var ama eşi sayesinde herkes tesbih tanesi gibi koptu.
Kardeş küslüğü çok koyuyor.
Umarım herkesin evlatlari sımsıkı olur birbiriyle
Çocuğunuza kardeş yapın anlamında yazıldığını düşünüyorum.nispetmi bu?