Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bizim için de yol gösterici oldu canım, çok teşekkürler Ben şimdi folik asit ve omepa dışında bir şey kullanmıyorum, Haziran sonuna doğru başlarız ilaçlara. Allah hepimize kolaylık versin

Benim normalde adetim hep böyle başlar Ben hep onu adetin 1. günü sayardım Tüp bebek tedavisine bsşlayınca ne stres oldum Bazen 1 hafta bile süründüm “parlak kırmızı kan” ı görünceye kadar .

Canım sağol cevabın için. Benim hep standart ilk gün leke ikinci gün kanama olunca panik oldum.Bugün kanama oldu çok şükür, çok değil ama oldu.Yarın gideceğim doktora.Bakalım bu OPU ‘da ne olacak.Hayırlısı olsun hepimiz için.

bana da olmustu, normal reglim 10-15 gun sonra gelmisti. hic endiselenme canim, mutlaka cozulur.
Bitanem sağol Geldi bugün gideceğim yarın doktora. Canım benim sana da musmutlu hamilelikler dilerim. L Lady Starlight ’ın dediği gibi sana daha zor bu havalar, kolaylıkla geçsin bu yaz.Öpüyorum

Bitanem sağol Geldi bugün gideceğim yarın doktora. Canım benim sana da musmutlu hamilelikler dilerim. L Lady Starlight ’ın dediği gibi sana daha zor bu havalar, kolaylıkla geçsin bu yaz.Öpüyorum
Ben de kocaman opuyorum, bol ugurlu guzel bir yaz olsun. Aklima gecen yaz basladigim OPU surecleri geldi, ilaclarla ne kadar bunalmistim sicak havalarda. Size de kolay gecsin bu havalar canim. :)

İzmir’i kavanoza koymuşlar, onu da mikrodalgaya sokmuşlar yani o denli basık bi hava var o da sıkıntı yapmıştır pms’le birleşince, sıkma canını
Lekelenme regl sayılmıyor bildiğim kadarıyla ama atlama bence bi doktorunla görüş rezerve baksın hayırlısıyla başlarsın. Arada öyle tuhaf aylarımız oluyor, hele hormonlar aldık opular yaptırdık düştük kalktık çok doğal yani arada takılması, az kalmış çözülür bi kaç güne.
Menapozu falan aklıma getirme bak, yazmamışsın gerçi de, yakından biliyorum bi arkadaşım 3 ayda 1 menapoza mı giriyorum diye dert yanıyor bu lekelenmelerde Her ay girmediğine dair telkin konuşması yapıyorum, daha erken dur bakalım

Geriden gelmişim olmuşsun regl, hayırlı uğurlu olsun
Ben de başladım iğnelenmeye bu ay da 3 gün oldu başla da beraber devam ettirelim

Tam yazacaktım ki diğer mesajını gördüm. E hadi hayırlı olsun kuzum. Doktoruna bi biosteron kullanmayı sorsana. Kullanıp kalite arttığını söyleyenler var. Yarın güzel haberlerle gel, bekliyorum

kızlar nisanda tüp bebek sonucum negatif oldu. beş gün sonra adet oldum on gün sürdü. normalde adetlerim altı yedi gün sürer. mayıs ayında adet tarihimde kahverengi leke geldikten sonra beşinci gün kırmızı adet kanı geldi ve yedi gün de o sürdü. adetim bittiği gün eşimle ilişki yaşadık adetten sonra ve ilişkiden sonra beşinci gün (dün) kahverengi leke geldi akşam tekrar birlikte olduktan sonra sabah tekrar biraz daha artmış şekilde iç çamaşırımda kahverengi lekeler gördüm. belim çok ağrıyor tüp bebek sonrası bu tarz şeyler yaşayan var mı neden olabilir doktora gitmekten yoruldum hafif düzeyde vajinusmus olduğu için muayenelerde stres oluyorum zaten

Iceride kalan kan, vajinal akinti ile atiliyordur. O kahverengi lekeler eski kanin atilmasidir. Bel agrisindan emin degilim, bir suru sebebi olabilir. cok gecmis olsun.

Opu olamadım kızlar. Doktor şaşırdı, senin iyi yumurtaların olurdu dedi beğenmedi. gönderdi beni. İlk kez Opu’ya başlayamadım. Menepoza giriyorum galiba. Önümüzdeki ay da yapamayacağım,annemleri ziyaret etmek istiyorum.. belki diğer ay..

Kaç folikül çıktı ? En azından aynı doktor olunca düşük yumurta sayısı ile başlatmamış seni . Sayının çok olduğu siklusta başarı oranı daha iyi Sizin gönderdiğiniz çalışmada da öyleydi Benim şimdiki aklım olsa ikinci opuyu olmazdım boşuna

Canım sağda 2, solda 3 saydı.İyi görünmüyorlar ama, yapmayalım dedi, gönderdi. Benim çok olduğunda da sonuç değişmiyor ki, orta kalite iki embriyo oluşuyor donduruyor 3. Günde. Amaç boş gebelik yaşadığım ama tutunan transferimdeki gibi ardışık transfer yapmak olunca 5. Günü yakalamak istediği için belki de gönderdi. Valla yaş geçtikçe panik oluyoruz ya o yüzden beklemek üzücü ve sinir bozucu. Önümüzdeki ay şehir dışına çoktan yapmıştım planı bu ay Opu olurum diye.Önümüzdeki ay yapamayacağım yani Ağustos’a kaldı. İlk kez başıma gelince üzüldüm başka bir doktordan randevu aldım, acaba diyorum yarın gidip oraya başlasam mı?Beni ilk kez göreceği için az da olsa başlar belki ve senin dediğin gibi hüsrana uğrayabilirim. Ya da diyorum belki de laboratuvar daha iyi , burada iyi birşey elde etme şansım olur mu?Diğer taraftan taşırım belki 3. Gün embriyolarını?Ancak diğer doktorumu da seviyorum, onunla devam etmek istiyorum aslında. Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…