- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
Çok teşekkürlerBilgim yok inşallah sağlıkla döner.
Çok teşekkürler, umarım siz de sağlıklıya çarçabuk ulaşırsınızTamamen şans. Benim 3 tane gitti hiç biri olumlu olmadı. ama 1 embriyo ile pozitif sonuç alanlar biliyorum. Umarım güzel sonuç alırsınız.
Ben de seninle ayni duruma yasadim 3tane iyi kalite blast oldu ama hepsi sagliksiz geldi insallah Saglikli buluruz hayırlısı ileTamamen şans. Benim 3 tane gitti hiç biri olumlu olmadı. ama 1 embriyo ile pozitif sonuç alanlar biliyorum. Umarım güzel sonuç alırsınız.
NGS sart. Genetik test olmadan travma yasama riskimiz yuksek. Ama bunun yani sira yumurta ve embriyolara nasil islem yapildigi da cok onemli. Deneyecegiz artik surekli.insAllah buluruz, ben çok yoruldum. Bu üçüncü denememdi. İkincide hamile kaldım ama 8+5 de kalbi durdu, şimdi bir daha o travmayı yaşamayalım diye teste gönderelim dedik ama bir tane gidebildi 3ba kalite beşinci gün embriyosu. İki taneye de yarın bakılacak eğer gelişirse onlar da gidecek teste, gelismezse bütün umut o bir tane 3 ba ya kalacak. Düşünmekten yoruldum...
Canim erken haber gelmiş kac gun oldu . Üzüldüm inan rabbim emeklerimizin boşa vermesin insallah birdahaki denemeden güzel haber alırsınız tekrar tekrar denemeye gerek kalmazArkadaşlar malesef test sonucu sağlıklı gelmedi. Ekim sonunda yeniden yumurta toplayacağız. Beşinci güne gelenlere yine ngs yapacağız. Umarım sağlıklıyı yakalar, kucağımıza alırız artık
23 Eylül de teste gitmişti canım, 13 gün sonra sonucu geldi. Şimdi elimde iki tane testten geçmemiş embriyo kaldı sadece. O riski de almaya korktuğum için bir daha yumurta toplama yapacağız mecbur. insAllah canım, bu sefer sağlıklıyı yakalarız da son olur İnşallahCanim erken haber gelmiş kac gun oldu . Üzüldüm inan rabbim emeklerimizin boşa vermesin insallah birdahaki denemeden güzel haber alırsınız tekrar tekrar denemeye gerek kalmaz
Aminnn canim Aminn allahim zor işlerini kolaylaştırsin yardımcın olsun23 Eylül de teste gitmişti canım, 13 gün sonra sonucu geldi. Şimdi elimde iki tane testten geçmemiş embriyo kaldı sadece. O riski de almaya korktuğum için bir daha yumurta toplama yapacağız mecbur. insAllah canım, bu sefer sağlıklıyı yakalarız da son olur İnşallahAllah hepimize kolaylıklar versin
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlıklıyı bulursun. Genetik sonucu nasıl çıktı acaba, bilgi alabildin mi?23 Eylül de teste gitmişti canım, 13 gün sonra sonucu geldi. Şimdi elimde iki tane testten geçmemiş embriyo kaldı sadece. O riski de almaya korktuğum için bir daha yumurta toplama yapacağız mecbur. insAllah canım, bu sefer sağlıklıyı yakalarız da son olur İnşallahAllah hepimize kolaylıklar versin
Evet canım bilgi aldim, sonuç çok sayıda anomali. Çok teşekkür ederim, önümüze bakacağız artık, elden bir şey gelmiyor.Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlıklıyı bulursun. Genetik sonucu nasıl çıktı acaba, bilgi alabildin mi?
Ben de aynı şeyi yaşadım canım 2 embriyomda çoklu anomali birinde tekli hepsi sağlıksız geldi seninle haberleşelimEvet canım bilgi aldim, sonuç çok sayıda anomali. Çok teşekkür ederim, önümüze bakacağız artık, elden bir şey gelmiyor.
Arkadaşım seni hatırladım yumurta toplama olacaktın. Nasıl geçti kaç yumurta toplandı genetiğe gidecekti galiba inşallah sağlıklı gelirNGS sart. Genetik test olmadan travma yasama riskimiz yuksek. Ama bunun yani sira yumurta ve embriyolara nasil islem yapildigi da cok onemli. Deneyecegiz artik surekli.