Yasiniz yanilmiyorsam 34. Cok genc, bilemiyorum ozel bir sebep yok ise NGS testi yapmazlar o yasa genelde. Embriyolar, bazen kendileri kromozom sorunlarindan, bazen annenin rahmindeki problemlerden, bazen de annenin bagisikligindan dolayi tutmuyorlar. Eger kromozomlardan suphelenmiyor iseniz, ki aslinda suphelenseniz bile, iyi bir endokronoloji hocasina gidin ve tiroidlerinize ve diger degerlerinize baktirin. Gozden kacmasin, benim sorunum vardi ve ilac kullaniyorum. Kullanamasa idim, dusuk yada bebekte zeka sorunu olabilirdi. Bu arada rahmime de histeroskopi ile bakildi. Tekrarlayan dusukleri olanlara, operasyon gecirenlere vesaire bakiliyor.
Ben Ota Jinemed-Istanbul'da yaptirdim. Gunseli Ozdemir hocaya gittim, supheci yaklasan ve garantici bir hoca. Bazen acaba negatif bir bakis acisimi var yahu diye gerildim ama tek derdi garantiye almak, acik kapi birakmamakti. Tanidigim 2 kisi daha ona gitmisti, basarili oldular. Sagolsun bana da cok emek verdi. Lab'inda da Dr. Cenk Ozdemir var, onun da hakkini odeyemem. Ozenli bir ekibi var.