Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Henüz sökülmemiş kuzucum ama eli kulağındadır. Öğleden önce olursa ve normal kanama şekline dönmüşse 1. Gün ama 14 ten sonra başlıyorsa veya lekelenme tarzındaysa o günü saymıyorlar. Bahçeci böyle hesaplıyordu. İzmir saat farketmez diyor.

Benim de bugün kontrolüm vardı canlarım. Herşey yolunda giderse adetle transfer hazırlığına başlayacağız. Ama daha çok var. Yumurtam 14 mm, o çatlayacak 14 gün sonra adet sonra dondurulmuş için transfer hazırlığı. Umarım bu sefer tutar.Yine nefesimizi tuttuk bekliyoruz.Farkli ne yapabilirizi çok sordum doktoruma ama histereskopideki çizikler dışında farklı bir şey yapmayacağız. Daha önce hamilelik olduğu için Era benzeri testlere gerek olmadığını söyledi. Tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. Ama önceki hezimetten sonra çok korkuyorum. Bakalım ne olacak.

Her şey çok güzel olacak! Negatifi duymazdan gel. Olumsuzu yaşadık, artık olumlu ve çok güzel şeylerin zamanı! Mis mis bebek kokuları geliyor benim burnumA iyiyi düşün. Yürüyüş yap mutlak. Yürüyüş çok önemli.

Ne güzel sağlıklı folikül gelişmesi Süre geçsin rahim iyice dinlenir Bu aylar bereketli olabilir Çok hamilelik haberi duyuyoruz

insAllah canimcim. Hepimiz bebeklerimize kavusalim artık, çok bekledik. Yürüyüş aklımda, teşekkürler bitanem

Canimcim çocuklar da haklı, hava çok sıcak bunaliyorlar. O minik susam tanecigi sana sımsıkı tutunsun, sağlıklı hayırlı evlat olsun bitanem

Sen negatifte sirani savdin, atlattin canim. Doktorun da kinci seferde yuksek olasiliga deginmisti. Hersey cok guzel olacak birtanem.

tebrik ederim :) susam tanesi tatli bir bebise donussun; annesine, babasina ve abisine kavussun vaktiyle.

Yaşım 34 amh 0.52 ilk transferim tutmadı 21. Koromozomda kromozomal polimorfizm çıktı endokronolojiye gidebilirim teşekkür ederim

Canım işin garibi 2 gün azıcık lekelenme oldu, durdu.Kanama olmadı. Benim ilk gün lekelenme olur ikinci gün kanama olurdu. Korktuğun şey Opu’yu kaçırır mıyım? Yani başlamış sayılmaz değil mi kanama gelmediği için.Tek gün lekelenme olsaydı saymayacaktım ama iki gün üst üste oldu. Neyse bu ay stres yaptım herhalde Opu olayım diye.Stresten de böyle olabiliyormuş. Yoksa menopoza mı giriyorum

Canım dua ediyorum, çoktan hakettin.Hadi inşallah bu sefer

Canimcim büyük ihtimalle stresten etkilendin, merak etme birkaç güne olursun. Az lekelenmelerde adet başlamış sayılmıyor endişe etme bitanem

insAllah canım benim . Senin bebiş nasıl, herşey yolunda değil mi bitanem?
Biz simdilik iyiyiz. Cok sagol canim. Perinatalog ve takibimi yaptiracak hoca ile muayeneler oldu. Kan uyusmazligi ve normal tektikleri icin kan verme vs yapiyorum. Sicaklar cok fena yanliz. Ustumdeki hersey beni boguyor, ilk tup bebege basladigim yazi animsatiyor. Ellerim sisiyor sicaktan surekli ama birsekilde mucadele ediyorum.

Sıcaklar çok ani geldi, biz bile dayanamıyoruz, seninki haliyle daha zorlu oluyor, Allah kolaylık versin bitanem, bol su iç. Nifty test yaptırdın mı canimcim kararsız kalmıştın en son. Cinsiyet de belli olur bu günlerde heralde, tatlı telaşlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

Cok cok tesekkur ederim canim, senin transfer ilaclari baslasin sana da bu sicaklar ekstra zor olabilir. Sana da bol bol kolayliklar diliyorum. Suanki gittigim profesor de prenatolog da gerek gormedi. Embriyo bolunuyor vs 2% yanilma yorumlarima da bilgi kirliligine isaret ettiler. Yanilma niftyde de var ve yapan lab de onemliymis. Biz gerek gormuyoruz, ngsli embriyo ve detayli kontrollerinde de saglikli cikan bir bebek icin derler. Illahi 100% emin olmak istiyorsan, cevap nifty degil, tek kesin method amniyosentez derler. Ben de hakli buldum acikcasi.
Cok cok tesekkur ederim, hepimize nasip olsun. Bitmeyen kosturma ve cilelerimiz mutlulukla sonlansin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…