- 12 Ağustos 2007
- 1.235
- 1.764
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #2.821
Henüz sökülmemiş kuzucum ama eli kulağındadır. Öğleden önce olursa ve normal kanama şekline dönmüşse 1. Gün ama 14 ten sonra başlıyorsa veya lekelenme tarzındaysa o günü saymıyorlar. Bahçeci böyle hesaplıyordu. İzmir saat farketmez diyor.Olsun sıkma canını, sen kendin de halledersin. Benim eski denemelerimde eşim burada değildi, yurtdışında çalışıyordu. Bazen uçakla bir gün gelip, sperm verip bir gün sonra gittiğini bilirimDene , dene. Yaş daha da geçmeden deneyelim. Regl olsaydım gidecektim bugünlerde ama galiba biraz da çk düşünüp stres yapıyorum. 2 gün üstüste küçük damlalar halinde kahve leke oluştu. Başlamış sayılmaz değil mi?Tam kanama olunca 1. gün sayıyorlar diye biliyorum.
Her şey çok güzel olacak! Negatifi duymazdan gel. Olumsuzu yaşadık, artık olumlu ve çok güzel şeylerin zamanı! Mis mis bebek kokuları geliyor benim burnumABenim de bugün kontrolüm vardı canlarım. Herşey yolunda giderse adetle transfer hazırlığına başlayacağız. Ama daha çok var. Yumurtam 14 mm, o çatlayacak 14 gün sonra adet sonra dondurulmuş için transfer hazırlığı. Umarım bu sefer tutar.Yine nefesimizi tuttuk bekliyoruz.Farkli ne yapabilirizi çok sordum doktoruma ama histereskopideki çizikler dışında farklı bir şey yapmayacağız. Daha önce hamilelik olduğu için Era benzeri testlere gerek olmadığını söyledi. Tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. Ama önceki hezimetten sonra çok korkuyorum. Bakalım ne olacak.
Ne güzel sağlıklı folikül gelişmesi Süre geçsin rahim iyice dinlenir Bu aylar bereketli olabilir Çok hamilelik haberi duyuyoruzBenim de bugün kontrolüm vardı canlarım. Herşey yolunda giderse adetle transfer hazırlığına başlayacağız. Ama daha çok var. Yumurtam 14 mm, o çatlayacak 14 gün sonra adet sonra dondurulmuş için transfer hazırlığı. Umarım bu sefer tutar.Yine nefesimizi tuttuk bekliyoruz.Farkli ne yapabilirizi çok sordum doktoruma ama histereskopideki çizikler dışında farklı bir şey yapmayacağız. Daha önce hamilelik olduğu için Era benzeri testlere gerek olmadığını söyledi. Tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. Ama önceki hezimetten sonra çok korkuyorum. Bakalım ne olacak.
insAllah canimcim. Hepimiz bebeklerimize kavusalim artık, çok bekledik. Yürüyüş aklımda, teşekkürler bitanemHer şey çok güzel olacak! Negatifi duymazdan gel. Olumsuzu yaşadık, artık olumlu ve çok güzel şeylerin zamanı! Mis mis bebek kokuları geliyor benim burnumAiyiyi düşün. Yürüyüş yap mutlak. Yürüyüş çok önemli.
Canimcim çocuklar da haklı, hava çok sıcak bunaliyorlar. O minik susam tanecigi sana sımsıkı tutunsun, sağlıklı hayırlı evlat olsun bitanemBenim transferim dün oldu kızlar Minik susam taneciği gibi birşeymiş usg görüntüsünü verdilerOğlumun sınav stresinden birşey anlamıyorum ama hiç ders çalışmıyor Çok üzülüp kafaya takıyorum
Sen negatifte sirani savdin, atlattin canim. Doktorun da kinci seferde yuksek olasiliga deginmisti. Hersey cok guzel olacak birtanem.Benim de bugün kontrolüm vardı canlarım. Herşey yolunda giderse adetle transfer hazırlığına başlayacağız. Ama daha çok var. Yumurtam 14 mm, o çatlayacak 14 gün sonra adet sonra dondurulmuş için transfer hazırlığı. Umarım bu sefer tutar.Yine nefesimizi tuttuk bekliyoruz.Farkli ne yapabilirizi çok sordum doktoruma ama histereskopideki çizikler dışında farklı bir şey yapmayacağız. Daha önce hamilelik olduğu için Era benzeri testlere gerek olmadığını söyledi. Tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. Ama önceki hezimetten sonra çok korkuyorum. Bakalım ne olacak.
tebrik ederim :) susam tanesi tatli bir bebise donussun; annesine, babasina ve abisine kavussun vaktiyle.Benim transferim dün oldu kızlar Minik susam taneciği gibi birşeymiş usg görüntüsünü verdilerOğlumun sınav stresinden birşey anlamıyorum ama hiç ders çalışmıyor Çok üzülüp kafaya takıyorum
Yaşım 34 amh 0.52 ilk transferim tutmadı 21. Koromozomda kromozomal polimorfizm çıktı endokronolojiye gidebilirim teşekkür ederimYasiniz yanilmiyorsam 34. Cok genc, bilemiyorum ozel bir sebep yok ise NGS testi yapmazlar o yasa genelde. Embriyolar, bazen kendileri kromozom sorunlarindan, bazen annenin rahmindeki problemlerden, bazen de annenin bagisikligindan dolayi tutmuyorlar. Eger kromozomlardan suphelenmiyor iseniz, ki aslinda suphelenseniz bile, iyi bir endokronoloji hocasina gidin ve tiroidlerinize ve diger degerlerinize baktirin. Gozden kacmasin, benim sorunum vardi ve ilac kullaniyorum. Kullanamasa idim, dusuk yada bebekte zeka sorunu olabilirdi. Bu arada rahmime de histeroskopi ile bakildi. Tekrarlayan dusukleri olanlara, operasyon gecirenlere vesaire bakiliyor.
Ben Ota Jinemed-Istanbul'da yaptirdim. Gunseli Ozdemir hocaya gittim, supheci yaklasan ve garantici bir hoca. Bazen acaba negatif bir bakis acisimi var yahu diye gerildim ama tek derdi garantiye almak, acik kapi birakmamakti. Tanidigim 2 kisi daha ona gitmisti, basarili oldular. Sagolsun bana da cok emek verdi. Lab'inda da Dr. Cenk Ozdemir var, onun da hakkini odeyemem. Ozenli bir ekibi var.
insAllah canım benimSen negatifte sirani savdin, atlattin canim. Doktorun da kinci seferde yuksek olasiliga deginmisti. Hersey cok guzel olacak birtanem.
Canım işin garibi 2 gün azıcık lekelenme oldu, durdu.Kanama olmadı. Benim ilk gün lekelenme olur ikinci gün kanama olurdu. Korktuğun şey Opu’yu kaçırır mıyım? Yani başlamış sayılmaz değil mi kanama gelmediği için.Tek gün lekelenme olsaydı saymayacaktım ama iki gün üst üste oldu. Neyse bu ay stres yaptım herhalde Opu olayım diye.Stresten de böyle olabiliyormuş. Yoksa menopoza mı giriyorumHenüz sökülmemiş kuzucum ama eli kulağındadır. Öğleden önce olursa ve normal kanama şekline dönmüşse 1. Gün ama 14 ten sonra başlıyorsa veya lekelenme tarzındaysa o günü saymıyorlar. Bahçeci böyle hesaplıyordu. İzmir saat farketmez diyor.
Canım dua ediyorum, çoktan hakettin.Hadi inşallah bu seferBenim de bugün kontrolüm vardı canlarım. Herşey yolunda giderse adetle transfer hazırlığına başlayacağız. Ama daha çok var. Yumurtam 14 mm, o çatlayacak 14 gün sonra adet sonra dondurulmuş için transfer hazırlığı. Umarım bu sefer tutar.Yine nefesimizi tuttuk bekliyoruz.Farkli ne yapabilirizi çok sordum doktoruma ama histereskopideki çizikler dışında farklı bir şey yapmayacağız. Daha önce hamilelik olduğu için Era benzeri testlere gerek olmadığını söyledi. Tutmaması için bir sebep olmadığını söyledi. Ama önceki hezimetten sonra çok korkuyorum. Bakalım ne olacak.
Canım sağlıkla tutunur inşallahBenim transferim dün oldu kızlar Minik susam taneciği gibi birşeymiş usg görüntüsünü verdilerOğlumun sınav stresinden birşey anlamıyorum ama hiç ders çalışmıyor Çok üzülüp kafaya takıyorum
Hep beraber artık inşAllah canım benimCanım dua ediyorum, çoktan hakettin.Hadi inşallah bu sefer
Canimcim büyük ihtimalle stresten etkilendin, merak etme birkaç güne olursun. Az lekelenmelerde adet başlamış sayılmıyor endişe etme bitanemCanım işin garibi 2 gün azıcık lekelenme oldu, durdu.Kanama olmadı. Benim ilk gün lekelenme olur ikinci gün kanama olurdu. Korktuğun şey Opu’yu kaçırır mıyım? Yani başlamış sayılmaz değil mi kanama gelmediği için.Tek gün lekelenme olsaydı saymayacaktım ama iki gün üst üste oldu. Neyse bu ay stres yaptım herhalde Opu olayım diye.Stresten de böyle olabiliyormuş. Yoksa menopoza mı giriyorum
Biz simdilik iyiyiz. Cok sagol canim. Perinatalog ve takibimi yaptiracak hoca ile muayeneler oldu. Kan uyusmazligi ve normal tektikleri icin kan verme vs yapiyorum. Sicaklar cok fena yanliz. Ustumdeki hersey beni boguyor, ilk tup bebege basladigim yazi animsatiyor. Ellerim sisiyor sicaktan surekli ama birsekilde mucadele ediyorum.insAllah canım benim. Senin bebiş nasıl, herşey yolunda değil mi bitanem?
Sıcaklar çok ani geldi, biz bile dayanamıyoruz, seninki haliyle daha zorlu oluyor, Allah kolaylık versin bitanem, bol su iç. Nifty test yaptırdın mı canimcim kararsız kalmıştın en son. Cinsiyet de belli olur bu günlerde heralde, tatlı telaşlarBiz simdilik iyiyiz. Cok sagol canim. Perinatalog ve takibimi yaptiracak hoca ile muayeneler oldu. Kan uyusmazligi ve normal tektikleri icin kan verme vs yapiyorum. Sicaklar cok fena yanliz. Ustumdeki hersey beni boguyor, ilk tup bebege basladigim yazi animsatiyor. Ellerim sisiyor sicaktan surekli ama birsekilde mucadele ediyorum.
Cok cok tesekkur ederim canim, senin transfer ilaclari baslasin sana da bu sicaklar ekstra zor olabilir. Sana da bol bol kolayliklar diliyorum. Suanki gittigim profesor de prenatolog da gerek gormedi. Embriyo bolunuyor vs 2% yanilma yorumlarima da bilgi kirliligine isaret ettiler. Yanilma niftyde de var ve yapan lab de onemliymis. Biz gerek gormuyoruz, ngsli embriyo ve detayli kontrollerinde de saglikli cikan bir bebek icin derler. Illahi 100% emin olmak istiyorsan, cevap nifty degil, tek kesin method amniyosentez derler. Ben de hakli buldum acikcasi.Sıcaklar çok ani geldi, biz bile dayanamıyoruz, seninki haliyle daha zorlu oluyor, Allah kolaylık versin bitanem, bol su iç. Nifty test yaptırdın mı canimcim kararsız kalmıştın en son. Cinsiyet de belli olur bu günlerde heralde, tatlı telaşlarAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.