- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #2.861
Canım sağda 2, solda 3 saydı.İyi görünmüyorlar ama, yapmayalım dedi, gönderdi. Benim çok olduğunda da sonuç değişmiyor ki, orta kalite iki embriyo oluşuyor donduruyor 3. Günde. Amaç boş gebelik yaşadığım ama tutunan transferimdeki gibi ardışık transfer yapmak olunca 5. Günü yakalamak istediği için belki de gönderdi. Valla yaş geçtikçe panik oluyoruz ya o yüzden beklemek üzücü ve sinir bozucu. Önümüzdeki ay şehir dışına çoktan yapmıştım planı bu ay Opu olurum diye.Önümüzdeki ay yapamayacağım yani Ağustos’a kaldı. İlk kez başıma gelince üzüldüm başka bir doktordan randevu aldım, acaba diyorum yarın gidip oraya başlasam mı?Beni ilk kez göreceği için az da olsa başlar belki ve senin dediğin gibi hüsrana uğrayabilirim. Ya da diyorum belki de laboratuvar daha iyi , burada iyi birşey elde etme şansım olur mu?Diğer taraftan taşırım belki 3. Gün embriyolarını?Ancak diğer doktorumu da seviyorum, onunla devam etmek istiyorum aslında. Bilmiyorum
Kızlar yarın 12:3o’da başka bir yerdenrandevu aldım. Bundan önce yazdığım 2 mesajı okuyup acil yorum yazın lütfen L Lady Starlight A AnnelikUmudu kalkyerineyat nopenoname @Miss C @gofretlisut B bestenigar Fairytale2 ve daha etiketleyemediklerim
Ozlemcim ben de bu ay regl olduğum an gittim pek iyi durmuyordu, hocam hormon bakalım emin olalım dedi (e2 ve progesteron) progesteronda sıkıntı varsa bir sonraki aya atarız dedi. Hormonda sıkıntı olmayınca başladık.
Sağ yumurtalık çalışmaz normalde ama ikinci kontrolde gördük ki 2 tane daha arkadan gelmeye başlamış, bu doz tam oldu sana dedi.
Eminim şu anda gittiğin doktor iyidir, ben de medikalde Funda hanım için kötü bir şey diyemem ama değiştirmek iyi geldi. Bazen birinin göremediğini diğeri görüyor 2. Bir fikir kesin al derim