Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Teşekkürler sizin nasıl gidiyor ayrıntılı ultrason ve fetal dna yaptırdınız mı ?

Genetik teste ndn göndermek istyosunz

Zaten tedavi başli baslina hormon tedavisi
İyi olan bsy varsada tedavi sonunda iyi olan değerde gidiyor.
Mesala ben çok sağlikliymışim ama çok sağlikli olduğum için vücudum disardan verilen embryoyu yabanci algilayip disari atarmiş.
Direnç düşürücü serumlar verilcek bna
Ki
Embryoyu vücudum disari atmasin düşük olmasn dye
Üzülme hepimizin ayri derdi var.
Tek eksiğimiz bu olsun rabbim ne derse o

Teşekkürler sizin nasıl gidiyor ayrıntılı ultrason ve fetal dna yaptırdınız mı ?
Detayli ultrasonografi yapildi. iyi bir profesore gittik. hersey yolunda (tum olcumler ve ic organlar vs) saglikli dedi. fetal icin kuvvetle muhtemel hicbirsey cikmaz ama isterseniz yaptirin dedi. bu hafta adet yerini bulsun diye kan verecegim. niye yaptirmadim demeyeyim diye :)

Çok sevindim gözünüz aydın Fetal dna yaptırın tabi kolay bir şey bebeğe zararı yok

İzmir Medicalpark embriyoloğu paylaştı bugün. Ben de size de göndereyim dedim. 45 yaş ve üstü kadınlarda tüp bebek çalışması yayınlanmış. (Genetikli vs dahil edilmemiş)

Eklentiler

• F364095D-4EA0-4E2E-BC09-4E404E4F2984.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 92
  • A6196B1B-7F97-4C1B-9ABD-F611B4D18899.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 95
  • B09CFAF5-B05B-428E-AE9D-B9AB730988F2.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 89
Canimcim sadece 1076 tedavi baz alınmış, yani bu sayı örneğin 100.000 olsa 45 yaş ve üzeri de sağlıklı doğumlar olurdu içinde bolca. Hem zaten bütün istatistikleri yeneceğiz biz moral bozmak yok
Katiliyorum. Bir de bu orneklem grubu nerededir? Ornegin, kuzey ve kuzeybati avrupada ovaryan yaslanma, akdeniz ve guney asyaya gore erken oluyor. yani her 45 ayni degil.

Ben en çok 45 yaş üstünde genetiksiz transferi ilginç buldum. Çünkü malesef yaş itibarıyle istisnaları hariç tutarak ciddi bir yumurta kalite düşüşü, dolayısıyla kromozomal anomali vs görülmesi çok doğal. Bu da doğal yolla transferin canlı doğuma gidiş oranını düşürmüş.

Ben genetiksiz transfer dolayısıyla beş ay kaybettim. Üstelik atışını duyduğum o kalbin durduğunu görmek ve kürtaj travmasini yaşamak zorunda kaldım. Her ay çok değerliyken bir de iyileşmeyi bekledim. Sonra arka arkaya opular olmak zorunda kaldım çünkü vaktim kalmamıştı. Eğer sağlıklı embriyo ihtimalinin yüzde 15 ve altı olduğunu bilseydim asla o riski almazdım. Bol bol Opu yapar havuza embriyo koyardım ve genetiğe yollardim.

Aynen canım. Ben de 1 sene kaybettim genetiğe yönlendirilmediğim için. Aynı şekilde 7. haftasında kalbi atan miniğin 9. haftada durduğunu ve alınması gerektiğini, kürtaj diye uyutulup doğum kanalım farklı olduğu için uyandığımda hala benimle olduğunu öğrenmek zorunda kaldım. Üstüne 48 saat süren mini bir doğumla ilaçla düşük yapmak zorunda kaldım. Kimse yaşamasın inşallh öyle bir şey. Artık 38 yaş ve üstü olup bana tüp bebek süreci soran herkese genetiksiz adım atma diyorum. Evet maddi olarak daha da zor ama bunları da kimse yaşamasın.

İlk tüp bebek transferim negatif oldu benim kromozom testimde sinogenetik testte 21. Koromozomda normal varyasyon kromozomal polimorfizm çıktı embriyo etkiler mi amh değerim düşük iki embriyo olmuştu çift transfer tutmadı kromozom testi bu şekilde olup doğal yolla ya da tüp bebekle bebek sahibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…