2 gündür regl olacakmışım gibi ağrım var, 2 küçük damla kahverengi leke geldi olmadım. Olsa bu ay tekrar OPU yaptırayım diyordum. Regl olamamanın sıkıntısı mı bilmiyorum ama üzerimde bir ağırlık var ve içim sıkılıyor. Gözlerim doluyor ve duygusallaşıyorum. Biz kadınlar ne tuhaf canlılarız, bazen çok güçlü ama bazen de yelkenleri çok kolay suya indiriyoruz. Geçen haftalarda “amaaan , gelirlerse hoş gelsinler, gelmezlerse kendileri bilirler diyordum”, bugün ise çok güçsüz ve boş hissediyorum kendimi. Çok yakın bir arkadaşım sağlıkla doğurdu geçen hafta, diğerinin de hamile olduğu haberini aldım. Tesadüftür ki, yıllardır görüşemediğim iki ayrı arkadaşımla başka sebeplerden telefonda konuştum ve birimden 1,5 diğerinden 2 yaşındaki çocukları yüzünden pek de birşey yapmaya zamanları olmadığını dinledim. Mutluyum onlar adına, eskiden bak o da doğurmadı, bu da doğurmadı derken yavaş yavaş yalnızlaşıyorum galiba.Çünkü benim onlara anlatacağım çok şeyim kalmayacağını hissediyorum. Muslukları açtım bugün, hiç iyi hissetmiyorum. Allah daha büyük mutsuzluklarla sınamasın.