tek başına yaşayanlar

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.046
9.555
398
Merhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...

Desteklerinizi bekliyorum...

Ben yurtdisinda tek basima yasiyorum ama universite icin evden ayrildigimdan beri kardesimle yasadigim bir donem haric hep tektim, alistim. Kucuk yerde rahat edemezseniz baska buyuk bir ile tasinma sansiniz yok mu? Ben Istanbul' da cok buyuk bir sitede yasiyordum komsularin birbirini tanimasina imkan yoktu mesela.

10 sene tek basima yasadim ve hep te kucuk yerlerde.Yeri geldi ev arkadasim oldu.Hersey sana ait.Cok buyuk rahatlik.Alisirsin.Arada maddi zorlugu oluyor ama hic gozun korkmasin.

Merhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...

Yalnız yaşamanın tadını bi alsanız bi daha ikinci bir kişiye zor tahammül edersiniz. 12 yıldır yalnız yaşıyorum gayet de keyifliyim.

Bulundugunuz yerin küçük olmasına takılmayın, cizgiyi siz cekeceksiniz.

Bir kere kesinlikle kendinizi "yalnız yaşayan kadın" moduna sokmayın öncelikle.Siz böyle düşünürseniz insanlardan önce kendiniz kendinizi bir kapana kıstırmış olursunuz.Ha bekarken ben de 7 yıl yalnız yaşadım , güzel günlerdi valla.Taş çatlasın 1 senede düzeninizi oturtursunuz.Maddi durumunuz tek yaşamaya müsait mi? İyice ölçüp biçtiniz mi?

hayirlisi olsun green, umarim mutlu olursun.

konun tek yasamak uzerine,
ben kisa donem yasayabildim tek, genelde hep ev arkadasim vardi evlilik oncesi,
ve hep guzel aniyorum,
kucuk bir apartmanda yasiyordum, 6-8 civari bir seydi apartmandaki daire sayisi, herkes birbirini taniyordu, hic guvensizlik sorunu yasamamistim.

Sitede oturma imkanin varsa ama daha guzel olur, yoksa da bu tarz bir apartman dusunebilirsin.

17 yaşımda üniversiteye gittiğimden beri tek başına yaşıyorum. Mükemmel bir şey. Tabi ben boşanmadım bekarım belki aynı şey değil diyeceksiniz. Küçük şehirde kiralar daha uygun olur daha rahat geçinirsiniz. Karışan görüşen yok ohh mis

2011'de üniversite okumaya İstanbul'a geldim, yaşım 19'du. Her zaman tek başıma yaşadım, evlenene kadar. Öyle güzeldi ki.. Gerçi evliyken de karışanım darlayanım yok. Ama kendi krallığın. O kadar net. :)

Zorluğu olmaz, şu süreçten sonra faydası bile olur size.

Elalem de ne derse der. Siz kapınızı kapatın huzurunuza bakın.

Tek başına yaşamanın tadı cidden bir başkadır. Bir alışınca bir daha kolay kolay vazgeçemezsiniz o konfordan. Yalnız yaşamanın olmazsa olmazları: Anahtarınızı unutmayın. Benim gibi unutkan bir insansanız cebinizde kayıtlı güvenli bir çilingir numarası olsun. Ya da güvendiğiniz kolay ulaşabileceğiniz bir yakınınıza yedek anahtar bırakın. Eve mikrodalga veya küçük tencereler alın tek öğünlük ısıtma yapabilmek için. Dairenizin şalterlerinin, vanalarının vs. Yerini öğrenin. Bir de evde bir ses olsun istiyorsanız bir minnoş sahiplenin bitti gitti.

Ben bir ara yaşadım böyle bir kafa rahatlığı yok
İş stresi üzerine birde evdekilerin stresi eklenmiyor
Evde rahat oluyorsun
İstediğin zaman misafir alıyor istemediğinde almıyorsun
Yok kayınvalide vızıltısı yok babamın dıdısının dıdısı olmuyor gelenler
Temizliği ister akşamdan sabaha yap ister 10 gün hiç yapma sıkıntı yok
Cidden o rahatlığı özgürlüğü özledim

Tek sıkıntı evdeki her işin sana bakması ve güvenlik olur

Back
X