Tek başına tatil ?

birgün teken turu, bir gün dalış turu, bir gün safariye çık, kalan günlerde plajları gez yanına tarzın olan bir kitap al sahilde okursun sıkılmamak adına, atıştırmalık şeylerde at plaj çantada ohh mis.. akşamları da marinaya gidersin sonra istersen barlar sokağına arena var çok güzel mekandır eğlenmeye oraya gidebilirsin tabi tek olacağından sılan eden olabilir ama sen dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz. plajdada teline vs birşey olmaz rahat ol..

bende bu yıl tek gideceğim ilk defa
ama ben öncekilerde de az miktar para aldım yanıma

marmaris hareketli ben beğeniyorum
sürekli minibüs var heryere
turunç a gidin derim inanılmaz çok güzel suyu var sabahtan gidin 40dk da bir oluyor minibüs
içmeler iyi yani hareketli

turunç acayip sakin ve suyu çok güzel bir yer

merkeze gidip tek kişide olsanız turlara katılabilirsiniz bence tek içmelerde kalmayın tüm tatilinizde

ben marmaris e gidince merkezde kalıyorum
oradan günü birlik olarak akyaka ya falan gidiyorum (direkt araç yok ama acayip bir manzarası var (sahili kum olduğu için ben beğenmedim ama kalabalık olmasına rağmen çok güzeldi)
1 gün içmeler
1 gün tur
1 gün turunç
1 gün akyaka
1 gün marmaris merkez (gece yarısı bile sahili full aileler falan çoluk çocuk geziniyorlar) en son minibüs kaçta bilmiyorum ama

Teşekkür ederim :) acaba tek basima sıkılır miuim diye düşünürken burada başka kadınların da o şekild e takılması hoşuma gitti :) Yaşasın tam bağımsız hatunlar :)

Ben gecen bayram tek basima tatile ciktim. Plaj cantamin icine cuzdan telefon bir suru sey koydum. Denizde de sorun olmadi çok kalabalik olmasina ragmen. Bisey olmaz bence. Plaj cantasi kullan sorun olacagini sanmiyorum.

hadi darısı başıma!

keyfini çıkarın ohhh mis ,kitap okuyun gezin ... Şu anda canım kızgın kumlardan serin sulara akmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…