Önerilere gel, kendi plaji olan deniz
Kiz dolmusla denize gdiecem diyor siz ne diyorsunuz...
Konu sahibi. Ben yillardir tek geziyorum. Ustelik apaci dolu caddebostan sahilinde bile telefonumu havlumun yanina plaj cantamin icine koyarim hic de birsey olmaz.
Cok degerli birseyin varsa havlunu bebekli bir ailenin yanina ser. Giderayak rica et goz kulak olsunlar. Zaten genelde donusumlu girer onlar
) ben ispanyada halk plajina gitmistim bir basima. Bin besyuz kisi dolusmus yaz gunu... Pasaportum, kiyafetim, telefonum... bir aile buldum, onlara rica ettim girdim denize. Cikinca sicak kumda yarim saat onlari aradim ama neticede oradalardi :)
Telefonun arkasinda elma olan,yedek parcalari bile cok kiymetli bir telefon degilse hic endiselenme bile. Eger cok pahalliysa annenin arkadasinin vs eski telefonunu yanina al,sahile giderken sim kart degistirir onu götürsün.
Yanina cok nakit alma. Nolur nolmaz yine de:)
Ayrica dolmusla da gayet rahat gidersin gezersin bir sehri. Onceden arastirmana bile gerek yok. Gittiğinde sor birilerine en saglikli bilgiyi sana verirler
Yalniz gezme kararindan ötürü seni kutluyorum. Daim olur insallah her ufacik tatilde fink fink gezer,her yerde harika anilar biriktirirsin