Tek başına tatil ?

Ülkedeki hangi sahil kasabası tehlikeli ki.. Denize giderken de telefonunuzu yanınıza alın. Başka yere gitmek isterseniz biriyle tanışırsınız telefonunu almak istersiniz falan. Şimdiyr kadar hiç hırsızlığa uğramadım ben sahilde

Telefon icin plastik boyna asilan kaplar var denize girerken takmak icin onlardan alabilirsiniz. Gayet guzel otelin konumu. Minibuslerle gidersiniz denize. Herkes tek gidiyor. Dertlenmeyin keyfini cikartin. Biriyle gidip kapris cekeceginize gonlunuzce gezersiniz.

Ben bütün tatillerimi tek başıma yapıyorum. Hem tur şirketleriyle, hem de tur şirketleri olmaksızın kendi başıma ülkemizi, Avrupa ülkelerini, hatta Tayland'ı gezdim. Korkacak, çekinecek, evham yapacak bir şey yok. Yeter ki, gideceğiniz bölgenin özelliklerini, öncelikle güvenlik açısından, önceden öğrenin ve karşılaşacağınız insanlar konusunda dikkatli ve seçici olun.

Araba kullanmayı biliyorsanız araba kiralayarak daha rahat ve daha çok yer yer gezebilirsiniz. Gezme anlayışınızı bilemiyorum ama ben olsam, Fethiye koylarını dolaşan tekne gezilerine katılır, Datça Knidos'a da giderdim.

Çevredeki Akyaka, Kleopatra plajı da hoştur. Geceleri, alemlere akmak isterseniz de, kaliteli mekanlara gitmenizi öneririm. İyi tatiller

Teşekkür ederim dikkate alicam :)

Teşekkür ederim :)

Ben tatile cikmadan önce pasaportumun fotokopisini cekiyorum ve notere mühürletiyorum. Plaja, dağa, bayira cikarken telefon, pasaport vs. Taşımiyorum yanımda. Otelde bırakıyorum. Yanimda fotokopi gezdiriyorum.

Marmariste, k validem su an ve kalabalikmis. Icmelerden marmarise dolmuslar var, 15 dk civari. Turunc var icmelerden minibusle, gidin gezin. Tel ve cuzdan her daim yaninizda olsun..
Turunç neresi oluyor acaba merak ettim

Sevgili bulma anlamında mi :) Yok bacım Öyle dönüp bakilcak kadar güzel değilim.hele tatil yerinde taş gibi hatunlar vardır :)
Aaaa, bakın şimdi bu hiç olmadı. Ne demek o kadar güzel değilim???
Güzellik, bedende değil ki. Güzellik, sizin auranızda, gözlerinizden yayılan enerji dalgalarında, manyetik çekiminizde....Zaten zeki ve algıları açık, kaliteli bir erkek, sizin çekimizi hemen yakalar. Yeter ki siz fırsat verin, vesileler yaratın ve "öyle güzel değilim ki"yi sonsuza kadar unutun.

Bence 2.gün hemen bir tekne turuna çıkın hem güzel yerler görmüş olursunuz hem hoşunuza giderse başka bir gün tekrar farklı bir tekne turuna katılırsınız,hem birileri ile tanışırsanız akşamları takılırsınız. Plajda da beach tercih ederseniz telefon çalınması konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Benim böyle tek takılan bir arkadaşım denize yakın bir şezlong seçiyordu sıkıntı olmuyordu. Çok güzel bir tatil olsun, tadını çıkarın...

Çok pahalı bir yer marmaris.Otel külturlerı yok.Antalyada tatıl yaptıgınız gıbı değil.Gecen yıl normal bı otele gıttık ne cok ucuz necok pahalı adamlarda ozenmek yoktu.Ama deniz manzar çok guzel.Çok çok guzel.Bız her seyımızı odada bırakıp gıdıoduk.Hıc bır sey olmadı.Amabirdaha gıdermıyım marmarıse gitmem.Eger yakın olursam sadece 2 gunlugune gıderım.

Evlenmeden önce yapmadığımı pişman oldugum şeylerden biridir tek başıma tatile gitmek.
Keyfini çıkarın.

Nilsuu biziii Marmaris’e götürrr
Sadece yorgun anneleri de götürsen olur aslında
Zaten şuncacık bişeyiz
Hiç hissetmezsin varlığımızı

Önerilere gel, kendi plaji olan deniz
Kiz dolmusla denize gdiecem diyor siz ne diyorsunuz...
Konu sahibi. Ben yillardir tek geziyorum. Ustelik apaci dolu caddebostan sahilinde bile telefonumu havlumun yanina plaj cantamin icine koyarim hic de birsey olmaz.
Cok degerli birseyin varsa havlunu bebekli bir ailenin yanina ser. Giderayak rica et goz kulak olsunlar. Zaten genelde donusumlu girer onlar ) ben ispanyada halk plajina gitmistim bir basima. Bin besyuz kisi dolusmus yaz gunu... Pasaportum, kiyafetim, telefonum... bir aile buldum, onlara rica ettim girdim denize. Cikinca sicak kumda yarim saat onlari aradim ama neticede oradalardi :)
Telefonun arkasinda elma olan,yedek parcalari bile cok kiymetli bir telefon degilse hic endiselenme bile. Eger cok pahalliysa annenin arkadasinin vs eski telefonunu yanina al,sahile giderken sim kart degistirir onu götürsün.
Yanina cok nakit alma. Nolur nolmaz yine de:)
Ayrica dolmusla da gayet rahat gidersin gezersin bir sehri. Onceden arastirmana bile gerek yok. Gittiğinde sor birilerine en saglikli bilgiyi sana verirler
Yalniz gezme kararindan ötürü seni kutluyorum. Daim olur insallah her ufacik tatilde fink fink gezer,her yerde harika anilar biriktirirsin

İki kişi bile sıkıntı benim için teli birakma parayı bırakma. Tek bilemedim

Konu başlığınızı görünce ne güzel dedim keşke bende gidebilsem böyle tek başıne tatil ne iyi gelir şuan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…