Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bütün tatillerimi tek başıma yapıyorum. Hem tur şirketleriyle, hem de tur şirketleri olmaksızın kendi başıma ülkemizi, Avrupa ülkelerini, hatta Tayland'ı gezdim. Korkacak, çekinecek, evham yapacak bir şey yok. Yeter ki, gideceğiniz bölgenin özelliklerini, öncelikle güvenlik açısından, önceden öğrenin ve karşılaşacağınız insanlar konusunda dikkatli ve seçici olun.Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim
O kadar yoğun bir donemimdeyim ki ilaç gibi geldi bu konu:)
Marmaris hakkında bir fikrim yok çok güzel eğlenin ama
Darısı başıma
Teşekkür ederim dikkate alicam :)Ben bütün tatillerimi tek başıma yapıyorum. Hem tur şirketleriyle, hem de tur şirketleri olmaksızın kendi başıma ülkemizi, Avrupa ülkelerini, hatta Tayland'ı gezdim. Korkacak, çekinecek, evham yapacak bir şey yok. Yeter ki, gideceğiniz bölgenin özelliklerini, öncelikle güvenlik açısından, önceden öğrenin ve karşılaşacağınız insanlar konusunda dikkatli ve seçici olun.
Araba kullanmayı biliyorsanız araba kiralayarak daha rahat ve daha çok yer yer gezebilirsiniz. Gezme anlayışınızı bilemiyorum ama ben olsam, Fethiye koylarını dolaşan tekne gezilerine katılır, Datça Knidos'a da giderdim.
Çevredeki Akyaka, Kleopatra plajı da hoştur. Geceleri, alemlere akmak isterseniz de, kaliteli mekanlara gitmenizi öneririm. İyi tatiller
Teşekkür ederim :)Telefon icin plastik boyna asilan kaplar var denize girerken takmak icin onlardan alabilirsiniz. Gayet guzel otelin konumu. Minibuslerle gidersiniz denize. Herkes tek gidiyor. Dertlenmeyin keyfini cikartin. Biriyle gidip kapris cekeceginize gonlunuzce gezersiniz.
Sevgili bulma anlamında mi :) Yok bacım Öyle dönüp bakilcak kadar güzel değilim.hele tatil yerinde taş gibi hatunlar vardır :)Ve bencce sız tek gıdıp, cogalırsınız orada bence yanı
Turunç neresi oluyor acaba merak ettimMarmariste, k validem su an ve kalabalikmis. Icmelerden marmarise dolmuslar var, 15 dk civari. Turunc var icmelerden minibusle, gidin gezin. Tel ve cuzdan her daim yaninizda olsun..
Aaaa, bakın şimdi bu hiç olmadı. Ne demek o kadar güzel değilim???Sevgili bulma anlamında mi :) Yok bacım Öyle dönüp bakilcak kadar güzel değilim.hele tatil yerinde taş gibi hatunlar vardır :)
Çok pahalı bir yer marmaris.Otel külturlerı yok.Antalyada tatıl yaptıgınız gıbı değil.Gecen yıl normal bı otele gıttık ne cok ucuz necok pahalı adamlarda ozenmek yoktu.Ama deniz manzar çok guzel.Çok çok guzel.Bız her seyımızı odada bırakıp gıdıoduk.Hıc bır sey olmadı.Amabirdaha gıdermıyım marmarıse gitmem.Eger yakın olursam sadece 2 gunlugune gıderım.Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim