Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim
Evet icmeler de otelim benim de.Marmaris e çok mu uzak acaba ulaşım acısından zor olur muHangi bolge
Denize sifir bir otel olsa daha rahat ederdiniz
Icmeler bolgesi cok keyifli cok guzel vakit gecirirsiniz marmaris ztn cok guzel bir yer korkmayin
Aslında çok apar topar oldu.Bir arkadasimin babası uygun a buldu sağolsun. Sonra arkadasimin işi çıkınca ben tek gidecegim.Icmeler diye geçiyormuşE keşke oteli seçip rezervasyonu yaptırmadan önce sorsaydınız bunu. O zaman herşey dahil kendi plajı olan bir otel tercih etmenizi önerirdik.
Şu durumda denize giderken kimliğinizi ve biraz para almanız yeterli yanınıza. Kimlik almadan çıkmayın.
Marmaris büyük bir ilçe, otel nerede, nereye yakın bilmeden tavsiye de verilmez ki.
Öyle mi dersiniz .Bilemedim ki otel ayarlamak da zor oldu.Kaderime razı oldum sonra daDenize dolmusla gidecegim otele para vermezdim ben olsam. Gider cadir kurarim daha iyi
Aslında çok apar topar oldu.Bir arkadasimin babası uygun a buldu sağolsun. Sonra arkadasimin işi çıkınca ben tek gidecegim.Icmeler diye geçiyormuş
Evet icmeler de otelim benim de.Marmaris e çok mu uzak acaba ulaşım acısından zor olur mu
Tesekkur ederim :)Marmaris merkez ile İçmeler arası 8km.
Ben herşey dahil de olsa otelin havuzunda pineklemeyi sevmiyorum.
Marmaris'e 2 defa gittim. Civardaki tatil beldelerine de gidin derim. Belli saatlerde araçlar var..
Marmariste, k validem su an ve kalabalikmis. Icmelerden marmarise dolmuslar var, 15 dk civari. Turunc var icmelerden minibusle, gidin gezin. Tel ve cuzdan her daim yaninizda olsun..Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim
AynenDenize dolmusla gidecegim otele para vermezdim ben olsam. Gider cadir kurarim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?