- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
mulakatlar ne oluyor esinizin memurlugu ne simdievt benim eşim düz lise mezunu 90 aldı atanamadı kadro olmadığından
sonra kendi mülakatlara girerek atandı
Anlamadiginiz konuda ukalaca yorumlar yapmayin o halde..git trabzona. ayrica 20 yaşında bi kadını lise çocuklarının korumasına gerek yok. benim zibilyon tane tek yaşayan arkadaşım var. izmirde samsunda istanbulda erzurumda.kendinizi ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum.
14 yaşında evden uzaklaşmış birine kolay gelebilir. bu kadar anksiyete sizce kimselerinin olmamasından olabilir mi?? hem kendini hem iki kardeşini koruması gerektiğinden?Bu kadar anksiyete neden? Ben 10 yıldır evden uzaktayım. Son 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şimdide Allah bilir nereye atanıcam. Tercih var ama gelmezse kura ile şark görevine.. Ha bu arada bende 20 li yaşlardayım. Yok iki kardeşi var koruması için yeterli mi falanne olacak anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum? Yemiycek ya bu insanlar sizi?
çocuk esirgemede büyüyüp memur olan ayrı eve çıkıp hayatını kuran kızcağızın ölü bulunması beni çok etkiledi mesela.git trabzona. ayrica 20 yaşında bi kadını lise çocuklarının korumasına gerek yok. benim zibilyon tane tek yaşayan arkadaşım var. izmirde samsunda istanbulda erzurumda.kendinizi ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum.
çok teşekkür ederiz amin inşallahGuvenlikten ziyade (su an hic bjr yer guvenli degil) memur maasiyla en rahat nerede gecinebilir arkadasiniz ona baksin.daha cok sehir emrkezinden ziyade ilceleri tercih tsin ulasim,kira vs daha uygun olur.
Sinava cok calissin atandiktan sonra eger begenmezse asaleti tastik olunca tain ister baska bir yere.
Allah gonlunuze gore versin insallah.
kardeşlerini bırakmak istemiyor. babadan yana gülmeyen yüzleri var. geride bırakabilse..Kpss eylülde değil mi yahu bu ne acele ? Bu kadar tedirgin olupta isleri zorlastirmayin. Ayrica neden o cocuklari da pesinde surukleyecekki ? Hayati ogrenmek lazim oyle yada boyle. Bende tek yasiyorum. Bitlis ve igdirda tek yaşayan öğretmen tanıdıklarımda var. İkiside bayan ve bi sıkıntı yasamadilar. Korkmayın,rahat olun. Tecrübe iyidir. Bi daha arasaniz bulamazsiniz bu sessizliği :)
ya yanlış anlama ama küçük istanbul diyorlar. madde kullanan vs çokmuş doğru mu? polis abi vardı burda bi. çocuğunu göndermemişti eskişehire okumaya. bi süre orda görev yapmış. her şey var diyodu.
şimdi doğuya mı ne gitmişler iletişimimiz kesildi ulaşıp soramam ona:/
sağolasın şimdiden bakıcaz 5-6 ay nedir. şimdi yolumu çizeyim dese göz açıp kapayıncaya eylül ekim gelecek.17 yaşında tek başına yaşamaya başladım üniversite için Ankarada.Ankarada semt çok mühim degilse şayet memur kenti ama kenara para atılamaz ve ucuz olan yerler altındağ örneğin merkeze en yakın ucuz yerlerden ama semt kötü liseye gidecek gençler varsa gelmesin buraya.
Bursa görükle uygun kira olarak bi dönem yaşadık baba tarafından dolayı,sessiz sakin akşamları öğrenciler dolu.merkeze yarımsaate metroyla giderler hem temiz hem güzel bence.
Tekirdağlıyım aslen Tekirdağ çorluda da yaşam iyidir çok pis değildir 500 tl ye Ev bulunup liseleri okulları güzeldir meslek lisesi hariç.
Ankarada yaşadıktan sonra pek memur kenti gelmiyorlar ama oralar daha uygundu ankarada çankayada otursan kiralar cep yakıyor evler eski para biriktirilmez
öyle işte. tamam bizim yaşımızda sorun olmaz ama kardeşleri için tüm bunları düşünmek zorunda. gözü kesmezse de burda benimle beraber kalıp daha farklı bi yol çizicrk kendine. o yüzden vakit bolken araştıralım dedik.Eskişehirde de,Ankarada da,Bursada da tanık oldum ben madde kullanıp satana.
Eskişehir iç anadolunn en sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş rahat bir şehir bana göre.Pislik her yerde var maalesef
sağolasın şimdiden bakıcaz 5-6 ay nedir. şimdi yolumu çizeyim dese göz açıp kapayıncaya eylül ekim gelecek.
insanlara anlatamıyoruz belli ki empati kolay değil.
çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için.. çok çok sağolun
ya o kadar içten o kadar canı gönülden yazmışsınız ki. allah razı olsun çokk sağolun şuan dışardayım yazıcam muhakkak sizeAnkarayı birikim yapacaksa listeden çıkalım etimesgut merkeze uzak,altındağ uyuşturucu yuvası kira olarakta Ankara uygun değil.
Çorlu ve Bursa görükle bölgesini tavsiye ederim.Hem sakindir hem uygun 500 tl ye iki yerde de Ev bulunur.Para birikimi kolay olur.Meslek lisesi olmazsa Çocuklar sorun yaşamaz.Çorlu gezmek içinde istanbula çok yakın. Tekirdağ merkeze falan. Görükle ise üniversite kampüs alanına yakın küçük bir yer ama hareketli güzel zaten otobüsü metrosu var yarımsaat yola gitmek yormaz bence.Şayet buraları düşünürseniz ilerleyen dönemlerde tabi yazıp danışabilirsiniz semt tavsiye edebilirim
ya o kadar içten o kadar canı gönülden yazmışsınız ki. allah razı olsun çokk sağolun şuan dışardayım yazıcam muhakkak size
zahmet edip bu kadar yazmışsıniz madem cevap vereyim. ben sadece konunun başını okudum.bahsettigim sey de kendinizi bu kadar aciz görmeyin'di. milletce ne meraklısınız hiçbir sey anlamadan saldırmaya.çocuk esirgemede büyüyüp memur olan ayrı eve çıkıp hayatını kuran kızcağızın ölü bulunması beni çok etkiledi mesela.
sizi etkilemedi mi?
ne demek kendinizi ne olarak görüyorsunuz?
hayvanın birinin katletmesi için kim olmak gerekiyor?
önemli insanlara zaten kimse el süremiyor kendini bişey olarak görebilse merak etmeyin bu derece tedirgin olmazdı.
siz kim oluyorsunuz ne hakla hayatta üç kişi olan ve ciddi acılarla mücadele eden birini bu şekilde yargılıyorsunuz?
ne olmalıydı bi söylesenize? kim olmalıydı?
minibüste tek kalmaya korkup kalabalığın azaldı yerde indiğimiz bir ülkede, ördeğe hallenen tecavüz eden hayvanların olduğu bir ülkede, kadın cinayetlerinin durmadığı bir ülkede, hiç bilmediği bi yere gitmekten korkup erkek kardeşlerimle yaşayabilir miyim korur muyuz kendimizi diye düşünebilmek için kim olmalıydı?
nasıl insanlar var aklım almıyor. pes diyorum sadece.
ukalaca? pardon nerde ukalalık olduğunu bir örnekle açıklar mısınız?Anlamadiginiz konuda ukalaca yorumlar yapmayin o halde..
Kendinizi ne saniyorsunuz anlamadim ki.bu cumle size ait.ukalaca? pardon nerde ukalalık olduğunu bir örnekle açıklar mısınız?
saldırı sizden geldi hanımefendi. konunun başını okuyarak yorum yaptım derken de ilerisini gerisini bilmeden konuştuğunuzu doğruluyorsunuz zaten.zahmet edip bu kadar yazmışsıniz madem cevap vereyim. ben sadece konunun başını okudum.bahsettigim sey de kendinizi bu kadar aciz görmeyin'di. milletce ne meraklısınız hiçbir sey anlamadan saldırmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?